logoImpact EST nr. 893 - 28.11.2021

Chiar că nu mai ştim cine pe cine şi cine şi de ce a cununat în afacerea asta numită nunta de argint dintre soţii Marius-Antonel Dobrea, alintat ZEUS, şi Valentina-Alina Dobrea, adică finii ai căror naş se spune în poveste că ar fi fost primarul Ionuţ-Florin Pucheanu, tot rezultă cum că primarul e un mare…strateg.

Iar dacă nu o fi aşa, nu are decât să le fie naş la nunta de aur, când Ionuţ Pucheanu va fi tot primar, de va voi, căci Opoziţia unită de acum nici de-al drakului nu vrea să poată să fie în stare să-i opună un contracandidat viitorului primar din mandatul 2020-2024! Aşadar, IFP a cununat şi două funcţii aducătoare de mulţi arginţi, cât să poleiască multe nunţi curate.

Iată, Alina Dobrea a câştigat în 2018, ca manager al Spitalului de Urgenţă Galaţi, un net de 140.396 de lei, iar soţul de arginţi, doar 101.510 lei, ca şef al Poliţiei Municipale, cât și adjunct al inspectorului șef al IPJ Galați.

În anul 2019, ZEUS nu și-a uns mâinile doar cu mierea de la Prisaca sa din pădurea Miloș din satul Costi, unde se preface că albinărește, ci s-a lipit complet de SISTEM şi i-a devenit viitorului naş subaltern de temut pentru toată circulaţia rutieră a municipiului. Căci finul ZEUS hotărăşte şi când se schimbă culoarea semafoarelor şi când sensul unic al unei străzi poate deveni giratoriu şi când vopsim cu negru o trecere de pietoni etc.

Iar de când Instituţia Prefectul Judeţului Galaţi numită Dorin Otrocol are probleme cu ocuparea carosabilului pe care vrea să trântească evenimente NŢIONALE, înseamnă că Şeful Biroului Reparaţii Străzi, Siguranţa Circulaţiei, Semaforizare, este de atunci sluga încovoiată a viitorul fin de argint al primarului, căci Zeus Dobrea îl călărelte pe şeful acestui birou ca pe…paznicul de vânătoare, Miluță Drăgan. Dar, legat de vânătorile suspecte de prin ținut, vom mai croșeta după ALDE Dima.

Gelu CIORICI 13 - septembrie - 2019

Lasa un raspuns


http://impact-est.ro/wp-content/uploads/Main_Logotype_Galati.jpg

Creșă nouă în cl

Primăria municipiului Galați informează că, în urma licitației publice, a ...

Informare - lumini f

Primăria municipiului Galați informează că în apropierea Sărbătorii Sfântului Apostol ...

Lucrări de semnaliz

Primăria municipiului Galați informează că, începând cu data de 26.11.2021, ...

Doi judecători ai C

Justiţiabilul Ion Banu este de zeci de ani într-o bătălie ...

Ex-deputatul gălă

Implicat într-un dosar de corupţie, alături de prim-procurorul gălăţean Roşca ...