logoImpact EST nr. 880 - 30.07.2021

Avem de fişat, gestionat şi redactat articole de presă pe un volum imens de informaţii şi documente adunate în ultimii zece ani de zile de pe toată harta patriei: din Siret – Bucovina, până în Oltenia natală. Dar, pe fondul creşterii şi descreşterii Imperiului Chelu, vom intra în perioada cât ne suspendăm apariţia, urmând să revenim în forţă, joi, 27 august 2015.

Acum vă vom da doar câteva exemple de furturi, trădări or majorări artificiale de capital, numai bune pentru devalizări în interes personal. De pildă, mama lui Cătălin Chelu, Doina Rîmar, i-a acuzat public pe Antonel Bunu, administrator al SC PROM SA şi pe Gabriel Constantinescu, directorul – săgeată al lui CCC, că „au colaborat cu chestorul Dan Fătuloiu, în încercarea mizerabilă a lui Chelu, pentru beneficii financiare. De asemenea, Mihai Brânză şi nevastă-sa, administratori ai Galgros, Fricom, Galatex şi Lacta Giurgiu, sunt acuzaţi că încasează sume uriaşe de bani, la negru, de la chiriaşii standurilor din aşa-zisele „Depozite”.

Tot pe larg vom vorbi şi despre cele zece ONG-uri administrate de Doina Rîmar, prin care s-au vehiculat sume uriaşe provenite de la societăţile cu capital majoritar de stat, la care CCC a devenit, prin manopere şi jocuri pe bursă, acţionar semnificativ, clătirea banilor fiind o joacă pentru geniul lui Cătălin Chelu.

Cea mai de răsunet lovitură, despre care am scris aici la Impact-est la vremea respectivă este, de departe, cea în sumă de 110 miliarde de lei, la nivelul anului 2005. Suma a reprezentat un aport în natură a lui CCC la CC Blue Telecom, constând în tablouri pictate de către un biet anonim, cu deficienţe fizice serioase. Aportul în natură constând în „obiecte de artă” a fost o inginerie financiară, tablourile nefiind evaluate de vreun expert dar, fie şi aşa, pictorului i-ar fi fost necesari 85 de ani şi să picteze 24 de ore din 24, pentru a se putea apropia de cantitatea de „opere de artă” ca să bată, cât de cât, cu aportul în natură declarat.

Dar despre cum se mişcau porţelanurile printre fierătanii şi aluminiu, or covoarele şi vinurile printre uleiurile de floarea-soarelui, ne vom tot uimi pe parcurs.

Desigur, apare o întrebare permanentă: UNDE AU FOST TOATE INSTITUŢIILE ABILITATE ALE STATULUI ÎN ACEŞTI ULTIMI 15 ANI când CCC a creat, ca un geniu financiar al răului, un imperiu naţional?

Gelu CIORICI 31 - iulie - 2015

Lasa un raspuns


http://impact-est.ro/wp-content/uploads/Main_Logotype_Galati.jpg

Util pentru contribu

INFO - formulare facilitati fiscale

Viorica Sandu, deput

PSD respinge vaccinarea obligatorie a medicilor și a profesorilor! Statul ...

Diminuarea risipei a

Material de opinie de Camelia Malahov, Director Taxe Directe, Deloitte ...

Directorul Magearu s

Jupân Pucheanu se încăpăţânează să termine în ultimul său mandat ...