logoImpact EST nr. 871 - 15.05.2021

În instituţia CJG este o atmosferă de cimitir plin cu morţi cotidieni. Singurul viu, care se comportă ca un legionar, ca un torţionar, care-şi bagă şi-şi scoate ca un târtan, ca un ghiolban, care-şi permite să-şi lovească supuşii ca un Suleiman neMagnificul, este eroarea denumită Nicolae Bacalbaşa, cel care crede şi afirmă că democraţia e o curvă care îţi dă păduchi laţi (citat din pseudo-gândirea tristei figuri pesediste).

Ultimele sale victime sunt persoanele cu cele mai importante funcţii de execuţie ale acestei instituţii publice. Lui Lucean Mihalcea, directorul Direcţiei Financiare îi impută 600.000 lei, lui Constantin Cristea, directorul Direcţiei Patrimoniu, îi impută 900.000 de lei, iar lui Fotea, managerul de judeţ, îi impută suma de 400.000 de lei. În schimb, îl leagă o strânsă prietenie de alt pensionar ca şi el, Nicu Năvădaru, partenerul său de table, un ins care duhneşte a spray tirează de la prima oră şi care zace încuiat în biroul din noua clădire a CJG, dimpreună cu mai tânărul lui coleg. Şi pentru că nu face decât atât ca şef, pensionarul combinist, inginer metalurg, saltă o leafă de 30 milioane de lei, pe care o aşează peste pensia de 20 de milioane de lei. Căci la asta se pricepe, şi nu la drumuri, iar la table nici atât, atâta timp cât Bacalbaşa îl preferă ca pertener.

Dar, încet – încet, vom apropia zdravăn parul de funia lui Bacalbaşa, el riscând să nu-şi ducă mandatul până la capăt, atâta timp cât activitatea CJG este blocată, iar banii pentru investiţii rămân necheltuiţi şi returnaţi. În curând, pesede îi va retrage sprijinul politic şi-l va exclude din partid, eu fiind acela care nu crede că excluderea lui Bacalbaşa ar genera un asemenea deranj încât să tulbure europarlamentarele din luna mai.

Gelu CIORICI 28 - februarie - 2014

Lasa un raspuns


http://impact-est.ro/wp-content/uploads/Main_Logotype_Galati.jpg

În dosarul penal di

Gălăţenii au sfidat din nou instanţa Săptămâna trecută a avut loc ...

Şeful Casei de Pens

Încercăm să plafonăm cuantumul mare şi să creştem pensiile mici, ...

Funcţionar de prim

Funcţionarul public al unei primării, condamnat în trei dosare penale. ...