logoImpact EST nr. 870 - 12.05.2021

Până la urmă MFP şi ANAF vor face din Costică Onica ce trebuia făcut din 2009: numirea în funcţia de şef al Administraţiei Finanţelor Publice Iveşti! Căci, în sfârşit, la finele lunii trecute, Comisia de Disciplină din cadrul Administraţiei Naţionale de Administrare Fiscală (ANAF) a reuşit să se întrunească în cvorum pentru a-l audia şi interoga pe directorul executiv al DGFP Galaţi, Costică Onica. Sursele noastre ne-au mai comunicat că atunci când concluziile Raportului vor fi gata şi vor ajunge pe masa preşedintelui Pop, acesta va fi nevoit (cu plăcere!) să-l demită pe Onica din funcţie.

Faptele ilegale care fac obiectul audierii şefului finanţelor gălăţene au fost prezentate în Impact şi se referă la angajarea ilegală a nepotului său la AFP Tecuci şi la scoaterea de sub sechestru şi sarcină de la OCPI Lieşti a unui imobil, prin semnătura unilaterală a aceluiaşi Onica. Pentru această a doua ilegalitate, firma Romnef SRL Galaţi, căreia îi aparţinea grajdul de la Ferma Şerbăneşti-Lieşti, a chemat în judecată DGFP Galaţi şi pretinde statului despăgubiri pentru deposedarea de acel bun în favoarea unei firme din Bârlad, de circa un milion de euro.

G.C. 9 - noiembrie - 2012

2 Responses so far.

  1. costecostel spune:

    Sugeram Dlui POP sa verifice returnarile de TVA din 2002-2012 si sa fea publicitatii principalii beneficiari.Cu certitudine vor apare firme aflate in propietatea mafiei politice locale.Prietenii stiu CINE SUNT.

  2. ionut spune:

    Dl Onica sa aiba demnitatea…ca stie cea facut la finante , si sa-si dea demisia de onoare , sa lase ciolanu GATA sa terminat chiar nu intelege ,sau asteapta alegerile poate poate, mai prinde ceva !

Lasa un raspuns


http://impact-est.ro/wp-content/uploads/Main_Logotype_Galati.jpg

Accident de muncă m

Sâmbătă, 8 mai 2021, a avut loc un accident de ...

Moldo-gălăţeanca

Investitoarea misterioasă Se poate spune că această investitoare este una deosebită ...

Legumele de la sport

Da, chiar aşa, nebunii noştri de la Primăria Galaţi au ...