logoImpact EST nr. 814 - 06.04.2020

Într-o astfel de normalitate pare firească şi nebuneala de la Universitatea de stat din Galaţi. Alde Puiu şi Cătălin se dau lipsă la Condică. Pe acest fundal, personalul TESA şi extensiile gen Cahul sau Zaclău ale Universităţii „Dunărea de Jos”, îşi impun proasta voinţă. Frica a intrat în oasele micilor ştiutori de carte. În acest hal, unul ca pontonierul seralist Ghiţă Ivan poate ajunge decan. Şi în loc să aibă soclu la Vinderei de Vaslui, va avea bust de universitar la Facultatea de Drept Administrativ din Galaţi. Poate ştie carte, că a tot tipărit cărţi. Dar el rămâne tot procuror. Nu contează că s-a cerut la pensie, iar Preşedintele Iohannis i-a aprobat retragerea de la stat de stat. Cot la cot cu una ca Aghiniţei, care a hâţânat ca pe saltele rechizitoriile dictate de către puşcăriaşi aduşi cu lectica din aresturi în birourile Direcţiei Naţionale Anticorupţie – Structura teritorială Galaţi, Universitatea de Stat, prin Facultatea ei de Drept, va urca în TOP – uri 10.000 de universităţi – gen şcoli profesionale – ca o babă prin agud. Ce le lipseşte ca zerouri din pensie lui Ivan şi Aghiniţei? Ce fără de viitor va fi ţara asta populată până la nivel academic de procurori şi miliţieni pensionari. Mereu vor împărţi dreptatea şi le va da cu rest. Dreptul penal propovăduit la cursuri de către unii ca ei, care au tipărit mai mult decât au citit, va aduce prin palatele cu justiţie doar nişte schelete îmbrăcate în robe sintetice cu multe fermoare în locul gulerelor din blană de hermină.
Să vă fie ruşine, alde Puiu şi Adrian. Căci unii ca Ghiţă şi Aghiniţei nu se pot căţăra socio – profesional fără frică şi voia voastră, nu-i aşa domnule Iulian?
Oare ce vor face de aici înainte oamenii cu diplomele semnate de-alde nişte pensionari care nici măcar nu mai pot să se autoplagieze? Dar îşi pun pempărşi proaspăt spălaţi şi sunt ca noi pe funcţii de senat, decanat şi alte cuvinte cu astfel de…sufixe.

Gelu CIORICI 21 - februarie - 2020

Lasa un raspuns


La Spitalul CFR Gala

O informaţie de ultimă oră vine să confirme că nu ...

China nu doarme, ca

S-a pus în mişcare CHINA, la solicitările din România. Un ...

Primul decedat din G

Replica inconştientului col. dr. cdt. al spitalului, Adrian Boicu, a ...

Priorităţile socie

Opinie de Irina Dobre, Partener Audit, și Vasile Rusu, Manager ...

Important

Impact-est își suspendă temporar ediția tipărită Am ales să vă protejăm ...