logoImpact EST nr. 871 - 18.05.2021

Marţi, 16 iulie, ultimele rămăşiţe ale arhivei SC Oţelul SA Galaţi au fost încărcate în microbuze pentru a fi transportate la Bucureşti unde a fost mutat sediul social al clubului de fotbal. Salariaţilor, inclusiv celor care dirijează senzorii de irigare şi tundere a gazonului de pe stadion, li s-a pus în vedere că de miercuri, 17 iulie, programul de la Bucureşti este 9,00-17,00!

Exerciţiul de forţă are, însă, o miză: evaporarea către Dan Adamescu şi Jan Borş, aşa cum susţin surse care nu au acceptat să fie citate, a sumei de 11,2 milioane de euro. Din acest total, 7,3 milioane de euro existau în conturile clubului la momentul vânzării acţiunilor către Adamescu, fiind bani proveniţi de la UEFA pentru calificarea în Liga Campionilor, 2,3 milioane de euro provin din drepturile de televizare, iar 1,6 milioane de euro provin din vânzarea lui Antal şi Sălăgean (750.000 E), Rena şi Râpă (600.000 E) şi Milan (250.000 E).

Eheiii, păi la o aşa miză şi la aşa hal de grad de general în SIE, foamea de milioane de euro pentru miliardari în euro devine explicabilă, mă, populime fan Oţelul. Dar despre legăturile cu Carlos Şacalul, generalul SIE Plesiţă şi despre averile şi conturile lui Adamescu şi Borş continuăm documentarea. Ca să priceapă şi fiscul (DGFP Galaţi) de ce nu a dispus un sechestru asigurător asupra conturilor FC Oţelul SA pentru recuperarea celor cinci milioane de euro datorate bugetului de stat.

Gelu CIORICI 20 - iulie - 2013

Lasa un raspuns


http://impact-est.ro/wp-content/uploads/Main_Logotype_Galati.jpg

În dosarul penal di

Gălăţenii au sfidat din nou instanţa Săptămâna trecută a avut loc ...

Şeful Casei de Pens

Încercăm să plafonăm cuantumul mare şi să creştem pensiile mici, ...

Funcţionar de prim

Funcţionarul public al unei primării, condamnat în trei dosare penale. ...