logoImpact EST nr. 855 - 28.01.2021

Până la urmă MFP şi ANAF vor face din Costică Onica ce trebuia făcut din 2009: numirea în funcţia de şef al Administraţiei Finanţelor Publice Iveşti! Căci, în sfârşit, la finele lunii trecute, Comisia de Disciplină din cadrul Administraţiei Naţionale de Administrare Fiscală (ANAF) a reuşit să se întrunească în cvorum pentru a-l audia şi interoga pe directorul executiv al DGFP Galaţi, Costică Onica. Sursele noastre ne-au mai comunicat că atunci când concluziile Raportului vor fi gata şi vor ajunge pe masa preşedintelui Pop, acesta va fi nevoit (cu plăcere!) să-l demită pe Onica din funcţie.

Faptele ilegale care fac obiectul audierii şefului finanţelor gălăţene au fost prezentate în Impact şi se referă la angajarea ilegală a nepotului său la AFP Tecuci şi la scoaterea de sub sechestru şi sarcină de la OCPI Lieşti a unui imobil, prin semnătura unilaterală a aceluiaşi Onica. Pentru această a doua ilegalitate, firma Romnef SRL Galaţi, căreia îi aparţinea grajdul de la Ferma Şerbăneşti-Lieşti, a chemat în judecată DGFP Galaţi şi pretinde statului despăgubiri pentru deposedarea de acel bun în favoarea unei firme din Bârlad, de circa un milion de euro.

G.C. 9 - noiembrie - 2012

2 Responses so far.

  1. costecostel spune:

    Sugeram Dlui POP sa verifice returnarile de TVA din 2002-2012 si sa fea publicitatii principalii beneficiari.Cu certitudine vor apare firme aflate in propietatea mafiei politice locale.Prietenii stiu CINE SUNT.

  2. ionut spune:

    Dl Onica sa aiba demnitatea…ca stie cea facut la finante , si sa-si dea demisia de onoare , sa lase ciolanu GATA sa terminat chiar nu intelege ,sau asteapta alegerile poate poate, mai prinde ceva !

Lasa un raspuns


http://impact-est.ro/wp-content/uploads/Main_Logotype_Galati.jpg

Corp nou de clădire

Primăria municipiului Galați informează că a fost semnat contractul de ...

Primarul Ionuț Puch

Elevii gălățeni vor primi burse duble și chiar aproape triple, ...

Pași de urmat la pl

Pași de urmat la plata taxelor și impozitelor prin www.ghiseul.ro Având ...

Opt blocuri vor fi m

Primăria municipiului Galați informează că opt blocuri de locuințe vor ...