logoImpact EST nr. 860 - 05.03.2021

Reporterul nostru care a primit informaţia în vederea unei minime documentări (deh, în presă mereu suntem în luptă cu timpul dintre informaţie şi tipar), legată de furtul din banii CJPAS Galaţi, s-a blocat în telefoane fără răspuns. Din această cauză, informaţia iniţială, cum că o casieră a furat 70 de miliarde de lei vechi, a rămas aşa, cu toate că, în realitate, casiera Daniela Pletosu, furase în patru luni de zile doar… 7 miliarde de lei vechi. Deci, această casieră, veche de 25 de ani în CJPAS a furat în trimestrul unu plus luna aprilie din 2015, o sumă fabuloasă chiar şi cu un zero tăiat. Lovitura a fost depistată de către directorul economic al instituţiei, odată cu verificarea bilanţului pe primul trimestru al anului curent.

Nimeni din conducere, directorul plin, Denis Aramă, şi directorul economic  adjunct, or dr. Georgeta Modiga, nu-şi poate explica ce s-a întâmplat în viaţa acestei casiere, care şi-a crescut şi susţinut la şcoli copilul, de una singură, fără să fi pus mâna pe un leu, dacă nu-i aparţinea.

De presupus e doar că după 25 de ani de muncă să se fi lăsat prostită de vreo tânără şi falsă iubire care a determinat-o să fure pentru a o tapa de bani.

Acum casiera este suspendată din funcţie şi este cercetată şi anchetată în stare de libertate…

Un alt furt comis în aceeaşi instituţie a fost de circa 100 de miliarde de lei vechi, furt depistat de acelaşi director economic. Lovitura a fost croşetată de către asistenta Luminiţa TIRIM de la comisia medicală care funcţionează în cadrul CJPAS Galaţi. Suma sustrasă a avut loc între 2009 şi vara anului 2011, când peste 500 de dosare de pensionare pe caz de boală au avut la bază decizii false. În anul 2012, noi am scris aici la Impact-est despre aceste dosare de pensionare falsificate, venind şi cu exemple de persoane aflate, chipurile, pe moarte, dar care prăşeau de zor pe câmpiile patriei sau ale Europei.

De atunci şi până acum nu au trecut decât patru ani, dar ancheta nu a fost încă finalizată. Păi, mă băieţi, voi ştiţi să-i zgâlţâiţi pe de-alde trei păduchi, în schimb când este vorba de furtul a sute de miliarde o lălăiţi până la…prescrierea faptei.

Gelu CIORICI 17 - iulie - 2015

One Response so far.

  1. euuu spune:

    Mai degraba va ocupati de contractele fictive pe care d-na Arama si d-na Mihaila,le au cu firme fantoma

Lasa un raspuns


http://impact-est.ro/wp-content/uploads/Main_Logotype_Galati.jpg

Stângă este un acc

Încet, încet, lumea lui Stângă şi a camarilei juvenile care ...

Comat SA Galaţi, ve

Suspansul privind sentinţa ce se va pronunţa de Tribunalul Galaţi ...

Un alt avocat gălă

Avocatul Deleanu Mihai face parte din Baroul Galaţi de prin ...