logoImpact EST nr. 875 - 16.06.2021

2Mama Doina regina, lâncezeşte la biroul regal

Deşi este tot mai evident pentru toată lumea că Râmar Doina este doar o palidă umbră a ceea ce a fost, aceasta încearcă cu disperare să se agaţe de orice posibilitate care i-ar mai permite să mai pună şi ea deoparte un bănuţ verde pentru zile negre.

Fără să-şi dea seama, ea intră în jocuri mult prea complexe pentru ce ştia doar cîndva, dar jocuri care din start o vor face şi mai vulnerabilă în faţa oamenilor legii. Corelaţiile între membrii Grupului pe care ar dori să-l conducă sunt mult mai complexe şi mai ample decît ar putea ea înţelege la această dată.

Sumele uriaşe care sunt în joc, implicarea tuturor membrilor în fraudele săvîrşite au creat o legătură indisolubilă între aceştia şi sforarii din umbră. Toţi pentru unul, unul pentru toţi! Vrînd- nevrînd toţi membrii Grupului trebuie să conlucreze pentru menţinerea sistemului. Eliminarea unora poate duce la divulgarea unor secrete ce pot rapid să ducă la prăbuşirea mai rapidă a Grupului. Clipa prăbuşirii se pare că nu este departe. Asta nu a priceput şi nici nu pricepe Doina Râmar şi de aici şi ostilitatea creată treptat în jurul ei, atragerea ei în diverse maşinaţii care o vor îngropa definitiv.

Mama Doina, vulpoaică hărşâită în toate cele, ştie că are un mare atu în faţa legii,vîrsta; binişor trecută de şapte decenii, legea o mai salvează un pic de un anumit gen de domiciliu. Între timp, numărul personajelor care au început să n-o mai asculte a crescut vertiginos. O fi avînd ea o hîrtie despre care speră s-o facă primă regină a Imperiului Chelu, dar pînă atunci, daca va fi un atunci, e cale lungă şi plină cu surprize, dar avînd ca realizator nu pe zâna Andrea Marin, ci pe procurorii DIICOT.

Regina Doina, în ultimele luni, se pare că nu a mai privit în oglindă să vadă cum îi mai stă coroana, care coroană, o măsură mult prea mare, se pare că îi cade pe ochi, orbind-o de tot. Suspectează pe toată lumea, tună şi fulgeră, ameninţă în stînga şi în dreapta cu plîngeri …penale. Vorbeşte de frînghie în casa spînzuratului.

Realizări pentru Doina Râmar în 2015 ? Nu prea multe. Dar încă speră!

Cum – necum, a reuşit în vara acestui an să ajungă împreună cu Cătălin Chelu Constantin jr. în Consiliul de Administraţie la Vulturul Comarnic, firma prahoveană păstorită, pardon, jefuită serios pînă in această vară de Brînză Mihai, soţul numitei Brînză Cristina, vasalul din biroul regal al reginei Doina. Ce calităţi şi pregătire or avea cei doi proaspăt numiţi în funcţiile amintite, numai ĂL de sus ştie.

Cum a ajuns în această postură la Vulturul Comarnic, prin mijlocirea cui şi mai ales în ce groapă a intrat mama Doina este ceva de poveste. Cert este că a intrat întro mare dandana penală în care din păcate l-a implicat şi pe Cătălin jr., un copil nevinovat şi încă plin de candoare.

Regina Doina încearcă să-şi tragă … darul cel mare de Crăciun

Analizînd cam ce a realizat în anul 2015, mama Doina a constatat că-i cam subţire şi de vară, aşa ca a gîndit că n-ar pica rău ca moş Crăciun să-i facă un dar mai consistent, cam pe măsura pretenţiilor ei. E clar că năravul din fire, şi prezenţa permanentă în anturajul lui Chelu au marcat-o definitiv şi irevocabil pe Doina Râmar. În cele ce urmează vom prezenta cam ce tun a pus la cale mama Doina. La această dată avem date certe că regina încearcă să dea o lovitură de proporţii la una din firmele la care Chelu Cătălin a ajuns să deţină printro fraudă uriaşă un procent de 89% din acţiuni, cu parfum nu de femeie, ci mai mult penal, spre super penal.

Este vorba despre o escrocherie ce vizează patrimoniul societăţii Fricom Galaţi acaparată fraudulos de Chelu, printro privatizare cum sigur nu s-a mai văzut în astă ţară, privatizare care a deschis larg porţile către constituirea cele mai mare grup infracţional existent în Romania, respectiv Grupul (infracţional) Chelu şi crearea unor legături de tip mafiot între diverse instituţii ale Republicuţei Galaţi.

Povestea jafului reţelei de cablu TV

Trunghiul cârdăşiei extreme: lupoaica- Luminiţa şi regina Doina

Despre lupoaică (Lupu Florentina) şi luminiţa de la capătul…şpăgii (Ţîru Luminiţa) am mai scris în ediţiile trecute şi vom mai scrie, căci sunt multe de spus. Activitatea acestora este un adevărat manual de fraudă fiscală şi nu numai. Acestea au fost, sunt şi vor fi implicate în toate potlogăriile Grupului Chelu, pînă la prăbuşirea iminentă a lui.

Pînă vom prezenta jaful de care am făcut vorbire, în speţă jaful Fricom, să vedem cum s-a procopsit această societate cu reţeaua de cablu TV a fostului Cony sat, devenit între timp CCC Blue Telecom şi, tot între timp, intrată în faliment, cu datorii uriaşe la stat şi nu numai, reţea de cablu la care tînjeşte mama Doina şi doreşte să-i intre în ”propetate” ca un dar de Crăciun, căci de folosit o foloseşte după bunul plac din 2009, banul intrînd tot la ea. Achiziţia reţelei de cablu făcută în anul 2009, este o achiziţie de mare belea şi a fost bine gîndită de minţile diabolice ale acoliţilor lui Cătălin Chelu, de pe platforma Galgros.

Aceste minţi sunt directorii Mihalcea, Chirilă, Ţîru şi o suavă Angelică Pralea, contabila sexagenară a Galgrosului, personaje unse cu alifii cu iz penal de mai bine de două decenii, toate hârşâite în bătăliile infracţionale avute de-a lungul şi latul ţări,i în astă perioadă.

Cum la acea dată, respectiv în 2009, CCC BLUE TELECOM reuşise să pacălească cam pe toată lumea şi să înregistreze datorii la stat de vreo trei (3) milioane de euro cu tot cu penalităţi. Cu adâncă chibzuială s-au gîndit personajele la care am făcut referire, mai înainte să fenteze din nou statul. Cum ? Simplu ! Au hotărat că bine ar fi să înstrăineze principalele bunuri mai de valoare ale CCC BLUE TELECOM, iar fiscul să poată lua praful de pe tobă, aşa cum obişnuia clica mafioţilor lui Cătălin să le servească tuturor de-a lungul timpul, oferind cu dărnicie acest gen de praf.

După o lungă chibzuinţă s-a stabilit ca Luminiţa – directoarea şi lupoaica – administratorea se sparg în fix ….. 43,85 miliarde lei vechi

Unde putea să ajungă cel mai bine reţeaua de cablu şi un complex comercial de la CCC BLUE TELECOM decît la…Fricom, societate bine …jefuită de lupoaica Florentina şi ajutată cu mult sîrg de noua directoare Fricom, Ţîru Luminiţa, susţinută în acest rîvnit post imediat după tranzacţia de care facem vorbire, ambele fiind sub atenta supraveghere a regelui Cătălin şi a mamei Doina. La acea dată putem spune că Doina Râmar devenise mâna stîngă a fiului strângător, mâna dreaptă ajungînd între timp un alt personaj de basm, dar nu cu zmei şi feţi frumoşi ci cu …bani mulţi, acţiuni şi păcăliciuri de tot felul, despre care vom povesti în viitor…Nimeni altul decât cunoscutul Gabi-Cap mare.

Tranzacţia de miliarde poartă semnătura celor două minţi luminate, Ţîru şi Lupu, una vînzătoare alta cumpărătoare şi nu putea fi girată decît de o lenuţă (Luca Lenuţa). Toate aceste persoane sunt de bună credinţă. Zic ele! Şi uite aşa cele două, în 2009 au pus-o de vreo două facturi, una de 34,35 miliarde lei vechi, pentru reţeaua de cablu şi alta de 9,5 miliarde de lei vechi pentru complexul comercial din Micro19, fostul restaurant Pelican.

Cum necum, cele două facturi se apropiau de dureroasa cifră de 43,85 miliarde lei, tot vechi. Cum asemenea sume pe la Fricom nu prea erau şi nici nu sunt, cele două genii în ale afacerilor s-au hotărat să nu plătească una către alta, ci să se compenseze într-un fel.

Cum? Tot simplu, ca între ele, fetele!

Fricom cumpără reţeaua de cablu şi complexul comercial, plata nu se face, ci se compensează prin preluarea prin novaţie a unui credit, un mizilic de 43,85miliarde lei, credit făcut de CCC BLUE TELECOM şi gestionat cu mare grijă de răposatul Cătălin, aşa cum se pricepea el mai bine.

Povestea acestei achiziţii fiind de mare amploare, prejudiciul pe măsură, cu multe declaraţii pe la poliţie şi parchet, hîrtii ce zac cam de multişor pe la DIICOT, chiar suspect de mult, fapt ce dă de gîndit, dar stim că acest jaf va fi adîncit cu ocazia prezentării privatizării Fricom-ului, dacă se poate numi aşa. Cam atat despre regina Doina în acest episod, rămînem pe poziţie şi aşteptăm să vedem dacă Crăciunul 2015îi va aduce mamei Doina reţeaua pe care şi-a dorit-o, sau va avea altă surpriză?

Ştie ea de unde!

Despre jaful Fricom de la originile privatizării şi pînă în prezent vom reveni într-un număr viitor cu o poveste de senzaţie. Senzaţie e puţin zis, este o poveste care dă fiori multora şi ştiu ei de ce!

SFGCPFJ 27 - decembrie - 2015

Lasa un raspuns


http://impact-est.ro/wp-content/uploads/Main_Logotype_Galati.jpg

Important

Din motive judiciare, suspendăm apariţia tipărită a Impact-est, începând de ...

Fotbalul – „Oţe

Tot am stat şi ne-am gândit, să scriem, să nu ...

Fostul BJATM, actual

După aproape doi ani de judecare cu firmele administrate de ...