logoImpact EST nr. 898 - 19.01.2022

Dacă intraţi pe siteul Impact-est şi daţi căutare, sus în dreapta, tastând „mehedinţi”, veţi descoperi toate faptele de arme comise de către comunistoidul Lucian-Ioan Mehedinţi, cât timp a directorit Casa de Ajutor Reciproc a Pensionarilor din judeţul Galaţi. Sigur că cea mai tare afacere, coliva de pe bomboană, a făcut-o Mehedinţi cănd a cumpărat din banii amărăştenilor de pensionari, care împrumută lunar de la CAR câte 500 de lei ca să completeze la reţetă sau la întreţinere, parterul şi etajul de la blocul V3 situat în zona Pieţei Centrale, sporind în acest mod averea celui care îşi ţine agoniseala în lingouri de aur, la Banca Naţională, ca să încapă, acestea având greutatea mogulului. Iar omul sare lejer suta de kile !
Dar acum avem de-a face cu altfel de apucături ale lui Mehedinţi. Toţi aceşti alde puţă de arici vor să îşi cadorisească odraslele din bunul altora, din bunul comun, că este mai greu observabilă fapta. Şi dacă tot a degajat Mehedinţi curtea şi imobilul de patrimoniu din strada Domnească nr. 53, de vizavi de Primărie şi de Prefectură, basculând babele şi moşii la etajele de la blocul V3, şi-a plantat fiica cu tot cu Cabinetul Medical Individual (CMI) fix în această clădire, unde nu mai miroase de mult timp a bătrâni. Se întampla în luna mai, 2020, cănd dr. Mehedinţi I.Roxana-Cristina devenea şi salariată ca medic stomatolog a Casei de Ajutor Reciproc a Pensionarilor din judeţul Galaţi (vezi captură în facsimil). Daaa, şi domnişoara Mehedinţi n-a venit cu mâna goală la pomană. A luat-o ca accesoriu şi pe Oana-Mihaela Docan, care a fost preşedinte-director general al Casei de Asigurări de Sănătate a Judeţului Galaţi, dar şi cu cabinetele stomatologice în asociere cu dşr. Mehedinţi, la Tg. Bujor. Acum, orişicât, nu mai e ca la ţară, căci tăticu, care poartă şapca lui Lenin, nu la vedere, ci în suflet, le-a plantat fix în burikul târgului, adică pe Domnească nr. 53, unde figurează, încă, şi sediul central al CAR Pensionari Galaţi. De-acum să vedeţi voi stomatologelă! Moşi şi babe protezaţi şi implantaţi pe bandă rulantă, cu bani împrumutaţi de la CAR Pensionari, sau decontaţi de Casa de Asigurări de Sănătate a Judeţului Galaţi, că doară nu degeba a fost colega de cabinet a odraslei, preşedintă-directoreasă a CJAS.
În spaţiul public online, un CMI dr. Mehedinţi I. Roxana-Cristina figurează şi pe la un spital din Craiova, căci comunismul, nomenklatureala, nu se termină unde încep !

Gelu CIORICI 25 - noiembrie - 2021

One Response so far.

  1. Basil spune:

    Acest Mehedinti este urmasul unuia Scortaru[a fost cel care a obtinut sediul din str. Rpublicii pentru pensionari ] secretarul de nadejdie a Tov.Costica Dascalescu si a TOV.Marculecu Eleonora ].Diferenta este ca Aurel SCORTARU era un comunist onest…RUSINE TOVARASI !!!

Lasa un raspuns


http://impact-est.ro/wp-content/uploads/Main_Logotype_Galati.jpg

O Justiţie sublimă

Culmea neroziei, ieri seară la Prima TV, la emisiunea „Starea ...

Cei mai vizibili min

Premierul Nicolae Ciucă ocupă primul loc ca vizibilitate în decembrie, ...

Vestea bună: COVID-

Niciodată, de la criza rachetelor din Cuba, umbra unui război ...

Controale operative

Urmare a perioadei de contractare din luna iulie a anului ...