logoImpact EST nr. 870 - 08.05.2021

Sigur că Marius Stan este un bărbat charismatic, cu ochi albaştri şi sur ca un câine marca Hasky! Este şi un tip abil şi deştept în dreptul său. A devenit primar de Galaţi, chit că este, acum, cu membrul penelist în aer la PNL SRL Galaţi, dar este cu el erect la nivel de Crin care l-a făcut vicepreşedinte naţional. De ce a plecat el de la directorirea FC Oţelul, unde avea un salariu anual de peste 300.000 de euro (1.434.836 lei noi în 2012), pentru a se pre-face primar cu un salariu anual de circa 15.000 de euro, este un mister care poate fi desluşit de faptul că prin pixul lui trece un buget anual de circa 300 de milioane de euro.

Başca ce mai pică din micile indulgenţe.

Spălătoria numită cârciumăreală

Aproape toţi inşii căţăraţi în politică, şi prin politică în funcţii de stat, şi-au tras şi îşi trag cârciumi. Sigur că acolo mulţi dintre ei se simt în mediul lor printre curve şi peşti, printre traficanţi de carne vie şi de droguri, unde banii negri se albesc mai ceva ca la celebra Cooperativă „Nufărul”. Iacătă că de când s-a făcut primar, Marius este pe punctul de a-şi anexa la salba interpusei sale, Simona-Claudia Stan (ultima soţie?!) cea de a doua cârciumă. Prima e un pub extins pe domeniul public pietonal dintre Parcul Eminescu şi fostul Cinema Central, catacombă din care se varsă terasa pub-ului pe care Simona îl administrează dimpreună cu un anume Honorius, cunoscut ca soţul neveste-sii. Încă din liceu, Honorius le spunea colegilor că nu-l interesează cartea, el se va însura cu o tipă cu bani, drept pentru care i-a şi suflat prietena celui mai bun prieten. Tipa e singură la părinţii care hămălesc precum adevăraţii patroni, zi şi noapte, în lanţul de patiserii şi cofetării pe care l-au creat.

Teren agricol în intravilan, contra Zodiar-Popular

Abia acum ajungem la esenţa lucrurilor pe care le vizăm în acest articol. Intră în scenă tânărul Miron, moştenitor al bunicilor lui şi inventator de Club Zodiar în fostul Cinematograf Popular. De fapt, urmaşii familiei Miron au luat toate acele clădiri din spatele Parcului Eminescu, unde a funcţionat Rodipetul, clădire care se întinde din str. Lahovary până în cinematograf. Săptămâna trecută am fost şi am făcut poze clădirii care este înconjurată de schele şi la interior şi la exterior, amenajările fiind în toi.

Misterul acestor investiţii în consolidarea şi amenajarea la nivel UE a clădirii ni s-a relevat prin pregătirea unui schimb de terenuri măsurabil în hectare.

Mironii au deţinut câteva hectare de teren agricol dincolo de Metro, cam prin dreptul în care drumul Galaţi-Bârlad se îngustează de la patru la două benzi. Desigur, este teren agricol, revendicat şi obţinut prin hotărâre judecătorească definitivă. Ei bine, dacă Simona-Claudia Stan şi soţul Honorius vor să administreze o cârciumă de lux chiar în fostul Cinema Popular, trebuie ca Miron junior să obţină teleportarea hectarelor de teren agricol de dincolo de Aviasan şi serele Hortigal, situate, hăăăt, în extra-extravilanul municipiului Galaţi, în partea diametral opusă ca punct de vedere cardinal, dar şi în cel mai INTRAVILAN Galaţi.

Hectarele vizate ca schimb sunt situate între Cozamin şi aşa-zisul Parc al Tineretului.

Zona este splendidă, cu vedere la vărsarea Siretului în Dunăre şi la superbii munţi ai Măcinului.

Repet, dacă Popularul-Zodiar va deveni cea mai de lux cârciumă din Republicuţa Galaţi, înseamnă că DRUMEA, un alt personaj care are o hotărâre judecătorească definitivă şi irevocabilă pentru punerea în posesie cu câteva hectare de teren situate în INTRAVILANUL municipiului Galaţi, a fost învins cu tot cu lege, chiar dacă urma să îi fie restituită proprietatea exact în zona dintre firma Cozamin şi Parcul Tineretului, vizată de unii care cer ce n-au avut şi de către alţii care vor să aibă tot ce n-au avut.

Rămânem pe fază.

Gelu CIORICI 15 - noiembrie - 2013

Lasa un raspuns


http://impact-est.ro/wp-content/uploads/Main_Logotype_Galati.jpg

Accident de muncă m

Sâmbătă, 8 mai 2021, a avut loc un accident de ...

Moldo-gălăţeanca

Investitoarea misterioasă Se poate spune că această investitoare este una deosebită ...

Legumele de la sport

Da, chiar aşa, nebunii noştri de la Primăria Galaţi au ...