logoImpact EST nr. 899 - 25.01.2022

Pe la colţuri, prin cafenele şi cârciumi circulă de mama focului concluziile neexpuse încă ale celebrului audit comandat şi desfăşurat în prezent la Primăria condusă de Stan.

Staţi, nu vă speriaţi şi nu vă încântaţi! Este vorba despre ce a fost, adică de domnia dintotdeauna a unor indivizi la stabilimentul cu pricina, politruci sau nu. Acum, tot aşteptăm (dracu’ ştie cât), şi ca noi toată populimea din GALAŢI, să se dea odată publicităţii în întregime, şi nu pe bucăţele sau trunchiat, raportul acesta de audit.

S-a creat aşa o mare aşteptare, un orizont atât de baban, că dacă mai întârzie mult, o să crăpăm de atâta nerăbdare şi curiozitate.

Se spune pe şoptite că neregulile dovedite sunt atât de mari, de or să vină cei de la Bucureşti să-i demită şi pe cei de la Curtea de Conturi care „nu au văzut şi nu au auzit”, suferind de boala incompetenţei. Se mai spune prin târg că, cei de la DIICOT şi DNA nu vor mai putea pune geană peste geană şi nu vor avea încotro, apucându-se de treabă la câtă „marfă” vor avea.

Pe unde ultra scurte se aude ca un ecou, că nume grele din Stabiliment, vor da cu subsemnatul, vor da teste cu poligraful, li se vor pune lămpi cu lumină în ochi, până vor da pe goarnă tot.

Să vezi ce circ, ce daravelă, de o să ne crucim! Să vedeţi cum s-au scurs, dirijat, însuşit, porcoaie cu bani de o să ieşim în stradă, care cu ce avem în mână ca să-i linşăm pe netrebnici.

Atenţionăm Primarul şi consilierii că auditul acesta este făcut pe banii noştri, care nu sunt puţini, iar orice încercare de muşamalizare va însemna o faptă penală cu consecinţe inimaginabile pe plan juridic, politic şi social.

Disperarea ce i-a cuprins pe unii, atât în plan local cât şi politic este de înţeles. Noi credem în rolul benefic al auditului, ca o lecţie pentru trecut şi prezent din care să se înţeleagă că „aşa nu se mai poate”, iar ceea ce au făcut unii este de nepermis în perioada următoare pentru alţii, care în mod corect şi normal le vor lua locul.

(JAP) 1 - martie - 2013

2 Responses so far.

  1. gina spune:

    noutati din primarie

  2. corleone spune:

    Este un audit pentru SANTAJ nu pentru galateni…praf in ochii prostilor…

Lasa un raspuns


http://impact-est.ro/wp-content/uploads/Main_Logotype_Galati.jpg

Patronul: prima viol

În data de 23. 12. 2021, în jurul orei 12,10, ...

Ucraina şi România

Despre acest subiect am început să scriu mai aplicat încă ...

La un pas de război

Criza ucraineană continuă să se adâncească. Rusia a depăşit probabil ...

Dan Dobrea şi-a cun

Frumoasa şi distinsa co-fondatoare a restaurantului THE LIVINGROOM din Galaţi, ...