logoImpact EST nr. 875 - 15.06.2021
Din motive judiciare, suspendam aparitia tiparita a Impact-est, incepand de saptamana viitoare (joi, 17 iunie). Cand va fi posibila reluarea acesteia, va vom anunta pe site-ul https://www.impact-est.ro (Redactor-sef Gelu CIORICI)

Vali-Viorel Sandu este consilier municipal pesede. Partidul lor s-a gândit să-l facă şi om de cultură şi poate de odihnă şi tratament.
El, V.V.Sandu, a fost directorul Administraţiei Domeniului Public al Judeţului Galaţi, adică şef peste frizerii de bălării şi de vegetaţie spontană.
Deci, pe Sandu îl recomandă pentru noua meserie pe care a căpătat-o de la pesede familiaritatea pe care a căpătat-o în lupta cu cultura… vegetală. De la aceasta până la cultura adunată într-un centru numit chiar Centrul Cultural „Dunărea de Jos”, n-a fost decât un brânci dat de partidul lor, numit să-l facă pe V.V. Sandu să sară peste hăul neştiinţei de carte.
În prima fază a competiţiei, el a fost un om de 7,75 pentru proiectul de management prezentat. În a doua etapă, şi el şi partidul s-au învârtoşat şi a luat 9,26 la proba interviului, adică o gargară neverificabilă, adică de necontestat.
În acest fel pro-fund de neortodox, Sandu & Co şi-a lăsat în urmă contracandidatul cu cel puţin o lungime de stadion, căci Doru Nica a ajuns gâfâind şi pe locul doi, cu o notă de 8,46, la proba datului cu gura.
În acest mod neserios din politică, V.V. Sandu devine manager peste cultura de masă a acestui judeţ până în septembrie 2022, primul an din mandatul de aducere în funcţie apropiindu-se de aniversare.
Apropo, nea V.V. Sandu, să ştii că cultura, cum aud că o comiţi, este o chestiune strict personală, adică o afacere privată, de autor. Clar?!

Gelu CIORICI 28 - august - 2020

Lasa un raspuns


http://impact-est.ro/wp-content/uploads/Main_Logotype_Galati.jpg

Important

Din motive judiciare, suspendăm apariţia tipărită a Impact-est, începând de ...

Fotbalul – „Oţe

Tot am stat şi ne-am gândit, să scriem, să nu ...

Fostul BJATM, actual

După aproape doi ani de judecare cu firmele administrate de ...