logoImpact EST nr. 869 - 06.05.2021

Auziţi, oameni buni, cruciţi-vă, înnebuniţi, urlaţi de cât de chioară şi înclinată în faţa gunoaielor politice este a noastră Justiţie din Republicuţă! Iar tot aici denunţăm pasivitatea şi neopoziţia Primăriei, a Consiliului Local, a Primarului fotbalist, faţă de abuz, şmen, a banului public ce aparţine nouă tuturor celor care mai expirăm în amărâta această de Republicuţă. Adică, nu mai puţin de 1,59 milioane lei, respectiv peste 360.000 de euro îi va plăti Primăria lui Stan pentru consolidarea malului pe care s-a construit VILA amărăşteanului Deputat în Parlamentul ROMÂNIEI, „excelenţa sa” d-l Florin Pâslaru.

Cică, Primăria este obligată de Justiţie printr-o hotărâre definitivă şi că nu are încotro. Dar, noi spunem că are, că va da de draku’, alături de cei care „obligă” a face, pentru că totul este o mare FĂCĂTURĂ, o mare PĂCĂLEALĂ, o mare EVAZIUNE şi dedulcire din banul public, pentru care sigur va răspunde. În acest sens atenţionăm la modul foarte serios Curtea de Conturi, DNA-ul mic şi mititel al Republicuţei, serviciile de informaţii asupra raptului şi făcăturii fără just temei. Raţionamentul logic, la îndemâna unui copil, este următorul: Florin Pâslaru a construit vila (fără acoperire justificată financiar) pe un teren a cărui latură de est o reprezintă taluzul de delimitare a văii oraşului, ce începe de la Tunelul CFR şi se întinde până aproape de ICEPROVAV, pe malul Dunării. Acest taluz natural care variază ca înălţime a fost străpuns de-a lungul timpului de la un capăt la altul de traversări, precum Drumul de centură pentru Bariera Traian, de Viaductul CFR de pe strada Basarabiei sau de aşa zisele „vaduri” ce coboară şi ajung în strada Dogăriei. De-a lungul taluzului, până în apropiere sau chiar pe el, s-au construit de sute de ani, o groază de clădiri, adevărate edificii sau case. Taluzul nu a fost consolidat, decât pe ici, pe colo, mai mult peticit şi de regulă nu a fost nevoie, singurul „necaz” mai mare înregistrându-se cu fostul CAZINO din Grădina Publică, care în loc să fie consolidat (mândrie a Galaţiului) s-a preferat a fi demolat spre ruşinea autorităţilor. Acum să ne întoarcem la oile noastre, adică la Pâslaru, arătându-vă ŞMENUL lui neica nimeni, cel care nu a făcut nimic pentru GALAŢI, ci doar pentru EL. Fiind vorba de construcţie NOUĂ, aceasta a necesitat Autorizaţie de Urbanism şi Autorizaţie de Construcţie care nu se dădea neam fără o multitudine de studii şi aprobări impuse prin lege. Păi, cine, măi NETREBNICILOR, a dat aprobare să se construiască vilă şi piscină în curte pe un taluz vecin ce se duce la vale!?! Păi, Pâslaru a construit ceva NOU, şi nu ne aflăm în situaţia în care să presupunem „Biblioteca V.A. Urechia” sau „Palatul Copiilor” construite acum sute de ani, ar lua-o la vale şi se impune consolidarea. Măi alde Justiţie şi Primărie chiar ne credeţi tâmpiţi pe toţi, obligându-ne pe noi POPULAŢIA GALAŢIULUI să-i plătim lui Pâslaru sute de mii de euroi?!? Aţi înnebunit?!? Să plătească, dacă este cazul şi este adevărat ce se cere, cei care i-au aprobat, cei care i-au dat voie să construiască, o ditamai vilă cu piscină pe taluz, în care proprietarii nici nu s-au mutat în totalitate.

Alo! Prefectura, Alo! PARCHETULE, Alo! DNA-ul, Alo! DIICOT-ul, Alo! Primăria lui Stan, Alo! Avocatul Poporului, Alo! Servicii de informaţii, Alo! POPOR ROMÂN.

Observator 27 - februarie - 2015

One Response so far.

  1. mihai spune:

    am impresia ca scrieti degeaba, am mai citit despre facatura asta si n-am vazut nici macar comentarii,daramite ceva masuri, somn usor galateni

Lasa un raspuns


http://impact-est.ro/wp-content/uploads/Main_Logotype_Galati.jpg

Fundaţia „Andreia

Se ştie de când limba română că prost nu-i ...

Se vor mări pensiil

Nu de puţine ori am auzit despre erorile de calcul ...

La puşcărie şi di

Este greu în sistemul penitenciar românesc doar pentru deţinuţii slabi ...