logoImpact EST nr. 886 - 17.09.2021

x_77e1f915Aşa cum am promis în episodul II din Razboiul moştenitorilor lui Chelu, vom continua cu dezvăluiri din teribila bătălie pentru averea magnatului Cătălin Chelu.

Unul din misterele acestui război pornit pe neaşteptate între Doina Râmar, mama lui Cătălin, şi una din soaţele nelegitime ale acestuia, frumuşica şi nabădăioasa Ala, era acela al investitorului care a intervenit în lupta cea cruntă şi chiar nedreaptă pentru averea defunctului. Despre numitul Ştefan Constantin, alintat de Ala Fanny, presupus iubit al acesteia, am spus câte unele – altele, în episodul trecut, dar nu destule. Că acesta a înfiinţat vreo patru – cinci societăţi în Bucureşti, în vara acestui an, că a intrat rapid cu ele în luptă alături de basarabeanca Ala, asta n-ar fi o problemă deosebită.

Adevărata problemă a acestui aşa zis investitor, în speţă Ştefan Constantin, ar fi aceea că el nu prea ar fi avut sumele uriaşe despre care se face vorbire în tranzacţiile efectuate în luna august 2015, la Electroargeş , Metalica Oradea şi Transtec Tecuci. În numărul trecut am spus câte ceva de firma Constantin Relative Investments S.R.L  Bucureşti, firmă înfiinţată la minut în vară. Între timp am aflat cine erau acţionarii acestei firme şi anume, Ştefan Constantin cu 90% din părţile sociale şi gălăţeanul Dumitrache Silviu Bogdan cu 10% din părţile sociale.

Am spus erau, căci de curînd, respectiv cam cu o lună în urmă, s-au petrecut mici schimbări în structura asociaţilor intrând în joc şi sora lui Ştefan, numita Irina Ştefan, care printr-o majorare de capital social, preia controlul părţilor sociale, devenind asociat majoritar cu 80%, lăsîndu-le celorlalţi doi câte 10% din părţile sociale ale firmei.

 

Atac frontal la perla Coroanei

Tupeul ieşit din comun al investitorului Ştefan, administrator al noii firme bucureştene înfiinţată în 2015, respectiv Constantin Relative Investments S.R.L,  a culminat cu adresa făcută către conducerea SC Electroargeş în 28 august 2015, prin care solicită convocarea Adunării Generale Ordinare a Acţionarilor. Ce solicită acesta prin convocarea Adunării acţionarilor?  Nimic deosebit! Doar revocarea actualului consiliul de administratie şi alegerea altuia. Şi dacă tot deţine un număr de 25.699.543 actiuni, reprezentând 31,79% din capitalul social, Fanny al nostru, ba pardon al Alei, vine şi cu propuneri constructive de persoane apte să conducă perla grupului Chelu.

Care sunt aceste propuneri? Bineânţeles că în capul listei nu putea fi decât creierul maşinaţiei, combinatorul Ştefan Constantin, lista continuând, cu cine altul, decât, ,,bătrînul” său tată, Dumitru Constantin, şi încheind cu un personaj de super – poveste, dar care îl face pe Ştefan să pară un ţânc nevinovat. Personajul de super – poveste la care facem referire este Bogdan Florin Silinescu, un tânăr gorjean de doar 31 ani, dar care are la activ mari rele financiare de multe zeci de milioane de euro, mai o returnare de TVA , ba o evaziune etc., implicaţiile acestuia cu interlopi din lumea mare a Bucureştiului fiind arhicunoscută.

Cert este că aceste rele l-au condus după gratii o mică perioadă de timp, dar despre acest personaj şi despre lumea lui este mai bine să nu vorbim noi, căci sunt alţii mai în măsură să o facă. Vrând – nevrând, conducerea Electroargeş a fost nevoită, că asta este legea, să convoace Adunarea Generală a Acţionarilor cu ordinea de zi propusă de Ştefan şi ai săi, pentru data de 15 octombrie 2015.

 

 Tupeu fără margini. Ala şi Stefan dau un nou tun!

În aşteptare fiind, s-au tot gândit Ala şi Ştefan ce să mai facă pînă în 15 octombrie, când se şi vedeau pe cai mari în vârful conducerii Electroargeş. După adâncă chibzuinţă s-au hotărît să mai tragă un tun. Unde? Tot la Electroargeş şi doar cu 621.000 acţiuni în valoare de 279.450 lei. Tranzacţia s-a făcut de la firma Libron Consulting SA Galati păstorită cu vădită… iresponsabilitate de frumuşica Ala, care vinde în 16 septembrie acţiunile de care am zis mai sus, către firma Benjamins United, care nu putea fi condusă decât tot de.. Fanny. Asociaţii acestei firme sunt Ştefan Constantin, cu 90%, şi Dumitrache Silviu, cu 10%. Că au dat dovadă de tupeu fără margini, tupeu care i-a cam scos din minţi pe toţi ceilalţi luptători din Grupul Chelu, n-ar fi nimic. Cineva a fost mai iritat şi a considerat că este necesar să scoată cartonaşul roşu.

 

DIICOT Bucureşti trage o salvă! pardon, o Ordonanţă de 44,35 milioane lei!

Ultima isprava a cuplului Ala – Ştefan, a arătat că aceşti doi tinerei şi-au cam pierdut simţul măsurii şi trebuia ca cineva să-i pună la colţ. Cine putea fi mai abilitat decât DIICOT Structura Centrală Bucureşti. Vădit iritat de tupeul şi nonşalanţa investiţională a cuplului de amorezi, DIICOT – SC  în 25 septembrie 2015 dispune prin Ordonanţă sechestru pe acţiunile proaspăt plimbate de la căuşeanca Ala către firmele simpaticului Ştefan. Analizând cam cum s-au plimbat banii şi dacă există aceşti bani, DIICOT-ul s-a hotărat. Reintră în joc! Cum? Simplu! A scos un cartonaş roşu. Cartonaşul roşu arătat n-a însemnat decât un sechestru de 44,35 milioane lei şi vizează acţiunile achiziţionate de către  Constantin Relative Investments S.R.L şi Benjamins United SRL Bucureşti.

 

După o salvă merge şi un pumn în gură!

Când tocmai se pregăteau de sărbătorile ocazionate de ziua recoltei, cu gândul la pastramă şi must, cei doi, Ala şi Ştefan, care îşi făceau deja planuri cum să-şi distribuie funcţiile la conducerea Electroargeş, primesc o veste tristă. Se pare că astrele din luna septembrie nu le-au fost prea favorabile, căci Ştefan şi ai săi primesc încă o lovitură, un pumn în gură, furnizat la fix de către conducerea actuală a Electroargeşului.

În 29 septembrie 2015 preşedintele Consiliului de Administratie al Electroargeş, firavul Florin Pricop, anunţă sec faptul că se anulează Adunarea Generală a Acţionarilor planificată pentru 15 octombrie, dată în care sperau tinerii noştrii să ajungă în vârful piramidei. Motivarea deciziei a fost la obiect şi viza o problemă de legalitatea structurii acţionariatului. Scurt, la obiect şi dezamăgitor pentru unii.

 

Linişte si nelinişte pe frontul de est!

Cartonaşul roşu arătat de procurori a fost o lovitură năucitoare, primită în plin de Ştefan , Ala şi ai lor şi a făcut să se aştearnă o linişte pe toate fronturile din ţară, inclusiv pe frontul de est, pe meleagurile gălăţene. Taberele implicate, care nu mai dăduseră cu pixul cam de multişor pe la DIICOT – SC, începuseră să creadă că cineva acolo Sus îi iubeşte şi că stivele de dosare s-au alterat în timp. Ghinion, n-a fost să fie aşa ! Tăcerea structurii centrale DIICOT din ultima perioadă i-a făcut pe toţi să şi-o cam ia în cap.

Bătălia pe averea lui Cătălin Chelu începută prematur între moştenitori, a arătat care sunt slăbiciunile combatanţilor. Deşi cele două blonde combatante se credeau pe cai mari viaţa a arătat pentru a nu ştiu câta oară că socoteala de acasă nu s-a potrivit cu cea din târg, fapt valabil pentru ambele războinice. Bătălia furtunos începută între moştenitori s-a cam stins din faşă, declanşând  aşa cum aţi aflat din numărul doi al serialului, Jihadul pe averea lui Cătălin.

Aşa cum am arătat, de asta dată combatanţii sunt multe personaje din Grupul Chelu, personaje care în mare parte au state vechi în ale infracţionalităţii, nărăvite în cele rele.

Multe dintre ele se consideră îndreptăţite să apuce o halcă cât mai mare posibil din averea lui Chelu. Că, deh au muncit din greu în ultimii 15 ani. Marele Grup Chelu freamătă din plin.  Ultima Ordonanţă DIICOT-ST Galaţi le-a pus sângele în mişcare tuturor combatanţilor, le-a arătat că această instituţie există, lucrează şi li se pregăteşte ceva. Când deja se constituiau noi grupuri si grupuleţe prin toate colţurile ţării, se trăgeau sfori, se legau alianţe de tot felul, unele la două capete, uneori chiar şi la trei capete, Ordonanţa DIICOT a venit un fulger care i-a pus profund pe gânduri.

Momentan s-a aşternut o tăcere. Dar nu e tăcerea mieilor! Până se vor mai linişti spiritile şi va reîncepe Jihadul, vom lua o mică pauză pe această temă şi vom reveni când apar noutăţi în marea bătălie. Între timp, cât războiul pe averea lui Chelu este în această pauză, vom veni cu dezvăluiri incendiare din Istoria Imperiului Chelu, cum a luat fiinţă, cine sunt iniţiatorii, tehnicele şi procedeele folosite, personaje politice şi instituţii implicate, ce prejudicii de amploare s-au creat, cine sunt păgubiţii etc. Vor urma dezvăluiri de senzaţie. Urmăriţi-ne cu atenţie!

stopfraudegrupchelu@gmail.com 16 - octombrie - 2015

Lasa un raspuns


http://impact-est.ro/wp-content/uploads/Main_Logotype_Galati.jpg

Gala premiilor PIMM

Mereu reuşeşte Marian Filimon, acum pentru a 20-a oară, să ...

Cică se vrea veceu

Aflăm că în laboratoarele Primăriei Galaţi s-a pus la copt ...

Bustul lui Spiru Pl

Ţărăniştii de Galaţi, nedemni de acest partid istoric, darămite ...

Modificări de trafi

Primăria municipiului Galaţi informează că, începând cu data de 15 ...