logoImpact EST nr. 870 - 12.05.2021

Alo! Primăria? Mama voastră de puturoşi! Cam acum vreo două luni puneam mâna pe telefon şi sunam la Primăria „care este” şi ceream la Departamentul de Resort – cel care se ocupă cu ridicarea autoturismelor abandonate care încotro, pe străzile şi parcările din municipiu. Cei care ne-au răspuns, au ascultat şi ne-au înregistrat doleanţa asigurându-ne că în cel mai scurt timp vor lua măsurile ce se impun. Noi le spuneam că în parcarea de la Prefectură şi blocul Cristal sunt abandonate două maşini, de când „hăul şi pârăul”, ruginite, cu cauciucurile dezumflate, pline de praf şi de patina timpului, ca nefolosite. Au trecut două luni şi autoturismele (ruginiturile) sunt bine merci, în aceleaşi parcări supraaglomerate unde nu găseşti, după ora 9.00, loc pentru nimic în lume. Bă!, dacă nici în parcările de la Prefectură, bloc Cristal, Muzeul de Istorie, nu sunteţi în stare să faceţi ordine, noi ce să mai credem? Ardeţi gazul, vă plătim din banii noştri de pomană şi mai vreţi şi lefuri babane! Sictir!

JAP 31 - iulie - 2015

One Response so far.

  1. Cesar spune:

    Cine te-a pus sa votezi acel primar ? Acum culegi ce ai semanat.

    In loc sa tipi ca altul nu munceste, de ce nu iti iei tu un al doilea job, muncesti cativ ani ca sa pui abni deoparte, si construiesti tu o parcare privata ?

    Daca esti asa nervos ca nu ai parcare, contruieste tu una privata si o sa ai clienti, caci mai sunt mult ca tine care vor sa primeasca fara sa sa faca vreun sacrificiu.

    In capitalism muncesti, te sacrifici nu stai in fund si ai pretentia ca altul sa iti faca tie parcare.

Lasa un raspuns


http://impact-est.ro/wp-content/uploads/Main_Logotype_Galati.jpg

Accident de muncă m

Sâmbătă, 8 mai 2021, a avut loc un accident de ...

Moldo-gălăţeanca

Investitoarea misterioasă Se poate spune că această investitoare este una deosebită ...

Legumele de la sport

Da, chiar aşa, nebunii noştri de la Primăria Galaţi au ...