logoImpact EST nr. 860 - 02.03.2021

Încă nelegalul CA al Zonei Libere Galaţi a descins la finele săptămânii la sediul societăţii pentru a-i cere directoarei Angela Ivan să elibereze funcţia. A.I. se află în concediu medicinal, pentru a se apăra de furia taberelor peneliste. Deci, n-au cum să-i desfacă actul de muncă. Păi, atunci, au apelat la adjunctul acesteia şi colegul lor de usele. Brânzan le-a spus că nu-l interesează funcţia Angelei, întrucât, prin fişa postului, este obligat să o suplinească.

Sigur că mai este un motiv pentru care Cleo nu vrea să devină Angela, atâta timp cât Dan Nica a uitat să-l pună prefect. Ordonanţa Boc, privind plafonarea salariilor directorilor de la regiile de stat şi de la societăţile cu capital majoritar de stat, funcţie de importanţă, la nivelul celor de viceprimari, respectiv vicepreşedinţi de consilii judeţene, a fost făcută pe genunchi. Căci directorii adjuncţi, economici, comerciali etc au fost uitaţi, aşa că au rămas cu acele salarii uriaşe între 70 şi 100 de milioane de lei vechi, în timp ce directorii plini au salarii între 35-50 de milioane.

Aşa că putem afirma cu mândrie colegială (Cleo Brânzan a fost un bun ziarist) că el a fost genteleman de două ori: o dată cu el, a doua oară pentru el! Aşa i-a dat posibilitatea lui „Angela merge mai departe”. Poate apucă alegerile de la judeţeana penele. Numai aşa … comandouri cu de-alde … UILĂ în frunte nu vor mai fi multe. Ba chiar deloc.

Grigore CORBU 26 - mai - 2013

Lasa un raspuns


http://impact-est.ro/wp-content/uploads/Main_Logotype_Galati.jpg

Stângă este un acc

Încet, încet, lumea lui Stângă şi a camarilei juvenile care ...

Comat SA Galaţi, ve

Suspansul privind sentinţa ce se va pronunţa de Tribunalul Galaţi ...

Un alt avocat gălă

Avocatul Deleanu Mihai face parte din Baroul Galaţi de prin ...