logoImpact EST nr. 871 - 18.05.2021

Suntem captivii lor. Noi nu putem  alege din acest uninominal pe liste de partid decât ce voieşte sula lor. Sunt atâta de îmbârligate interesele şi ramificaţiile, încât şi ăia de la Bucureşti, marii guşteri, au ajuns să stuche pe Republicuţa Galaţi. Aici e un fel de fanariotism, cacialma, sudalmă, boulangerie, căcănărie … de te doare burta. Capul nu,  că nimic nu este cu cap din ce ne este nouă hărăzit să alegem, să votăm, în mă-sa-n cur, pentru senat şi camera deputaţilor.

Haideţi să-i vedem şi să le luăm grupa  sanguină!

 

PDL este castrat de notorietatea lui Ciumi

În cea mai bâlbâită, incertă şi de hazna situaţie se află, desigur, pedele, mai ales din cauză că a avut un candidat la Primăria Galaţi care a jucat pentru Marius Stan, iar acum tot capitalul lui electoral a fost dat naibii pe mâna onanismului. Căci, la centru, la Bucureşti, după venirea lui Blaga la vârf, Cezar Preda a devenit din nou vizibil şi vocal, finul său de la Galaţi, din afacerea cu gunoaie RER Galaţi, Dan Dumitru, revenind în aşii de pe mânecă, inşii cu mare deschidere rămânând fixaţi cu superglu de wc.

Şi începem cu Necula,

care a ajuns o rimă!

Atenţiune, atenţiune! Doamnelor şi domnilor, îl ştiu, cunosc pe acest băiat-om, ăhăăă……. de prin 1986, de la revista studenţească „Orientări”, dar când am aflat că s-a înregimentat în …. Iliescu, am avut de suportat reproşurile părinţilor lui, căci l-am fişat ca fiind un Dinu Păturică. Deci, revenind, Necula pierde orice şansă de a CANDIDA măcar, darămite să mai şi ia un mandat de mâner.

Deci el are de frecat conturile, menta şi odihna, vreo opt ani, când va putea ieşi la  luptă hodinit şi cu averea cel puţin întreagă. Aşa îl va întâmpina Resmeriţă: cu zero colegiu eligibil.

Iar la Primărie … să fim serioşi, frate, orice Stan mai vrea un mandat. Cauza, simplă. Orice tâmpit dinaintea ta îţi lasă datorii şi proiecte care îţi vor ocupa primii doi ani din mandat. Degeaba mi-a declarat mie Marius Stan că nu vrea al doilea mandat, îl determin acum să jure că îl vrea.

 

  Deci, rămânem la pedele

Mă, partidul ăsta are traiectoria şi detenta bulangiului de Toader, un traficant de furturi de TVA prin Agroport, de vânzare de funcţii şi meserii, un gândac îmbogăţit din banul public, căci labă tristă a dus dracu în gard afacerile private atunci când nu a avut parandărăturile la saltea. Alde pedele nu au decât o singură variantă. Să-l vâre – compromită în candidatura de senator pe Nicuşor Ciumacenco. În colegiul în care chirurgul Ichim a luat mandatul prin partid, el, ca uninominal, fiind pe locul trei cu vreo 20%. Deci, Ciumi ar trebui să candeze aici ca senator, susţinut fiind de cei doi candidaţi de deputat din colegiul lui. Asta înseamnă că în aceste colegii vor candida Doruleţ Resmeriţă, (ditai preşedinte în locul lui Toader), Dan Dumitru (finul lui Cezar Preda, or Paul Ivanov, consilierul lui Toader, sau celebrul Don Titi-alias Constantin Dumitriu), cel exilat la Brăila, pe care până şi orbul a nimerit-o! Da, dar Ciumi  nu vrea senator. Şi atunci îi lasă să-şi facă de cap pe alde deputaţii Viorel Trif, Mihai Turcu (culmea, în Colegiul 9!), încât sunt îngrozit în ce situaţie tristă se vor afla cei din USL, care vor rămâne fără loc, bre, de la atâta înghesuială pedelizdă.

A, şi ei mai au de predat nişte locuri de deputaţi celor, adică celui din Forţa Civică, Telegan, şi celui din peneţecede, George Codreanu, dispus, din câte ştiu eu, să sară la roadele colegiului deputaţial Nica.

USL ce draku e?

La început a fost pesede. Iar Dan Nica a luat stuful în gură la Murighiol. Căci dintr-o forţă de 60% în Galaţi (municipiu şi judeţ) a fost nevoit să cedeze imens.

Mai întâi  a trebuit să cedeze primului flămând: penele-Victor Dobre.

Întâi de toate el şi-a păstrat colegiul rural.

Apoi a vândut un Colegiu (nr. 3) fiului lui Marcel Scarlat (patron la Hanu Conachi) şi i-a lăsat lui Paul Ichim, doctorul-chirurg să-şi câştige şi el mandatul din poziţia unu, nu trei.

Da, dar pesede are în cârcă şi unepere, unde până şi Costică Onica s-a aciuat ca membru cu epoleţi. Caz în care trebuie să le dea un mandat de senator, prin reprezentantul lor de Tecuci, Laurenţiu Chirvăsuţă.

Om bun, de treabă, de afaceri, de odihnă şi tratament, pe care îl caută împrumutătorii pe acasă să îi ia capul, că bani n-are – nu dă!

Iar pesede mai dă în cutia milei numită usele, un colegiu de senator lui Eugen Durbacă (ăla pe care a luat mandatul Mareus Necula), unul de deputat lui Bogdan Ciucă şi o să rămână cu de-alde secreţia cea mai Roşca.

Rămânem în curticica pedele, că numai ogradă nu mai e. Deci, aici e clar un singur lucru: milionarul în euro, M.Nicu Toader, îşi va păstra colegiul din zona Tecuciului rural şi va fi din nou deputat de Cernicari şi Matca. În rest, în judeţ, nu pot emite pretenţii chiar dacă vor fi nevoiţi să le dea aliaţilor de dreapta (PNŢCD şi Forţa Civică) două mandate de deputat. Caz în care, în rural, pe colegiul lui Dan Nica din estul şi nordul judeţului, va candida George Codreanu, desigur, fără şanse, cu toată notorietatea şi sutele lui de kilograme de adeziuni ale adepţilor Ligii pentru Preşedinte.

Tăvălugul usele cu un cap tractor ca Saghian, nu va lăsa nimic în picioare. Tot la aliaţi, pedele trebuie să-i dea un colegiu lui Telegan de la Forţa Civică.

Sigur că oriude i-l vor da, Telegan va înfrânge.

Ciumacenco şi Resmeriţă îi pot lăsa fără servici pe Ichim şi pe Pâslaru

Pedele stă bine de tot în Colegiile 6 şi 7 din municipiu. E acea parte de Galaţi din stânga bulevardului Brăilei, dimpreună cu Centru şi Valea Oraşului, până la ieşirea din Galaţi spre Tecuci, care i-a făcut deputaţi pe pesediştii Florin Pâslaru şi Lucreţia Roşca, chirurgul Paul Ichim (penele) uşchindu-i mandatul lui Bacalbaşa, cel ce a obţinut dublu de voturi faţă de Ichim. Şi de aia am titrat „Alegem ce vrea sula lor”. Ei bine, pentru aceste colegii se încălzeşte pe margine, dar fără tragere de inimă, Nicuşor Ciumacenco, preşedintele municipalei pedele. Dintr-o discuţie telefonică avută luni seara, a rezultat că Ciumacenco nu-şi doreşte nici un fel de candidatură, scârbit fiind de halul în care a fost şuntat şi furat la alegerile pentru primar. Sigur că va candida peste voinţa lui, căci aşa îi vor impune cei de la centru, caz în care doctorul Ichim se poate întoarce liniştit pe secţia de chirurgie, cu tot tăvălugul pe care-l reprezintă usele.

Şi asta şi din cauză că Pâslaru şi Roşca Lucreţia sunt proprii lor adversari, dar şi ai usele. Primul pentru că a colaborat cu securitatea şi a tot fost mototolit de ANI, iar madam Roşca din cauza izolării ei în sticla cu formol din care a dispărut alcoolul. Aşa că este vremea ca Doruleţ  Resmeriţă să-şi ia mandatul din labele murdare ale lui Pâslaru, el având şanse să fie deputat şi director general al ANSVA încă din 2008, dar nu a voit Toader şi partidul să-l ajute. Am clarificat ce va fi cu Colegiul 6. Să vedem ce va fi în 7, de unde madam Roşca ar trebui trimisă la împachetări cu parafină. Ei bine, în condiţiile în care Marius Necula ar fi candidat în locul lui Ciumacenco, în acest colegiu care înseamnă Micro 19, 20 şi 21 ar fi trebuit să candideze Cătălin Hristache, directorul de la RAR, care este incapabil să gestioneze până şi rahatul ăla de alarmă care-i păzeşte tabloul cu Băsescu, pe care l-a întors de partea poporului şi acum îi zâmbeşte a lui Căcărău.

Aşa că în luptă vor fi anunţaţi un Dan Dumitru (finul lui Cezar Preda şi directorul lui RER-ului lor ), Paul Ivanov sau, de ce nu, Constantin Dumitriu, alias Don Titi, cel exilat să preşedinţească pedele Brăila.

În colegiile 8 şi 9, care reprezintă Ţiglinele 3,4 şi Aeroport plus IC Frimu, vor fi băgaţi în rahat, adică fără şanse, să candideze Viorel Trif şi neînţărcatul ăsta politic de Mihai Turcu.

Într-un colegiu rural va fi lansat în bătălie şi un anume Ion Toader, fără  însă, legătură cu Nicu Toader. A, am uitat să vă spun că Mihai Capră va fi aruncat la baie pentru un post de senator pe colegiul lui Chirvăsuţă sau pe a lui M Necula, să îl zdrobească Durbacă.

PPDD-Oltchim cu Chebac şi Picu

După ce liderul lor, la care au  cotizat  cei doi pentru ca Dan să-şi bată cuie în cap prin afacerea OLTCHIM, va auzi din nou zăngănit de cătuşe la propriile mîini, Chebac şi Picu au toate şansele să înfrângă. Aşa cum am mai spus, este clar că Chebac va voi să meargă pe „drumurile lui”, asfaltate din banii noştri de stăncici şi tancrazi.

Adică în Colegiul în care a înfrânt în 2008 penelistul Strungă şi a deputăţit pedelizda Carmen Axenie.

Dar aici îl pândeşte pe Chebac o mare surpriză cu o forţă financiară măcar comparabilă cu a lui.

PICU Roman, ins care a ajuns un fel de electron năuc, are de ales să se bată în Colegiul 7 al Lucreţiei Roşca, or, mai sigur în Colegiul 9, al lui Boldea, că tot nu are şanse.

Şi haideţi să vedem de ce, trecând repede la usele.

 

Un pesede aproape înfrânt, când el are 60%

Deci, să trecem repede peste arhicunoscutele din pesede-usele. Senatorul Gheorghe Saghian îşi va păstra colegiul din judeţ, partea de sud şi est, colegiu în care îi scoate deputaţi pe Viorel Ştefan şi pe Dan Nica.

La loc liniştit poate sta şi Dobre, că doară el a feliat colegiile, Daniel Ţuchel şi soaţa sa, ca primari penele de Tecuci, respectiv Ţepu, urmând să-i garanteze lui Victoraş întreaga viaţă şi carieră.

Dar pesede iese ciuruit rău din această afacere, Dan Nica fiind băgat rău cu capul la fundul Murighiolului, când s-au negociat candidaţii şi colegiile.

Iată că acest uriaş pesede, care în judeţul Galaţi,  un fel de republicuţă a lor, e mamă e şi tată cu un circa 60% scor electoral, este făcut şvaiţer, fiind nevoit să cedeze două posturi de senator şi trei de deputat. Aşadar, pe Colegiul senatorului Necula va triumfa jupân Durbacă, la galere pentru el, în cele două colegii de deputat, care formează colegiul său senatorial, urmând să tragă Bogdan Ciucă (Ţiglina 3,4 şi Siderurgiştilor) şi un pesedist care ar putea fi Aurel Nechita, cel care-l bătuse pe Boldea în 2008, or Claudiu Brânzan, dacă doctorul Nechita se trezeşte incompatibil cu funcţia de decan al Facultăţii de Medicină şi cu cea de director al  Spitalului de Copii.

Tot la cedări e şi colegiul în care a dormitat deputata pedelizdă, Carmen Axenie şi unde penelistul Emil Strungă a înfrânt pe laba senatorială a lui Paul Păcuraru.

Aici în zona Lieşti, Iveşti, tătic este Marcel Scarlat, dar el nu are vise de mărire politică, aşa că i-a încălzit locul fiului său, cu mari şanse de a ajunge deputat, fie numai şi cu voturile compacte ale celei mai mari aglomerări rurale: Lieşti, Iveşti, Barcea, Drăgăneşti, Malu Alb.

Deci va fi greu pentru Chebac. În acest colegiu, la care se adaugă şi Tecuciul cu suburbiile şi comunele limitrofe din vest şi sud, pesede urmează să cedeze unepereului locul ocupat acum de Laurenţiu Chirvăsuţă, despre care nu mai comentăm aici. Nica a pierdut aici masiv în favoarea penele şi a unepere, un mandat de deputat, poate chiar şi de senator, scaunul putând să şi-l adjudece lejer Luciano Tudor, cel care a coordonat campaniile primarilor pesedişti din zonă. Dar, asta e, în politică mai stai şi cu … stuful în gură. Iar la aceste pierderi, pesede poate să-şi adauge şi primăria celor două municipii în care  triumfă primari penelişti.

Desore Roşca şi Pâslaru  am comentat, aşa că zestrea pesede s-a redus la un senator şi cinci deputaţi, ei fiind nevoiţi să cedeze două mandate eligibile de senatori şi două de deputaţi (Durbacă şi Chirvăsuţă, respectiv Ciucă şi Scarlat Jr.)

Victime colaterale, noi, populimea, şi alde  etc

E clar că noi vom vota ce voieşte sula lor. Dar negocierile locurilor eligibile au făcut şi victime în rândul membrilor de partid. La pesede îl avem pe un Luciano Tudor, iar în usele pe peneliştii Emil Strungă şi Emil Ţuicu, un înrăit agent electoral rural. La pedele victimele sunt cu duiumul şi se numesc Daniel Apetrăchioaie, Cătălin Hristache, Titi Dumitriu, or inutilii candidaţi Viorel Trif şi Mihai Turcu sau Ion Toader, de care nu a auzit decât celălalt Toader. Sigur că tot candidat de paie este şi conul Mişu Capră, el urmând să iasă ca şi călcat de tren din confruntarea usele-Ciucă-Durbacă.

Am ajuns şi la anexele pedele.

Aici au statut de semivictime preşediantele peneţecede, George Codreanu, întrucât i se va da colegiul lui Nica-Saghian şi preşedintele de la Forţa Civică, rătăcitul ăla de Telegan.

Dar cea mai mare victimă, ba chiar propria-i victimă, rămâne, desigur, Marius Necula, cel ce are de aşteptat până în 2020. Timp în care va fi nevoit să activeze la Crucea Roşie pe care singur şi-a vopsit-o cu albastru, căci albastră-i situaţia în care s-a fost băgat.

(Gelu CIORICI) 28 - septembrie - 2012

Lasa un raspuns


http://impact-est.ro/wp-content/uploads/Main_Logotype_Galati.jpg

În dosarul penal di

Gălăţenii au sfidat din nou instanţa Săptămâna trecută a avut loc ...

Şeful Casei de Pens

Încercăm să plafonăm cuantumul mare şi să creştem pensiile mici, ...

Funcţionar de prim

Funcţionarul public al unei primării, condamnat în trei dosare penale. ...