logoImpact EST nr. 900 - 28.01.2022

Eugen Zaharia conduce Administraţia Pieţelor Agroalimentare Galaţi (APA) de mai bine de 20 de ani. Economist de profesie, E. Zaharia a ştiut să fie şi trezorierul pesede, şi nu numai. Poziţia sa politică, firea calmă, chipul blajin şi orientarea inteligentă i-au consolidat an de an poziţia şi prosperitatea. Asta a făcut ca el să obţină bugete care au făcut din APA Galaţi una dintre cele mai bine dotate investiţional din ţară. Sigur că au fost şi investiţii heirupiste. Grăbite din varii motive. Dar nu astea sunt temele acestei ştiri. La acest subiect vom reveni peste două- trei săptămâni. Acum vă spunem doar că lui nea Eugen i se pregătesc pălăria, bastonul şi normalul şut în cur, c-aşa-i mulţumirea la români. Vârsta pensionării s-ar împlini prin primăvară, dar uneperiştii lui Marius Stan este tare flămânzi pentru că mănâncă fripturile întregi şi cotidiene de la Cantina Săracilor.

Da, căci lumea din zona Primarului Marius Stan îl dă ca sigur viitor director al APA pe Adelin-Picu Roman, actualul director al Cantinei Săracilor.

Atunci va fi jale mare printre de-alde directoraşii şi şefii atârnaţi la prosperitatea pieţelelor. Şi mă gândesc la dealde Costel Marin, Vasile Neagu, şi alţi politruci ca ei, care şi-au adus şi nemurile la stat pe bani publici.

L-am contactat pe Eugen Zaharia, dar nici nu a negat, nici nu a confirmat căderea sa la pensie. Mi-a aruncat câteva şarade de om bine-dispus şi mi-a promis că vom discuta. Au trecut doar trei săptămâni de atunci!

Gelu CIORICI 20 - noiembrie - 2014

Lasa un raspuns


http://impact-est.ro/wp-content/uploads/Main_Logotype_Galati.jpg

Gelu Ţăranu, adic

Gelu Radu a pus un picior ca un stabilopod în ...

Deficit de 18 judec

O fi ea extrem de grea, sau aproape imposibilă admiterea ...

Jupân Pucheanu taxe

De când e primar,don Pucheanu a dublat taxa de habitat ...