logoImpact EST nr. 886 - 20.09.2021

Acum trei ani de zile, în marea şi bogata comună Matca, s-a deschis un restaurant de fitze, în care tecucenii cu bani se spărgeau în figuri.

Într-o seară nefastă, aici au descins Cătălin Ţarină, patronul fermei de pui SC Pui Prod SRL Negrileşti, dimpreună cu iubita sa şi cu fratele său, femeie care este de o frumuseţe răpitoare şi care, între timp, i-a devenit soţie lui Cătălin.

La o masă alăturată de a celor trei, consumau vârtos trei bărbaţi. La un moment dat, unul dintre cei trei a venit la masa fraţilor Ţarină şi a invitat-o pe frumoasa femeie la dans. Aceasta l-a refuzat din mai multe motive, dar şi pentru că era în stare de ebrietate. Neacceptând un refuz, individul s-a enervat şi a început să tragă de femeie pentru a o forţa să meargă pe ringul de dans. Iubitul ei a intervenit politicos, dar ferm, iar craiul a început să ameninţe, spunându-le că nu ştiu cu cine se pun, căci el este procurorul Ivan, şef al DNA pe trei judeţe. Desigur, nu s-a legitimat, dar le-a cerut buletinele celor trei şi le-a reţinut, plecând, învins şi umilit de refuzul unei femei, la masa de la care venise, comesenii săi fiind poliţişti judiciarişti îmbrăcaţi în civil. Aceştia, dându-şi seama că cei trei ar fi putut depune plângere la Poliţie, i-au chemat pe cei doi fraţi în toaleta restaurantului şi le-a restituit buletinele, rugându-i să-l scuze pe dl. procuror şef Ivan, pentru că s-a comportat aşa şi că e bine pentru toată lumea ca situaţia conflictuală să se stingă atunci şi acolo.

După trei ani de zile de la acel incident, lui Cătălin Ţarină i-a venit rândul să fie reţinut 24 de ore şi anchetat de către procurorul şef al DNA-ST Galaţi, Gh. Ivan, în dosarul procurorului general Dinu Gâlcă. Printre altele, acesta a fost acuzat de Gh. Ivan că a luat mită de la Pui Prod SRL 20 de pui de o săptămână, pentru a-i creşte…!

Dacă povestea cu dedublarea este sută la sută reală, înseamnă că lucrurile se leagă cu recentele acuzaţii la adresa lui Ivan, anchetate de Inspecţia pentru Procurori a CSM, acuzaţiile venind tot din partea unei femei fiind extrem de grave, probarea lor putând însemna pentru Ivan capăt de drum.

Incă aşteptăm Raportul Inspecţiei pentru Procurori a CSM în urma controlului la DNA-ST Ivan, dispus prin Ordinul nr. 83/2013, din 24.09.2013 de către inspectorul şef. 

Gelu CIORICI 14 - decembrie - 2013

Lasa un raspuns


http://impact-est.ro/wp-content/uploads/Main_Logotype_Galati.jpg

Aceşti habarnişti

Indivizii aceştia, care, cică, sunt ai noştri şi care hotărăsc,în ...

Gala premiilor PIMM

Mereu reuşeşte Marian Filimon, acum pentru a 20-a oară, să ...

Cică se vrea veceu

Aflăm că în laboratoarele Primăriei Galaţi s-a pus la copt ...