logoImpact EST nr. 899 - 27.01.2022

Iacătă ce aiurea sună, dle Gh. Ivan, Hotărârea nr. 5/ 14.01.204, a Inspecţiei Judiciare – Secţia pentru Procurori din cadrul Consiliului Superior al Magistraturii:

“I. Secţia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii şi-a însuşit conţinutul răspunsului Inspecţiei Judiciare la obiecţiunile formulate de domnul procuror Ivan Gheorghe, transmise prin adresa nr. 920/1/3/20.11.2013 şi a luat act de conţinutul memoriului formulat de domnul procuror Ivan Gheorghe, în data de 28.11.2013. Secţia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii a aprobat conţinutul Raportului Inspecţiei Judiciare nr. 4088/J/1032/DIP/2013 privind verificarea eficienţei manageriale şi modului de îndeplinire a atribuţiilor ce decurg din legi şi regulamente de către conducerea Serviciului Teritorial Galaţi – Direcţia Naţională Anticorupţie, precum şi măsurile propuse.

II. De asemenea, Secţia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii a hotărât efectuarea unui control, de către Inspecţia Judiciară, la Serviciul Teritorial Galaţi – DNA pentru verificarea remedierii deficienţelor constatate în termen de 6 luni de la data aprobării prezentului raport.

III. Secţia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii a constatat ca rămasă fără obiect propunerea de revocare din funcţia de procuror şef al Serviciului Teritorial Galaţi – DNA a domnului procuror Ivan Gheorghe, ca urmare a încetării activităţii la Direcţia Naţională Anticorupţie a domnului procuror …(Gh. Ivan – n.a.)

Se vede exact cât de ruşinos aţi fugit de răspundere, pitulându-vă prin demisolurile PÎCCJ şi pe supt interviuri din categoria “Ariel”, în care minţiţi opinia publică, arucând în derizoriu întregul Raport, document în care profesioniştii ajunşi în CSM dezavurează calitatea activităţii dvs. ca şef al acestei instituţii.

Încheiem aici doar publicarea Raportului. În ce priveşte activitatea de week-end în cadrul UDJ Galaţi, ca şef prin diverse comitete şi comiţii, or ca viitor profesor cu post dedicat, despre teza de doctorat, cât şi despre activitatea de pontonier, vom mai munci la Impact – est în folosul comunităţii.

Gelu CIORICI 9 - mai - 2014

3 Responses so far.

 1. Justitiara spune:

  De aceea a ajuns DNA Galati pe locul 2 pe tara la rezultate. Cititi Raportul privind activitatea DNA pe 2013 (pe site-ul DNA, la Rezultate) si o sa vedeti ca raportat la nr. de dosare solutionate, DNA Galati s-a situat pe locul 2, si ca activitatea acestuia a fost foarte buna si eficienta (asa a apreciat sefa DNA de la Bucuresti – Laura Codruta Kovesi – si a contrazis Raportul CSM). Tot asa, este singurul serviciu teritorial care a trimis in judecata deputati (pe Boldea, dosarul AVIASAN; Nati Meir), 1 prim procuror, 1 comisar sef la protectia consumatorului, directori (Gheorghita Viorel), 1 procuror general (Galca Dinu), politisti, avocati (Balan Alexandru), profesori de la Bac, inspectori scolari generali (Bostan Iordache de la Vrancea), primari (Baiculescu), consilieri locali, oameni de afaceri (patronul ALBO – Dumitru Neculai, recent condamnat la inchisoare) s.a.m.d. Tot Ivan l-a arestat pe prefectul de Galati, Bocaneanu Emil Constantin; a fost singurul prefect in functie din istoria Romaniei arestat. Deci cu managementul prost al lui IVAN, unitatea a avut rezultate pozitive in combaterea coruptiei, pe care unii nu au vrut sa le vada. Daca va uitati in Raportul Inspectiei Judiciare nu se spune nimic de rezultate, de cate rechizitorii s-au emis, ce ,,personalitati” au fost trimise in judecata sau arestate etc. Se marjeaza pe asa zisul dans care nu se stie daca a avut loc, si pe tinerea registrelor, care era treaba grefierei sefe, iar dosarele trebuiau solutionate de procurori si nu de Ivan, care era sef. S-a spus ca Ivan le-a atins independenta procurorilor, dar tot lui i se imputa nesolutionarea dosarelor, ca doar era sef, dar in schimb nu avea voie sa le ceara socoteala. Se vede clar ca raportul il viza doar pe Ivan; de procurorii care nu au solutionat dosarele nu se spune nimic. A propos fosta grefiera sefa a fost data afara din DNA Galati la propunerea lui Ivan si atunci cum ramane cu tolerarea din partea lui Ivan. S-a prezentat numai un punct de vedere ca asa da bine la public. Ziaristii nu au mers mai departe cu investigatiile si sa afle realitatea: reclamatiile fostei grefiere sefe au fost clasate atat de Inspectia Judiciara, cat si de Parchetul de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie; s-a constatat ca sunt nereale acuzatiile de hartuire si de natura sa-l compromita.
  Nimeni nu se intreaba de ce Ivan nu a fost lasat sa-si termine mandatul si sa termine si dosarele incepute? S-a efectuat un control rapid si superficial, doar pentru a-l determina sa plece de la DNA Galati. Ce s-a urmarit oare? Cui i-a fost teama de el?

 2. Unforgiven spune:

  Pt Justitiara.
  Iar copiezi acelasi comentariu . Stii foarte bine ca tov Ivan a luat-o razna dupa ce fiica sa cea mare a devenit prostituata in Italia- Roma. Pt ca precizezi foarte multe amanunte despre asa zisa activitate a acestui bolnav psihic, confirmi faptulca esti fiica sa, care a dat de mai multe ori la INM , degeaba… Aceeasi care a semnat mai multe articole in revidtele de drept penal.
  PS : sora ta vitrega se lauda un Roma ca tatal sau este mare procuror in GL.

 3. fiica spune:

  Tu mai unforgiven….eu sunt fiica lui Ivan…si nu cred ca faptul ca ne ataci pe noi degeaba reflecta munca tatalui meu la DNA. Din cate stiu eu nu am nici o sora prostituata si crede-ma ca le cunosc mai bine decat tine si nu ma dau drept nici o justitiara. Am vazut si pe alte site-uri prin iarna cum va dati cu parerea ca eu as fi persoana care ii tot ia apararea…nu am fost eu!!! Incetati sa va legati de noi fara nici un motiv si sa ne criticati!!! Care e problema voastra ca eu tot dau la INM?? E o crima? Se pedepseste?? Sau sunt doar proasta ca tot dau si nu intru?? Dupa ce criterii te ghidezi de ma judeci fara sa ma cunosti? Admiterea la INM se pare ca e unicul…inseamna ca in tara noastra numai 100 de persoane pe an sunt destepte, iar daca nu stiai iti spun ca unii au intrat dupa ce au dat de multe ori examenul la INM. Din greseli inveti, nu suntem perfecti si nu ne nastem nici invatati!!! De ce ma jignesti? Cine esti tu? Zi-mi si mie numele real si ce ocupatie ai sa stiu cu cine vorbesc…sunt curioasa cine ma judeca pe mine!!!

Lasa un raspuns


http://impact-est.ro/wp-content/uploads/Main_Logotype_Galati.jpg

Contract atribuit pe

Primăria municipiului Galați informează că Grădinița nr. 30, din cartierul ...

Proiectul ordinii de

Proiectul ordinii de zi a ședinței Consiliului Local de joi, ...

Luaţi viaţă şi c

Salutare! Vreau să vă spun câteva cuvinte despre un loc din ...

Întrevederea reprez

Întrevederea reprezenţantilor CNIPMMR cu premierul Nicolae-Ionel Ciucă

OUG din 25 ianuarie

OUG din 25 ianuarie 2022 privind plafonarea preţurilor la energie ...