logoImpact EST nr. 880 - 23.07.2021

Scandalos: Getty nu declară o vânzare de 109.000 ron

Declaratie Avere Dragut Simona

Declaratie Avere POPESCU-Getty-Gabriela_22.05.201

ANI îi numără imobiliarele procuroarei DNA, G. Popescu

facsimil 1Ne-am săturat de aceşti justiţiabili care cer respectarea legii şi legalităţii şi din partea celor plătiţi să aresteze, să împartă dreptatea, să taie capete vinovate sau … nevinovate. Nucleul dur de astfel de cititori ai Impact-est ne presează să scriem şi despre băieţii deştepţi din SISTEM, din JUSTIŢIE, iar când amânăm ne acuză de ticăloşire, sau că suntem speriaţi de sancţiunile financiare uriaşe la care suntem supuşi de către aceeaşi ticăloşiţi din SISTEM, în beneficiul celor din JUSTIŢIE. Sigur că tupeul lor este fără margini şi de aia calcă pre lege şi pre noi ca pe nişte gândaci, apăraţi fiind de funcţiile de temut şi de veniturile uriaşe din salarii, din afaceri, din avantajele consistente însuşite ori conferite.

În ediţia de faţă vom aduce în dezbaterea opiniei publice AUTO-CAZUL produs de către lector universitar doctor, Gabriela Getty Popescu, procuror în cadrul DNA-ST Galaţi, fost DNA-ST Ivan.

Minciună prin omisiune de 1,09 miliarde de lei vechi

M-am săturat de clevetirile voastre, băi justiţiabili sărăciţi de nedreptăţi! Şi ce dacă un procuror valoros cum este lector universitar doctor Gabriela Getty Popescu a uitat să completeze în declaraţia de avere din anul 2013, pentru anul fiscal 2012 (voi îi trageţi cu minciună prin omisiune acestei scăpări!), vânzarea unui teren în valoare de 1,09 miliarde de lei vechi? Păi dacă dumneaei a greşit, iacătă că cineva produce dovezi zdrobitoare pentru ANI, care se preface de mult timp că le caută. Vă prezentăm în facsimil 1 care însoţeşte acest articol, ceia ce a scris în declaraţia de avere Simona T. Drăguţ, inspector la Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi pentru Protecţia Copilului (DGASPC) Galaţi. Declaraţia acesteia a fost înregistrată la instituţie cu nr. 51/16/05/2014, completată pentru anul fiscal 2013. Doamna inspector în cauză declară, aşadar, că A VÂNDUT UN TEREN LUI POPESCU MARIN şi lui POPESCU GETTY GABRIELA, fără a preciza suprafaţa şi localitatea, în VALOARE DE 109.000 RON.

Foarte bine până aici, iar cârtitorilor le zic aşa: băi, păi familia Popescu are venituri anuale DECLARATE de 1,34 miliarde de lei vechi. Sumă compusă din leafa de 84.000 RON a doamnei Getty, ca procuror şi pe acţiuni judecătoreşti la DNA-ST, din 11.600 RON salariu ca lector universitar la Facultatea de Ştiinţe Juridice şi Administrative a UDJ Galaţi, din leafa soţului înfipt ca… funcţionar public la Poliţia Locală, în sumă de 38.400 lei pe an şi din 2900 de lei alocaţia celor doi copii ai familiei. Ups, păi alocaţia era în 2013 de 42 de lei pe copil, or aici rezultă o alocaţie de 122 de lei. Sau la DNA, conform cârtitorilor, totul se cel puţin dublează?

Şi ca să dăm satisfacţie acestor flămânzi de justiţiabili, care vor sânge şi adevăr pe pâine, pentru a-şi obloji craterele lăsate pe corpurile şi pe cortexurile lor de nedreptăţile pe care le-au trăit şi le trăiesc, dar mai ales şi pentru ANI, vom prezenta în facsimil 2 şi ultima declaraţie de avere postată pe site-ul CSM de către procurorul DNA, Gabriela-Getty Popescu.

Desigur, cea din 2014 este de negăsit, băi clevetitorilor, întrucât pe site-ul CSM se spune ca aia din 2013 a fost actualizată în 2014! Dar o avem pe cea din 2013, din care o să extragem câteva chestiuni imobiliare, zonă în care familia Popescu este extrem de activă.

Terenuri şi case peste case dar şi datorii

În 2007, băi, alde invidioşii, familia Popescu M&G-G, cumpără la licitaţie publică un teren de 1000 mp situat în sat M. Kogălniceanu, comuna Smârdan, Galaţi. În anul 2001, cumpără un apartament de 90 mp. În 2006 şi 2007 cumpără un autoturism VW Golf IV, respectiv un Opel Astra. Tot în 2006 depune în conturi 14.500 ron. Şi acum, atenţie, cârcotaşilor flămânzi. La capitolul „Plasamente, investiţii directe şi împrumuturi acordate”, ne lovim de un nume drăguţ familiei Popescu. Scrie mâna doamnei procuror că a dat „hârtii de valoare” în cotă de ½ lui DRĂGUŢ Lucian (soţul inspectoarei DRĂGUŢ T. Simona), de 21.000 de euro şi 55.000 de ron. Transformând în lei şi adunând, rezultă că au dat familiei DRĂGUŢ circa 150.000 ron, or DS declară că a vândut acel teren familiei Popescu cu 109.000 ron.

În sfârşit, aşa cum o percepem pe doamna Gabriela Popescu, elegantă, educată, stilată, profesionistă şi foarte deschisă în spaţiul public (cel puţin cel virtual), sigur va arunca un zâmbet de lumină pe această zonă neclară a tranzacţiilor cu familia DRĂGUŢ, trimiţându-ne un punct de vedere. Cum şi de la ANI aşteptăm, mai ales că ştim că monitorizează Impact-est.

Revenim la declaraţia de avere şi extragem datorii contractate în 2001, scadent anul acesta, în valoare de 54.000 ron (probabil acel apartament de 90 mp, achiziţionat în 2001 a fost luat de la SIDEX) către SIDEX Galaţi, precum şi un credit luat în 2012, în valoare de 90.000 ron, scadent în 2017. În 2011, familia declară că a cumpărat o casă de locuit, în suprafaţă de 110 mp.

Familia vinde terenuri în valoare de 160.000 de euro!

Poate că justiţiabilii ăştia hărţuiţi de SISTEM au şi ei o ţâră de dreptate, în setea lor de adevăr pe toate uliţele vârfurilor, nu doar ale râpilor. Lucrăm tot cu marfa subiecţilor. Odată cu achiziţia unei case, tot în 2011, familia Popescu vinde lui Popovici Anica şi Remus un teren situat în intravilanul municipiului Galaţi (pe 02.08.2011) cu suma declarată de 125.000 de euro. În data de 14.12.2011 soţii Popescu vând încă un teren intravilan, prin contract (convenţie) – iarăşi un clar-obscur care trebuie luminat – în valoare de 35.000 de euro.

La un curs de 4,4 ron/euro, ameţim: rezultă circa 704.000 ron, adică 7,04 miliarde de lei vechi!

Sunt sigur că doamna lector universitar doctor şi procuror DNA, Gabriela-Getty Popescu va desluşi pentru hărţuiţii şi terminaţii de justiţiari cum a dobândit terenurile pe care le-a vândut, dovedindu-se un AGENT imobiliar de succes. Asta ca să nu mai căutăm noi în arhive prin declaraţiile de avere şi de interese din 2008 până la zi, care pentru domnia sa, „la zi” se opreşte la anul 2013 pentru anul 2012!

Mai sunt chesiuni spectaculoase de spus-scris, inclusiv imobiliare, nu doar profesionale.

A consemnat, Gelu CIORICI-ŞIPOTE 29 - ianuarie - 2016

3 Responses so far.

  1. je spune:

    da! un aricol interesant, de aici se observa prezenta dna ului in coruptia galateana.LUPUL PAZNIC LA OI!

  2. xxx spune:

    O BORFASA!
    GALATIUL ORAS FARA CORUPTI CU ASA SPECIMEN, EXPLICABIL!

Lasa un raspuns


http://impact-est.ro/wp-content/uploads/Main_Logotype_Galati.jpg

Idei şi muncă de

Ca majoritatea gălăţenilor, şi familia IOANOVICI - ALEXANDRU (Sandu) şi ...

Ce este mai vechi ş

Răspuns corect: conductele de tip sită. Aşa arătau luni, 19 ...

Un nea Caisă prăş

Lunea se întâmplă toate nenorocirile. De aia se şi spune ...