logoImpact EST nr. 875 - 16.06.2021

Prin târg circulă o poveste, adevărată sau nu, care a îngrozit auditoriul sau l-a oripilat, ba unii spun că doar i-a amuzat şi că subiectul poate fi extrapolat cu uşurinţă în zeci sau sute de cazuri.

Cică, un personaj de sex masculin, mare sculă pe basculă, un nume, j… la o Înaltă Curte a dreptăţii, având o amantă tânără şi frumoasă, faţă de venerabila vârstă la care se simte încă verde, s-a gândit cu mare atenţie la viitorul acesteia.

Astfel, din puţul gândirii sale educate în dreptul roman şi nu numai, a emis o strategie prin care amanta rămânea tot amantă, dar căpăta un statut de femeie la casa sa, aşezată, onorată (bilă), respectată etc. La propunerea unui amic de şcoală, ajuns om de afaceri, gazetar şi poet, patron de fostă televiziune, dl X de la Înalta Curte este îndemnat să-şi dea amanta spre căsătorie asociatului în afaceri.

Zis şi făcut, asociatul “străin” de origini române pune botul, îi place fata (doamna) şi iute hai la starea civilă, cununie cu tot tacâmul la care participă toţi împricinaţii. Vine apoi şi copilul, care a cui o fi şi care este botezat de naşul … amorez la Înalta Curte.

Acum e acum, cică drept mulţumire pentru soluţie şi plasament, pentru păstrarea şi permanentizarea iubirii, dl j… de la Înalta Curte ar fi dat o sentinţă definitivă şi irevocabilă pe un litigiu de aiurea al prietenului de şcoală cu o entitate a statului, prin care este despăgubit cu vreo 8-9 milioane de euroi, acolo, o nimica toată.

Dacă este adevărată povestea care circulă prin târg, ar trebui să nu mai doarmă în bocanci cei de la servicii.

Târgul de Iarnă 5 - decembrie - 2014

One Response so far.

  1. kmy spune:

    Proiect la nivel national si international pentru care se cauta persoane cu
    abilitati in domeniul operator calculator, cu minim studii medii, cu sau fara experienta. Lucru presupune navigare pe internet pe tema data cca 3 ore pe zi. Se asigura training si plata proportional cu rezultatele obtinute. Pentru informatii trimite un mail cu textul „INFO” la adresa : carmen_laca@yahoo.ro

Lasa un raspuns


http://impact-est.ro/wp-content/uploads/Main_Logotype_Galati.jpg

Important

Din motive judiciare, suspendăm apariţia tipărită a Impact-est, începând de ...

Fotbalul – „Oţe

Tot am stat şi ne-am gândit, să scriem, să nu ...

Fostul BJATM, actual

După aproape doi ani de judecare cu firmele administrate de ...