logoImpact EST nr. 802 - 19.01.2020

http://impact-est.ro/wp-content/uploads/banner.jpg

Tânărul şi valorosul economist Silviu Pripoaie director general adjunct al Direcţiei Generale Regionale a Finanţelor Publice Galaţi (DGRFP). Întinsă pe judeţele Constanţa, Tulcea, Brăila, Buzău, Vrancea şi Galaţi, adică de la Marea cea mare, până în munţii cei înalţi, este vânat ca om şi ca funcţie. Din interior.
Zi de zi, ceas de ceas. Reclamat şi spionat.
Chiar dacă se bucură de aprecierea de a sta la dreapta Arhiepiscopului Casian Crăciun al Dunării de Jos, Silviu Pripoaie a trecut prin „EN” rocade la şefia supremă a DGRFP Galaţi cu tipul meu întru nume şi aproape şi prenume (în renume, nu e voie să apreciez eu!), Eugen Ciorici. Căci mai toţi Eugenii îşi cam spun Gelu. Sigur că suntem neamuri, dar, asta e!
Deci, pe surse, aflăm că Pripoaie va fi retrogradat din ditai Liga 1, undeva prin Liga a 3-a, ca şef de Birou Vamal Galaţi. Adică nici măcar şef al Direcţiei Regionale Vamale Galaţi, întinsă şi ea pe aceleaşi şase judeţe, căci este o structură a DGRFP.
Oricum, chiar dacă Mihai Bucur a fost izgonit în imperiu, adică şef Birou Vamal Oradea, iar Dorin-Ciprian Nistor, director al Biroului Vamal Galaţi, nu e pace sub măslini. Şi nu contează că ei doi se află în ancheta DNA-Structura Centrală în „Afacerea Murfatlar” şi că asupra lor, cităm din răspunsul remis nouă de DNA-SC, „Cele două persoane beneficiază de prezumpţia de vinovăţie”, că tot de contestaţii în instanţă se ţin din cauză că au fost mişcaţi din cuiburile lor unde clocesc ouă de aur care, desigur, vor ecloza pui de aur!
Revenim cu o anchetă bombă legat de ce se întâmplă în vămi. Până atunci, vă spunem că Silviu Pripoaie a declarat că „Nu ştiu. Sper să nu aveţi dreptate…”, atunci când l-am chestionat în legătură cu această retrogradare.

Gelu CIORICI 19 - iulie - 2019

Lasa un raspuns


Cică Tică a cumpă

Gata, oameni buni, s-a gătat prin lichidare una dintre cele ...

Mazilire în stil PS

După numirea în funcţia de Prefect la Instituţia Prefectul Judeţului ...

La DGRFP a venit a p

Frământările de sfârşit şi început de an în Direcţia Generală ...