logoImpact EST nr. 869 - 06.05.2021

tucheliadaDerapajele psihiatrice ale penalului Ţuchel afectează tot mai mulţi tecuceni

După ce a intrat în conflict cu presa, cu profesorii şi angajaţii din sistemul sanitar, ţăpeanul şi-a stabilit o nouă ţintă de atac: crescătorii de animale.

Tecuciul pare că a devenit centrul grevelor din România. Sătui de abuzurile primarului Ţuchel reprezentanţii Asociaţiei Crescătorilor de Animale şi-au manifestat nemulţumirea printr-o grevă spontană care a avut loc zilele trecute în faţa Primăriei Tecuci. Manifestanţii îl acuză pe Ţuchel de comportament dictatorial şi de faptul că le-a mărit chiria pe păşune cu 700%.

Crescătorii de animale au fost nevoiţi să apeleze la o formă spontană de grevă deoarece Ţuchel le-a refuzat două cereri consecutive de miting organizat. În faţa manifestanţilor, „Şmecherul de Ţepu” a refuzat dialogul şi s-a baricadat în primărie dovedindu-şi încă o dată laşitatea şi frica. Pentru cei doar câţiva protestatari, Ţuchel a dat ordin să fie protejat de zeci de poliţişti, jandarmi, angajaţi ai Poliţiei Comunitare, ofiţeri DGIPI.

Încadrându-se perfect în normele psihiatrice ale unui paranoic, primarul a emis o dispoziţie prin care a suspendat activitatea funcţionarilor din primărie acuzând închipuite primejdii la viaţa şi integritatea acestora. La ora 12.00 Primăria Tecuci a fost evacuată. Cu ocazia protestului s-a înregistrat şi o premieră: oamenii primarului au trimis printre fermierii manifestanţi câteva pirande cu fuste colorate în încercarea de a trimite acţiunea în derizoriu.

Matei Romeo a demisionat şi s-a lepădat de Ţuchel Gerhardt-Daniel

Organele de ordine nu au aplicat nici o amendă protestatarilor, dovadă a faptului că aceştia s-au manifestat în limitele legii. Şeful Poliţei Locale Tecuci, Romeo Matei, şi-a dat DEMISIA din funcţie, refuzând să mai fie implicat în jocurile murdare ale neamţului contrafăcut Ţuchel Gerhardt.

 

Cristi CALMUC 10 - iulie - 2015

One Response so far.

  1. coco spune:

    Fratilor…totata lumea dice ca ,,neamtul,, face,ca este anchetat,ca e bolnav psihic dar frate NIMENI nu face nimic si mergem Mai departs.Traim intr-o Tara de Ra..t
    Mi-e sips ca traiesc in orasul asta si pe zi ce trece bad ca totul se face leaf.Tiganii fac legea.Politie nu Mai este,parcul central incepand cu ora 20 pure de tigani si de mizerie si nu vedem dare de politie comunitara sa mentina ordinea.Bancile sunt de jur imprejur pline de seminte si bidoane goale.
    Chose nimeni nu here aceste lucruri ?Chiar nu Mai sunt oameni destepti si dance in gene prin orasul acesta ???

Lasa un raspuns


http://impact-est.ro/wp-content/uploads/Main_Logotype_Galati.jpg

Fundaţia „Andreia

Se ştie de când limba română că prost nu-i ...

Se vor mări pensiil

Nu de puţine ori am auzit despre erorile de calcul ...

La puşcărie şi di

Este greu în sistemul penitenciar românesc doar pentru deţinuţii slabi ...