logoImpact EST nr. 855 - 25.01.2021

Mircea Atanasiu, patronul firmei Autouniversal (dealer auto, service şi spălătorie auto) din strada Portului este cunoscut, recunoscut şi apreciat de clientela selectă pentru intransigenţa şi spiritul de rigoare şi ordine cu care-şi conduce afacerea. Doar că săptămâna trecută Autouniversal a muşcat adânc şi prin surprindere din pulpa unui client fidel. Mircea s-a făcut ascuns prin birouri şi ca el toţi salariaţii care n-au dat un strop de spirt, un petic de bandaj persoanei din care şiroia sângele…

A.Z. ne-a relatat că nu înţelege de ce patronul ar avea nevoie în zona cuptorului de vopsitorie de un câine ciobănesc mioritic de circa 80 de kg, a cărui fixare este largă … cât toată lungimea peretelui clădirii, fapt care îi permite să muşte prin surprindere pe orice client aflat în zonă.

Cel hăcuit a devenit pacient al Spitalului de Boli Infecţioase, a primit 15 injecţii în burtă şi indicaţia de a urmări timp de 10 zile evoluţia câinelui. Iar M.A. a rămas cu pecetea laşităţii de neacceptat şi de neexplicat. Dar dacă în locul acelui adult, mare iubitor de câini şi cu un gabarit de circa 120 kg ar fi fost copilul dumneata, domnule M.A.?

Aşteptăm să ne indici unde, cum şi cât te-ai ascuns.

G.C. 11 - septembrie - 2015

Lasa un raspuns


http://impact-est.ro/wp-content/uploads/Main_Logotype_Galati.jpg

Casa Agronomului a f

Aflată în administrarea Direcţiei Pentru Agricultură Judeţeană Galaţi, Casa Agronomului, ...

Buget de 4,7 milioan

Dă, Doamne, cu Aghiasmă Mare să auzim cum sfârâie cu ...

Final de an dezastru

Finalul anului 2020 a fost nefericit pentru fostul deputat Mihai ...