logoImpact EST nr. 821 - 02.06.2020

Coaliţia asta aflată la Putere şi la guvernare este formată cam din cinci clienţi: pesede, pece, penele, unepere şi minorităţi. De aia aproape că s-au dublat ministerele, ca să ajungă şi în fund la alde Oprea şi Pambucian.

Pe modelele ministerelor se dublează şi diseminatele din teritorii, în această situaţie aflându-se şi direcţiile judeţene ale finanţelor publice.

Bifurcarea va aduce două instituţii, cu două structuri de conducere, egale în rang. Ele se vor numi Direcţia de Control şi Direcţia de Colectare, la care Onica, actualul director executiv, vopsit în uneperist, dar ţinut la aparate de penelistul V.P. Dobre, se pricepe ca nimeni altul, colectarea fiind returnată a doua zi agentului economic care îl ajută să işi facă planul!

În cărţi se mai află şi Lucian Domniţeanu, o dovadă în acest sens fiind petrecerea organizată de învingători în vasta Vale a Oraşului de la care acesta nu a lipsit.

Între  timp, Georgică Radu, cel ademenit că va ajunge la şefia Palatului de Finanţe şi-a strâns izmenele şi pijamalele din camerele de protocol de la ultimul etaj al palatului, le-a pus în valiza cazonă şi s-a întors de unde venise. Oameni de bine au avut grijă să le spună celor de la ANAF că au înnebunit, atâta timp cât vor să-l înfigă pe omul defuncţilor Chelu şi Mangalea în această strategică funcţie.

Dar, deja, de vineri, 21 decembrie 2012 şi până pe 8-9 ianuarie 2013, nu creşte nici iarba, nu zboară nici avioanele, aşa că … trăiască sfânta lene şi marele mucenic somn!

(G.C.) 21 - decembrie - 2012

Lasa un raspuns


Ecosal râneşte dup

Educaţia se mai poate doar cu ciomagul amenzilor În afară de ...

Din categoria „Ori

Şi ca să nu rămână mai fraieri decât cei care ...

Mingea cu mâner

Linguşitorii se detestă între ei. Se acuză reciproc de servilism. ...

Pâinea noastră, ce

De la Dragoş Frumosu, preşedintele Sindicatelor din Industria Alimentară, ascultare!   Situaţia ...

Anunţ imobiliar

Vând Casă comuna Rediu, sat Plevna, judeţul Galaţi, cu teren ...