logoImpact EST nr. 869 - 06.05.2021

Nea primarul comunei Scânteieşti, Gheorghe Bute, e uselist în acte şi pesedist în fapte. El şi-a permis să concesioneze averea obştii, în suprafaţă totală de 732 de hectare, firmelor Amplus Energo SRL Galaţi şi SC Amfion SRL Galaţi, pentru o perioadă de 49 de ani, FĂRĂ LICITAŢIE publică, cum prevede legislaţia în materie. Prima dintre firme este administrată de către Ion Gligor, viitor cumnat al lui A.S., şi a doua este administrată de către gurnalistul Aurel Stancu, ambele firme declarându-şi sediul la aceeaşi adresă unde îşi are domiciliul vila deontologului candidat.

Dar asta se poate, când nu ai DNA în Republicuţa Galaţi, Gheorghe Bute fiind un primar penal care mai are o condamnare cu suspendare. Păi, băi, nea Bute, de ce ai lipsit ’mneata obştea de posibilitatea de a obţine sume importante din concesionarea prin licitaţie a celor 730 hectare de terenuri? Poate se găseau oameni de afaceri, nu ţepari, care să ofere preţuri duble pe hectarul de teren concesionat, măcar pe măsura fabuloaselor câştiguri de pe urma pădurilor de eoliene.

Atenţionăm DNA-ST Galaţi şi pe cei care or mai fi procurori drepţi pe aici să ancheteze această situaţie şi să îl trimită în instanţă pe primarul Gheorghe Bute pentru halul în care şi-a bătut joc de avuţia comunităţii, concesionând fără licitaţie cele 730 de hectare de teren, contractele fiind pline de tot felul de previziuni scrise ca gargară şi bla-bla-uri.

În pagina 4 intrăm pe fondul celor două contracte care defavorizează comunitatea adică, populimea din Scânteieşti.

Gelu CIORICI 7 - decembrie - 2012

Lasa un raspuns


http://impact-est.ro/wp-content/uploads/Main_Logotype_Galati.jpg

Fundaţia „Andreia

Se ştie de când limba română că prost nu-i ...

Se vor mări pensiil

Nu de puţine ori am auzit despre erorile de calcul ...

La puşcărie şi di

Este greu în sistemul penitenciar românesc doar pentru deţinuţii slabi ...