logoImpact EST nr. 871 - 16.05.2021

administrator_4074La Asociaţia de proprietari 525, cine se pune cu preşedintele, este făcut de râsul lumii la gazeta de perete a Asociaţiei. A păţit-o proprietara Petrica Coman, care a fost executată cu ameninţări extrase dintr-o somaţie a Poliţiei din anul 2013, afişate la avizierul asociaţiei chiar de Ziua Femeii. Defăimarea a avut loc după ce Petrica Coman a luat atitudine în problema confuză a plăţilor în solidar cerute de administratorii asociaţiei, pentru o fraudă de 4 miliarde de lei vechi, comisă de fostul administrator al Asociaţiei 525, Ligia Seferis.

Administratorii Asociaţiei 525 încearcă să compromită proprietarii care refuză plăţile încasate ilegal

Petrica Coman, proprietar din Asociaţia 525,  a avut parte de o surpriză neplăcută chiar de Ziua femeii. Preşedintele Asociaţiei a afişat în poziţia de maximă vizibilitate o scrisoare de răspuns a Secţiei de Poliţie nr 3 la o sesizare a sa pentru presupuse incidente în sediul asociaţiei, din anul …2013. Preşedintele Şerban Crăciun a dorit astfel să-i dea un avertisment turbulentei locatare, care este dispusă să moară pentru cauza adevărului şi corectitudinii, cu preşedintele terorist de gât. Care terorist se simte şef pe viaţă, dar care l-au identificat ca fiind trădătorul intereselor locatarilor-cum dracu să numeşti altfel „solidarizarea amiabilă” la plata pagubelor produse în urma unei delapidări de 4 miliarde de lei vechi, comisă de administratorul asociaţiei, Ligia Seferis.

administrator_4077Tensiunile la Asociaţia 525 au început să se acumuleze în urmă cu două luni, când administratorii Asociaţiei au reţinut primele sume în contul contribuţiei benevole la recuperarea pagubei produsă de vechea administratoră a Asociaţiei. Chiar dacă autoarea deturnării banilor destinaţi pentru plata utilităţilor către Apatem şi Apăcanal a fost condamnată la o pedeapsă de 5 ani de închisoare pentru delapidare în formă continuată, preşedintele asociaţiei insinuează că sarcina achitării banilor rămâne ca obligaţie în solidar tuturor membrilor asociaţiei.

Executorii judecătoreşti au întocmit deja proces verbal de aplicare a sechestrului definitiv pe încasările viitoare. O parte a locatarilor nu înţelege însă să fie solidară la recuperarea unei pagube de care nu se simte responsabilă iar alţi locatari nu vor să plătească suplimentar pentru o pagubă produsă înainte de venirea lor în bloc.

Silviu VASILACHE 25 - martie - 2016

One Response so far.

  1. Teo spune:

    Pai ori e presedintele, ori administratorul?!

Lasa un raspuns


http://impact-est.ro/wp-content/uploads/Main_Logotype_Galati.jpg

În dosarul penal di

Gălăţenii au sfidat din nou instanţa Săptămâna trecută a avut loc ...

Şeful Casei de Pens

Încercăm să plafonăm cuantumul mare şi să creştem pensiile mici, ...

Funcţionar de prim

Funcţionarul public al unei primării, condamnat în trei dosare penale. ...