logoImpact EST nr. 867 - 21.04.2021

Pe surse (şi ce surse avem), am aflat şi imediat vă spunem şi dumneavoastră, dragi cititori, o năzdrăvănie de zile mari, de o să vă cruciţi nu alta.

Ţineţi minte tam-tam-ul declanşat acum vreo două săptămâni cu venireala Galaţia viceprim-ministrului Dragnea, chipurile pentru viitoarea construcţie a „regionalizării” României?

Toate bune şi frumoase, numai că, în loc să fie o adunare serioasă cu adevăraţii responsabili din judeţ, cu cei interesaţi, cu cei care au oarece expertiză, politrucii de rahat ai judeţului ajunşi la putere au deturnat acţiunea.

În stilul caracteristic pesedisto-USL-ist, au secretizat acţiunea, au dat un aer misterios adunăturii de la Teatrul Muzical „Nae Leonard”, creând impresia, ca de fiecare dată, că numai „aleşii”, numai politrucii „hotărăsc” şi au dreptul să participe, pentru că numai ei au privilegiul să-i soarbă vorbele lui Dragnea, să aplaude, să nu pună întrebări aiuritoare, să asiste doar ca momârlanul într-o stare de beatitudine şi de veneraţie a mai marilor USL.

Au fost aleşi oameni „unul şi unul”, trecuţi pe liste, tăiaţi de pe acestea sau aprobaţi, important pentru fiecare om era să fie „de ai noştri”.

Nu tu un lider de sindicat (ce plasă aţi luat, măi, proştilor), nu tu o personalitate cu notorietate în târg, nu tu mediu de afaceri, nu tu mediu academic, nu tu societate civilă… Nimic.

Nu mai vorbim de Opoziţie.

Şi acum vine minunea, minunea minunilor în atare selecţie, organizatorii nu au fost în stare să umple nici sala de spectacole, transformată în sală de şedinţe, care a fost plină doar pe trei sferturi.

O şedinţă cu zâmbre, cu contre, cu atitudini hotărâte, în care cei de la CENTRU ştiau totul, aveau viziunea desăvârşită, aruncându-ne pe piaţă promisiunea sau nada sau visul spre adormirea noastră că, vezi Doamne, s-ar putea ca Republicuţa noastră să fie reşedinţă de Regiune. Şi asta pentru că nici Nica şi nici Oprişan nu vor sub călcâiul lui Mazăre şi Constantinescu.

Şedinţa s-a terminat mai apoi cu victime colaterale grele. Astfel, comandantul interimar de la ISU, d-l Balaban, cel care a mai fost odată interimar, a fost schimbat din funcţie.

Om serios, profesionist, învăţat cu comanda, a primit ordin să-i îmbrace pe unii salariaţi în civil şi să-i aducă în sala cu pricina ca să aplaude, să tacă şi să „dea bine”.

După adunătură, cineva a „ciripit” la ministerul de resort tărăşenia, sau cei cu ochii albaştri din sală, iar ministrul s-a enervat teribil, a urlat din toţi bojocii că aşa ceva este o mare măgărie, i-a băgat în mă-sa pe vagabonzii care dezbracă militari şi bineînţeles l-a dat jos pe Hopa Mitică, adică pe comandantul Balaban.

Ce cretini, cu toţii.

Titi Chiorul 11 - iulie - 2013

Lasa un raspuns


http://impact-est.ro/wp-content/uploads/Main_Logotype_Galati.jpg

A.G.A. Ordinară de

Conducerea SC Transtec SA Tecuci, cu sediul în Tecuci, judeţ ...

Mogulul cu greutate

Prin târgul nostru, aşa, ca o boare, ca un ecou ...

În UE se fură înt

De aia Parchetul Anticorupţie al Uniunii Europene (PAUE) trebuie să-şi ...