logoImpact EST nr. 886 - 20.09.2021

Dinu Gâlcă a murit lovit de un infarct fix pe holurile Palatului de Justiţie Galaţi, unde se retrăsese să practice avocatura după ce Gh. Ivan, fost procuror şef al DNA-ST Galaţi îl deraiase din funcţia de procuror general al Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Galaţi, căruia îi sunt arondate judeţele Brăila, Galaţi şi Vrancea.

Alexandru Bălan, fost judecător, apoi avocat strălucit cum România a mai avut doar în perioada interbelică, a făcut gaură în centrul inimii sale, după ce a intrat în sediul DNA-ST Ivan ca martor şi a aflat că este INCULPAT.

Opt dintre mărimile justiţiei şi din alte medii inculpate de Ghiţă Ivan au fost achitate de către o instanţă a Curţii de Apel Iaşi, decizia rămânând definitivă printr-o sentinţă definitivă şi irevocabilă a ÎCCJ. Fostul procurorul-inspector Ioan Popescu, acum pensionat, se întreabă şi acum cine plăteşte pentru aceste deraieri socio-profesionale?

Ghiţă Ivan?… este prea preşedintele comisiei de etică în cadrul UDJ, Facultatea de Ştiinţe Juridice şi Administrative, după ce şi-a chiloţărit grefiera şefă. Mai nou aflu că e şef de cadre în structura PÎCCJ, unde s-a pitulat după mizeria de justiţie pe care a comis-o cât a fost şef DNA-ST GL.

Rechizitoriul lui Ivan a fost aruncat la coşul de gunoi al scurtei istorii şi păguboasei lui traiectorii socio-profesionale.

Din 2012 el şi mândra de Mihaela Agheniţei exclusă definitiv din magistratură în urma unei decizii a ÎCCJ, lucrează din greu pe mulţi bani publici să-i facă dosar penal lui GC, de aia păstrat în sistemul pe care l-a ticăloşit!

Vom reveni pe larg cu detalii din decizia instanţei supreme.

R.I. 12 - februarie - 2016

Lasa un raspuns


http://impact-est.ro/wp-content/uploads/Main_Logotype_Galati.jpg

Aceşti habarnişti

Indivizii aceştia, care, cică, sunt ai noştri şi care hotărăsc,în ...

Gala premiilor PIMM

Mereu reuşeşte Marian Filimon, acum pentru a 20-a oară, să ...

Cică se vrea veceu

Aflăm că în laboratoarele Primăriei Galaţi s-a pus la copt ...