logoImpact EST nr. 867 - 21.04.2021

Ca avocat şi inculpat de lux, care îşi ştie mai bine drepturile decât obligaţiile şi deontologia, politician şi ex-deputat pedele al Ţării, Mihail Boldea a reuşit să impresioneze Comisia Europeană pentru Drepturile Omului (CEDO), astfel încât la această oră, CEDO cere explicaţii Guvernului României privind condiţiile materiale de detenţie privindu-l pe inculpatul Boldea. Dar, veţi vedea că în arestul IJP Galaţi, Mihăiţă a făcut ce a vrut în materie de libertate  controlată, alegându-şi partenerii de celulă sau beneficiind de celebra celulă a „VESELARILOR”.

De când a fost tăiat de la caviar, şampanie şi sex în sediul DNA-ST Ivan, asigurate de către chiar anchetatoarea sa, ex-procurorul Mihaela Agheniţei, şi mutat în arestul Penitenciarului Galaţi, brusc şi deodată Boldea s-a trezit că a „fost închis în celulă cu fumători şi şobolani”! El a mai reclamat la CEDO lipsirea de acces la duşurile cu apă caldă, de la bibliotecă, de la cata-clisme ca în sediul DNA-ST Ivan etc. Ciudat, CEDO cere acum explicaţii statului român, pentru că Boldea nu mai beneficiază de 72 de zile libere în câteva luni, de sex, de papa bio, de telefon fix şi mobil, de alegerea clienţilor de celulă, de înjumătăţirea pedepsei, de dictare şi consiliere a procuroarei Agheniţei în inculparea procurorilor DIICOT şi a „Afacerii Aviasan”.

Ştim că CEDO monitorizează ediţia electronică a Impact-est, aşa că aşteptăm să vă revizuiţi pretenţiile către statul român.

Gelu CIORICI 20 - septembrie - 2013

Lasa un raspuns


http://impact-est.ro/wp-content/uploads/Main_Logotype_Galati.jpg

A.G.A. Ordinară de

Conducerea SC Transtec SA Tecuci, cu sediul în Tecuci, judeţ ...

Mogulul cu greutate

Prin târgul nostru, aşa, ca o boare, ca un ecou ...

În UE se fură înt

De aia Parchetul Anticorupţie al Uniunii Europene (PAUE) trebuie să-şi ...