logoImpact EST nr. 899 - 25.01.2022

Cetăţeni, hai, marş la impozitare, plătiţi-vă taxele repede şi bine, ca să aibă şi gura clanului Păslaru ce mânca pe plajă la Maldive. Hă, hă, ce ne plac băşcăliile noastre ţicnite! Țicnite, împuţite, dar sifonarea curge în fiecare zi şi nimeni nu are ceva de obiectat la astfel de băşcălii sinistre cu banul nostru în portofelul deputatului evazionist Florin Pâslaru. Vasăzică, pe nevăzute, pe neştiute(deşi ştia tot pesedeul şi mai ales onorabilul city manager legalist şi moralist Florin Popa) anul trecut se consuma în tăcere procesul soţiei Pâslaru contra Primăriei Mitică Nicolae, pentru a obliga banul public să fie pus la treabă pentru consolidarea malului rupt al versantului de lângă vila lui Păslaru. Şi au reuşit.  Acum, după un an de la descălecarea sa peste banul public de la Primărie, Primarul Stan supune votului de CL HCL-ul de sifonare legală, şi nimeni nu spune nici cârc.

 

Grupul de devalizatori Pâslaru răsuceşte orbil mâna Primăriei

Să rezumăm. Prin ultima lovitură, grupul de devalizatori Pâslaru (ehe, ce vremuri, pe când se devaliza Pescogalul, ADP-ul, Primăria, TVG-ul etc.!) sileşte cu hotărâre de instanţă Primăria să se cheltuiască 2.227.431 de lei ca să consolideze versantul râpelor din dreptul vilei buncăr Pâslaru (str Cuza 62), ca să nu li se ducă piscina paste Policlinica CFR. Uraaa! Au şi bonus (de perversiune?) Soţia, Valerica Pâslaru, răsuceşte mâna Primăriei Stan, să marce banu, zi după zi: 100 de lei pentru fiecare zi de întârziere a executării lucrării care ar fi trebuit să fie gata în aprilie 2012! Consiliul Local a aprobat indicatorii tehnico-economici pe anul 2013 pentru obiectivul de investiţii „Consolidare versant aferent imobilelor din strada Alexandru Ioan Cuza nr. 62”. În anexa hotărârii se arată că taluzul de la limita de proprietate a imobilelor din strada Cuza nr. 62, Vadu Cărăbuş nr. 2 şi Dogăriei nr. 117 este proprietatea municipiului. „În zona proprietăţii din strada Cuza nr. 62, taluzul prezintă hrube şi este prăbuşit pe o lungime de circa 15 metri. Prin Sentinţa Civilă nr. 10.720 din 15 noiembrie 2011, emisă de Judecătoria Galaţi, Primăria a fost obligată să efectueze lucrări de consolidare a taluzului”. Cu acte în regulă, precum cel de mai jos.

 

Consolidare versant aferent imobilelor  din str. Cuza nr. 62

 

În proprietatea municipiuluiGalatise afla taluzul  de la limita de proprietate a imobilelor din str. Alexandru Ioan Cuza nr. 62 si cele de pe strada Vadu Carabuş nr. 2 si str. Dogăriei nr. 117. În zona proprietăţii din str. Al. I Cuza nr. 62 , taluzul prezintă hrube şi este prăbuşit pe o lungime de cca 15m. Prin Sentinţa Civilă nr. 10.720/15.11.2011, emisă de JudecătoriaGalaţi, Primăria municipiuluiGalaţia fost obligată  să efectueze lucrări de consolidare a taluzului situat înGalaţiaferent imobilului din str. Al. I. Cuza nr. 62. În acest sens a fost elaborat un studiu de fezabilitate, prin care se propun  lucrări de consolidare şi susţinere a taluzului prin montarea unor ranforţi izolaţi fundaţi indirect pe coloane Ø 800 mm si elevaţie din beton armat . Execuţia acestui sistem de sprijinire nu presupune demolarea capătului  zidului din strada Vadu Carabuş nr. 2. Lucrările se vor realiza atât pe terenul aflat în proprietatea Primăriei cât şi pe terenul proprietate din Vadu Carabuş nr. 2;  în spatele elevaţiei lucrării de susţinere s-a prevăzut o umplutură de material granular invelit in geotextil, inchisă la partea superioară cu un dop de argilă peste care se aşterne un strat de pământ vegetal pe care se plantează arbuşti şi iarbă. La capatul lucrării de sprijinire s-a prevăzut o scară de acces .Valoarea totală a investiţiei: 2.227.431  lei,din care C+M:  1.388.320 lei Capacităţi:  – coloane forate  Ø 80 cm din beton armat L-1600ml  -minipiloţi injectaţi Ø 180 mm armaţi L=720ml –elevaţie betonată ;durata de realizare a investiţiei : 12 luni.

Sursa de finanţare:  buget local

A naibii soţie de deputat Valerica Pâslaru! Îi strică reputaţia de onorabil şi demnitar al oraşului lui soţul Florinel. Phii! Instanţa a obligat Primăria municipiul Galaţi să efectueze lucrările de consolidare a taluzului până la data de 30 aprilie 2012. Şi, ca mijloc de constrângere, a stabilit sancţiunea plăţii de daune cominatorii de 100 de lei pe zi de la data de 30 aprilie 2012 până la data realizării obligaţiei stabilite! Suntem în martie 2013, mai e un pic şi se face anul, şi Primăria canci reparaţii de versant! Nu repară la Pâslaru, deci daunele în bani tot curg! Potrivit informaţiilor de pe rolul instanţei, primarul Marius Stan a făcut contestaţie la executarea sentinţei, dar a pierdut. Iarăşi!? Deci n-are de ales şi va trebui să se apuce de treabă! Întrebări pentru mult prea impasibilul Primar Stan: cum se numeşte juristul care a pierdut cauza şi când va fi el scuipat afară din aparatul Primăriei? Dar când va fi aruncat pe scările de la Grand Hotel juristul impotent care a pierdut procesul cu căsoaia din Piaţă, construită peste norme, lege şi bun simţ? Aaa! uitasem că Marius Stan a angajat mari avocaţi mari şi case (de avocatură) de jumulit mulţi bani. Dar cum de a uitat să notifice opiniei publice ce tun i se dă din nou la buget? N-a reuşit, dar cum de a uitat să stea de vorbă cu poporul? Mda! Poporul nu uită însă să stea de vorbă cu el. Uite una vorbă de pe forum: „Uite ce uşor se fac banii, la 30 de zile înseamnă 3000 lei aşa zis daune. Normal că primaria nu va face nimic şi aşa apare un venit continuu în contul familiei Pislaru (sifonare de bani publici în mod legal). Să fim serioşi, chiar nu ştia domnul Pâslaru, asta e cusută cu aţă alba. Din ciclul cum să sifonăm bani de la stat legal. E din ciclul familiei Pâslaru, nu ştiam că fiul meu este angajat la biroul meu parlamentar!”

Mă, da ia înmulţiţi voi 730 dezile, că au trecut deja jumat din ele, cealaltă jumate o alocăm execuţiei lucrării, cu una sută lei pe zi, şi vedeţi ce om s-a facut fimeia  lui Pâslaru!

Silviu VASILACHE 29 - martie - 2013

One Response so far.

  1. C.Lumina! spune:

    CETESC SI MA CRUCESC,CHIAR MAI E CEVA DE FURAT IN GALATI ??? Daca nici Marius Stan nu FACE ORDINE IN CLOACA ASTA DE MAFIHOTI ,ma mut si va…MUT !!!Vreau sa luam legatura sa dezvoltam si alte subiecte via email !

Lasa un raspuns


http://impact-est.ro/wp-content/uploads/Main_Logotype_Galati.jpg

Patronul: prima viol

În data de 23. 12. 2021, în jurul orei 12,10, ...

Ucraina şi România

Despre acest subiect am început să scriu mai aplicat încă ...

La un pas de război

Criza ucraineană continuă să se adâncească. Rusia a depăşit probabil ...

Dan Dobrea şi-a cun

Frumoasa şi distinsa co-fondatoare a restaurantului THE LIVINGROOM din Galaţi, ...