logoImpact EST nr. 889 - 17.10.2021

Surse sigure ne-au relatat că viitorul candidat de primar al municipiului Tecuci, pentru alegerile din 2010, va fi Florin Balcan (foto), fostul comant al Poliţiei Municipiului Tecuci. Cu el, şansele pesede de a acapara iarăşi oraşul sunt mai mult decât sigure, până acum pesede aruncând în bătălie doar candidaţii slabi, şterşi şi uşor de bătut. Cu Balcan-ex-comandant, alta-i socoteala. Bani de campanie de să se satureze Tecuciul de bannere, afişe şi flaiere, vor fi căcălău. Căci toţi interlopii care-i dau cu „săru-mâna, nea Florine ” lui Balcan, vor sări cu sacoşele pline cu numerar şi-n bancnote mari, nu de-alde 50 şi 100!
Sloganul lor va fi: „Ne Florine nu uita, că şi noi te vom vota”, mânca-ţi-aş!
Ehei, dar vom avea grijă să-i punem o oglindă în faţă, pentru a se recunoaşte şi pentru a recunoaşte cum a nenorocit viitorul tânărului – mai ales pe atunci, în 2010 – Bogdan Banu. I-au rupt colegii lui miliţieni de la rutieră aripile cu ghioaga. Şi i-a lăsat şi învăţat (?) să-şi facă de cap, să falsifice şi să sustragă probe din dosar şi au minţit Justiţia, lucru recunoscut de comandantul lor, Florin Balcan, în ancheta procurorului Curţii de Apel Galaţi.
Iată ce declara FĂPTUITORUL Balcan, la data de 25.04.2016, în faţa procurorului de caz, dându-şi singur şuturi în ne-profesionalismul cu care s-a implicat nelegal în hora acidentului: „Am verificat competenţa structurii de poliţie care trebuia să efectuze cercetările şi am constatat faptul că era de competenţa Serviciului Rutier Galaţi, conform ordinului IGPR. Prin urmare, i-am spus ofiţerului de serviciu să anunţe urgent echipa de intervenţie a Serviciului Rutier Galaţi, care să se deplasaze la faţa locului împreună cu un criminalist din cadrul Poliţiei Municipiului Tecuci.”.
Dar, avem timp să repunem pe tapet „Cazul BANU”, aşa cum a devenit pentru presă. Acum revenim la frământările cu Balcan – candidat pesede, aşa cum o dovedesc acţiunile disperate ale actualului primar pesede de Tecuci, Cătălin Hurubaie. El se râde frumos pe lângă o serie de firme din Iaşi cu patroni penelişti, încearcă să intre în graţiile lui George Stângă, preşedintele judeţenei penele Galaţi, prin vrăbiuţa, alias Silvia Perianu, care defilează ca penelizdă!
Aşadar, Hurubaie a simţit deja în urină că nu va mai fi candidatul pesede, fapt ce ne întăreşte certitudinea că Florin Balcan va fi lozul câştigător al pesede în târgul pierzător al Tecucilor. În rest micii cu „moştar” sunt buni şi degeaba din partea penele!

(GECO) 12 - aprilie - 2019

Lasa un raspuns


http://impact-est.ro/wp-content/uploads/Main_Logotype_Galati.jpg