logoImpact EST nr. 886 - 18.09.2021

După ce au fost bărbierite toate consignaţiile care diminuau drastic vânzările din comerţul civilizat şi fost de stat, iacătă că autoservirea a şi fost măritată de două ori, timp în care nici gazonul nu a apucat să crească pe locul fostelor chioşcuri.

Prima măritare se pare că a fost dedicată unui administrator de oraş, prin reprezentanta de sex slab al acestuia. A doua măritare a fost una usturătoare, valoarea adăugată a autoservirii triplându-se brusc. Cine au fost adevăraţii beneficiari ai măritărilor, cât şi pentru ce și cine a fost câştigul, să ne spună DNA-ST Galaţi.

Ca să nu aflăm noi că în schimbul a două milioane de euro datorate cu titlu de taxe şi impozite pe bunuri imobiliare către UAT Galaţi, ne vom trezi că la parterul şi mezanimul blocurilor lui Maricel Păcuraru, vom avea aici cine ştie ce servicii ale atomizatei UAT Galaţi. Vă vom desluşi toată această şaradă la cel mai oportun moment.

Grigore CORBU 8 - noiembrie - 2013

One Response so far.

  1. Basil spune:

    Aceasta autoservire a fost pastorita ani la rand de celebrul gestionar Mateiescu care inaintea decesului care a avut loc recent in LOS ANGELES a blestemat acei lucratori ai serviciilor secrete care din cauza ca n-au fost avansati au parasit acel ”pitic”.Ce bine era in acele vremuri in care nu se gasea nimic dar aveam cu totii.Acum avem de toate dar lipsesc banii …

Lasa un raspuns


http://impact-est.ro/wp-content/uploads/Main_Logotype_Galati.jpg

Aceşti habarnişti

Indivizii aceştia, care, cică, sunt ai noştri şi care hotărăsc,în ...

Gala premiilor PIMM

Mereu reuşeşte Marian Filimon, acum pentru a 20-a oară, să ...

Cică se vrea veceu

Aflăm că în laboratoarele Primăriei Galaţi s-a pus la copt ...