logoImpact EST nr. 871 - 16.05.2021

1.Patroană de Pescărie

Mioara Hogaş este economistă în RA AFDJ Galaţi şi se ocupă cu mijloacele fixe pe care le BUGETEAZĂ după cum îi dictează icrele şi lapţii sturionilor din propria-i Pescărie la blocul „R” din Complexul „Ancora”, pe care şi-a inaugurat-o în 24 mai, dimpreună cu soţul, bugetat şi el a iconom pe lângă Arhiepiscopia Mică a Dunării de Jos. După ce s-au întors învinşi de capitalismul din Statele Unite ale Americii, s-au înfipt adânc în conducta banului public, şi-au tras o viloaică pe Brâncoveanu în zona Apă Canal şi, iată, acum şi o Pescărie aprovizionată cu Dacia Papuc OT-08-TIR, aşa cum am surprins-o noi şi în foto, în ziua de sâmbătă, 1 iunie 2013, ora 12,30, când însăşi madam Mioara Hogaş muncărea în spatele galantarelor Pescăriei, cu abacul şi cu elasticul pentru bancnote, dar tot nu-i ieşeau din prima vreo 300.000 de euro. Io zic să o întrebe pe Lucica Iacob, fostă directoreasă peste patrimoniul administrativ al AFDJ, poate îi iese din familia peştilor ce nu i-a ieşit în capitalismul putred american!

 

2. Liderul Sindicatului Farul Stins i-a încălţat pe dos

De fapt, Cosmin Apostol este adjunctul lui Ştefan Frunză, cel ce domneşte peste toate razele sindicatului Farul, cel indemnizat lunar prin conducta bugetului AFDJ cu suma de 8.200 de lei, başca cheltuieli de transport, deplasări şi diurne. El, alături de marele Alexandros Galiaţatos-Papastratos, este consilier al scufundacului şi caraokistului Mircea-Răzvan-Pituş Cristea, fost viceprimar penelist cât a vrut mesogeosul famigliei peneliste.

Dar, nea Apostol, nu poate rămâne doar aşa vicelider al sindicatului Farul Stins, trebuie să mai producă ceva pe spatele bugetului, nu doar această banală căpuşare.

Aşa că şi-a tras un SRL, poreclit RUNA DANUBE, cu sediul în Laminoriştilor la bloc T1. Din 2008 şi până azi, firma patronului sindicalist are tot ZERO salariaţi. În schimb este activă la drumul mare şi-i încalţă pe dos pe pălmaşii din AFDJ, tot cu saboţi şi bocanci mărimile 46-48, chiar dacă unii, prea mulţi supuşi sindicatului Farul Stins, poartă 39-40. Iacătă, la poziţia 452 din listingul de plăţi efectuate de către RA AFDJ, descoperim că RUNA DANUBE a încasat în 09.04.2013 suma de aproximativ 270 milioane de lei vechi, ca responsabilă a plăţii figurând … Iancu Elena. Sigur că nu ştiţi cine este mândra. Păi, mă,  ’mneaei este ditai liderizda fimeilor din sindicatul Farul Stins al AFDJ. Dar, ceea ce contează pentru viceliderilă-ochilă de la Farul stins, consilierul Cosmin Apostol, este că funcţia ei din Regie doboară gradul sindical, întrucât este şefa Serviciului Aprovizionare în AFDJ.

De aia şi merge ca unsă afacerea cu stângu-n dreptu a SC RUNA DANUBE SRL Galaţi.

 

3. Puţină spionită la scufundacul Pituş

 

Dacă ne spargem ochii cu atenţie în aceeaşi listă de plăţi a RA AFDJ Galaţi, vom vedea că  la poziţia 40 figurează o plată, în 20.02.2013, de 465 de lei către firma SPY SHOP SRL, unde unul dintre acţionari este Robert Lazăr, coleg de afacere în TEAM NET cu senatorul lui CĂCĂRĂU, GHIŢĂ  ASESOFT. RA AFDJ, ca să nu fie dat afară Pituş din meseria de director general, a trebuit să înghită şi să plătească oareşce camere video-spion, mascate în ceas de birou cu detecţie la mişcare, cu card de 8 GB, or în cravată, care, cităm din prezentarea SPY SHOP, „Arată ca orice cravată normală, doar are o microcameră video şi un microfon ascunse în interior”, pam-pam!

 

4. Lupu lu Nelu, e AL BANO lui Toader

Nelu Lupu este SUS-ŢINUT  pe poziţia de director Căi Navigabile Sulina a RA-AFDJ.

El este un fenomen moştenit încă de când Flota 4 era condusă de SECURITATE, coleg fiindu-i chiar marele Alexandros Galiaţatos, cunoscut ca Papastratos de către şoferii din Ministerul Transporturilor. Ei, Lupu lu Nelu cânta şi din chitară, nu doar din coardele vocale. Păi, mă, când era el dispecer la TransEuropa lui Toader, nu scăpa de nici o delegaţie în care să nu fie numărul doi în listă. Doar el putea fi şi AL BANO şi Romina întrunul singur! Şi, iacătă, i-a mers atâta de bine încât SULINEŞTE şi azi pe bani publi în RA-AFDJ Galaţi.

Grigore CORBU 7 - iunie - 2013

Lasa un raspuns


http://impact-est.ro/wp-content/uploads/Main_Logotype_Galati.jpg

În dosarul penal di

Gălăţenii au sfidat din nou instanţa Săptămâna trecută a avut loc ...

Şeful Casei de Pens

Încercăm să plafonăm cuantumul mare şi să creştem pensiile mici, ...

Funcţionar de prim

Funcţionarul public al unei primării, condamnat în trei dosare penale. ...