http://impact-est.ro/wp-content/uploads/anunt-nou.jpg
logoImpact EST anul XXII – 2022, nr. 918 - 09.08.2022

Marţi 13 noiembrie 2018 a avut loc un nou termen în dosarul 2897/121/2017/a1 la Tribunalul Galaţi, dosar ce vizează bătălia între combatanţii pe averea răposatului Chelu. Obiectul acestei acţiuni: anulare acte frauduloase. În fapt, este vorba despre rejudecarea pe fond a unei cauze ce viza restituirea unui număr de 16.000.000 acţiuni emise de Electroargeş SA (sentinţa 115/19.03.2018 pronunţată de Tribunalul Galaţi în dosarul 2897/121/2017/a1), către Bran Oil SA Galaţi, de către firma Constantine Relative Investement SRL Bucureşti, firmă ce avea ca acţionar majoritar pe Ştefan Constantin din Galaţi. Sentinţa respectivă, dacă ar fi fost definitivă şi pusă în aplicare, ar fi avut un impact uriaş în ce priveşte bătălia pe averea lui Chelu. De ce? Simplu! Firma bucureşteană amintită, Constantine Relative Investement SRL, ar fi pierdut controlul Perlei Imperiului Chelu, Electroargeş SA Curtea de Argeş, precum şi a numeroaselor societăţi controlate de aceasta. Lovitura ar fi fost devastatoare pentru firma bucureşteană şi o realizare fabuloasă pentru societatea gălăţeană Bran Oil SA, societate aparţinând aceluiaşi grup Chelu, şi care se află în procedură de faliment.
Termenul acordat de instanţă pentru studierea de înscrisuri a fost stabilit pentru 11 decembrie 2018. Ce va aduce moş Nicolae combatanţilor, rămâne de văzut.
Între timp, Ştefan Constantin s-a ales cu o nouă amendă din partea ASF în cuantum de 80.000 lei, în 25 octombrie 2018, după ce mai primise una de 51.000lei în 28 februarie 2018. Aceste amenzi i-au fost date lui Ştefan pentru neefectuarea ofertei publice de preluare obligatorie a Electroargeş. Toţi combatanţii aşteaptă cu nerăbdare verdictul instanţei care rejudecă cauza pe fond. În joc sunt sume fabuloase, în mare parte sume obţinute fraudulos din câte cunoaştem. Vă ţinem la curent cu dedesubturile acestei bătălii.

(L.I.) 16 - noiembrie - 2018

3 Responses so far.

 1. silviu spune:

  S-a tot scris de vreo 20 de ani de toate escrocheriile acestui Chelu, a apărut si marele sef Fătuloiu la televizor acum vreo 7-8 ani, că sînt vreo 40-50 dosare în cercetare cu fraude uriase. A murit Chelu si deodată nu se mai vorbeste aproape nimic. Unde sînt dosarele alea cu fraudele uriase? Se pare ca acest Chelu a fost o marioneta bagat în fată, în spate sunt alţii sus puşi si o clică din jurul lui care astăzi zburdă si toacă banii din marea furaciune. Trebuie luati la bani mărunti toată gasca din jurul lui ce au jefuit zeci de intreprinderi. De ce nu se mai aude nimic de la DIICOT ul ăla de la Bucuresti care se dădea mare şi tare cu vreo ceva ani în urmă.
  Poliţia, parchetele ce fac? Se merge pe vorba aia cu cea papa cuţu?

 2. Miron spune:

  A intrat în puşcărie vreun exemplar din gasca lui Chelu? S-a recuperat vreun leu din sumele furate? Toţi sunt bine mersi, au vile, maşini de zeci de mii de euro, se lăfăie prin restaurante de lux etc. Asta este ţara noastră cea iubită. O ţară în care infractorii cu gulere albe, cum se spune, zburdă în voie.

 3. Gicu spune:

  Se trage prea tare pe Cătălin şi acum după moarte. A fost un om stăpînit de patima banilor, vreia să aibă proprietăţi, femei, copii şi multe altele. Gaşca din jurul lui l-a terminat, alde Bunu, Brînză şi în primul rînd Constantinescu, ăsta făcea în numele lui toate jocurile, el plimba sume uriaşe de colo colo, el făcea aranjamentele cu diverşi trepăduşi din poliţie, aborda cîte un procuror etc. Acest Constantinescu crescut de Cătălin l-a tras tare în teapă. A creat firme în care şi-a pus oamenii pe care îi controla, ulterior totul a ajuns în mîna lui. Marea prostie făcută a fost cea cu împrumuturile de zeci şi zeci de miliarde date unora din gaşca, care i-au spus pa tuturor după moartea lui. Vedeţi mai bine unde au ajuns banii şi o să înţelegeţi ce şforării au făcut cei din anturajul lui, în numele lui da mult, foarte mult pentru buzunarele lor. Hai, sanatate.

Lasa un raspuns


http://impact-est.ro/wp-content/uploads/Main_Logotype_Galati.jpg

Controale operative

La momentul de față, Casa de Asigurări de Sănătate Galați ...

România a ratat pri

Comisia Europeană a anunţat în exclusivitate pentru G4Media că prima ...

O plictisitoare oră

Este marţi, 26 iulie, anul de greaţă 2022. Ceasurile arată ...

Rafila, un agramat c

Era luni, 25 iulie, 2022. Pe toate canalelele TV s-a ...