logoImpact EST nr. 860 - 03.03.2021

Acum trei ani de zile, în marea şi bogata comună Matca, s-a deschis un restaurant de fitze, în care tecucenii cu bani se spărgeau în figuri.

Într-o seară nefastă, aici au descins Cătălin Ţarină, patronul fermei de pui SC Pui Prod SRL Negrileşti, dimpreună cu iubita sa şi cu fratele său, femeie care este de o frumuseţe răpitoare şi care, între timp, i-a devenit soţie lui Cătălin.

La o masă alăturată de a celor trei, consumau vârtos trei bărbaţi. La un moment dat, unul dintre cei trei a venit la masa fraţilor Ţarină şi a invitat-o pe frumoasa femeie la dans. Aceasta l-a refuzat din mai multe motive, dar şi pentru că era în stare de ebrietate. Neacceptând un refuz, individul s-a enervat şi a început să tragă de femeie pentru a o forţa să meargă pe ringul de dans. Iubitul ei a intervenit politicos, dar ferm, iar craiul a început să ameninţe, spunându-le că nu ştiu cu cine se pun, căci el este procurorul Ivan, şef al DNA pe trei judeţe. Desigur, nu s-a legitimat, dar le-a cerut buletinele celor trei şi le-a reţinut, plecând, învins şi umilit de refuzul unei femei, la masa de la care venise, comesenii săi fiind poliţişti judiciarişti îmbrăcaţi în civil. Aceştia, dându-şi seama că cei trei ar fi putut depune plângere la Poliţie, i-au chemat pe cei doi fraţi în toaleta restaurantului şi le-a restituit buletinele, rugându-i să-l scuze pe dl. procuror şef Ivan, pentru că s-a comportat aşa şi că e bine pentru toată lumea ca situaţia conflictuală să se stingă atunci şi acolo.

După trei ani de zile de la acel incident, lui Cătălin Ţarină i-a venit rândul să fie reţinut 24 de ore şi anchetat de către procurorul şef al DNA-ST Galaţi, Gh. Ivan, în dosarul procurorului general Dinu Gâlcă. Printre altele, acesta a fost acuzat de Gh. Ivan că a luat mită de la Pui Prod SRL 20 de pui de o săptămână, pentru a-i creşte…!

Dacă povestea cu dedublarea este sută la sută reală, înseamnă că lucrurile se leagă cu recentele acuzaţii la adresa lui Ivan, anchetate de Inspecţia pentru Procurori a CSM, acuzaţiile venind tot din partea unei femei fiind extrem de grave, probarea lor putând însemna pentru Ivan capăt de drum.

Incă aşteptăm Raportul Inspecţiei pentru Procurori a CSM în urma controlului la DNA-ST Ivan, dispus prin Ordinul nr. 83/2013, din 24.09.2013 de către inspectorul şef. 

Gelu CIORICI 14 - decembrie - 2013

Lasa un raspuns


http://impact-est.ro/wp-content/uploads/Main_Logotype_Galati.jpg

Stângă este un acc

Încet, încet, lumea lui Stângă şi a camarilei juvenile care ...

Comat SA Galaţi, ve

Suspansul privind sentinţa ce se va pronunţa de Tribunalul Galaţi ...

Un alt avocat gălă

Avocatul Deleanu Mihai face parte din Baroul Galaţi de prin ...