logoImpact EST nr. 850 - 27.11.2020
logo

logo

Săptămâna trecută, într-un mijloc de transport în comun, o bătrână povestea, radiind de fericire, că a primit de la Asociaţia Pensionarilor o sacoşă cu alimente. Chipul ei emana victorie, fără să ştie că aceasta este o manipulare ordinară a conştiinţei care este presată de SISTEMUL TICĂLOŞIT şi după 1989, să treacă prin stomac.

Organele abilitate ale statului trebuie să cerceteze urgent de unde a avut această asociaţie de pensionari bani să ofere bunuri alimentare şi de ce a comis acest gest fix în campania electorală.

Şi e simplu de aflat, căci prin sacoşa cu alimente se puteau observa şi nişte hârtii cu programul şi poza unuia dintre competitorii pentru demnitatea de primar al Galaţiului. Păcat că nu am putut distinge numele sau chipul de pe acele hârtii înghesuite în sacoşa cu mita electorală.

Dar de aceia avem instituţii abilitate şi e simplu de aflat toată realitatea, căci au fost sute de astfel de împărţeli iar asociaţii de pensionari sunt doar două-trei, dintre care una singură e activă la drumul mare politic în campaniile electorale.

Observator 13 - mai - 2016

Lasa un raspuns


http://impact-est.ro/wp-content/uploads/Main_Logotype_Galati.jpg

Lungul drum al Româ

Mulţi români uită că aderarea în 2007 la Uniunea Europeană ...

Ambasadorul SUA la B

Un colaborator din SUA al Impact-est, gălăţean get-beget la origine, ...

Situaţia sectorului

Ministrul Adrian Oroş a participat la şedinţa de lucru organizată ...