http://impact-est.ro/wp-content/uploads/anunt-nou.jpg
logoImpact EST anul XXII – 2022, nr. 918 - 11.08.2022

Lume, lume, către toată populaţia Republicuţei, am primit invitaţie, cică IMM-iştii de toate culorile, dar şi cei mai mari, atâţia cât au mai rămas, pun de un eveniment zdravăn la noi în bătătură. Acum, noi care ştim despre ce este vorba, vă spunem că astăzi, joi 26 septembrie (când apare Impact-est), la Teatrul Dramatic, la ora 15.00, are loc premierea celor mai buni dintre cei care creează locuri de muncă, au profit şi plătesc taxe şi impozite cât să umple visteriile de la toate bugetele  statului.

Din experienţa altor chestii din astea, făcute de Filimon şi ai lui, vă spunem că o să fie tare, lume multă şi bună, rafinament, la urmă şampanie, icre de ălea colorate şi degustări de vinuri alese.

Haideţi că va fi sărbătoare, oamenii aceştia chiar merită şi câteva clipe de recunoştinţă, de bucurie şi apreciere pentru nebunia de a fi „om de afaceri” într-o ţară unde nu se vorbeşte decât despre taxe şi impozite, iar controalele, şpaga şi birocraţia sunt fără număr.

Vom fi şi noi acolo şi apoi o să vă relatăm în numărul viitor, ce şi cum a fost.

Oricum, cine nu este acolo şi nu a fost băgat, sau nu s-a băgat în seamă la o astfel de chestie, înseamnă că nu prea există.

Observator 28 - septembrie - 2013

Lasa un raspuns


http://impact-est.ro/wp-content/uploads/Main_Logotype_Galati.jpg

Controale operative

La momentul de față, Casa de Asigurări de Sănătate Galați ...

România a ratat pri

Comisia Europeană a anunţat în exclusivitate pentru G4Media că prima ...

O plictisitoare oră

Este marţi, 26 iulie, anul de greaţă 2022. Ceasurile arată ...

Rafila, un agramat c

Era luni, 25 iulie, 2022. Pe toate canalelele TV s-a ...