logoImpact EST nr. 900 - 28.01.2022

Este clar că valoarea umană şi profesională a membrilor penele Galaţi este una subţire şi după chipul şi asemănarea preşedintelui judeţenei lor, George Stângă. În schimb, tot răul spre bine căci, din răzbunare, Stângă curăţă şi aruncă peste bordul navelor de croazieră toată moştenirea resursei umane lăsată de Dobre în partidul lor. Iată, în Regia Autonomă Administraţia Fluvială a Dunării de Jos (R.A – A.F.D.J.), nu au mai apucat din bomboanele acestei colive inşi ca Alexandros Galiaţatos-Papastratos (ce bocete hâţânate pe Alina Bulina!), cârciumarul fost viceprimar şi director general al RA AF DJ, M.R. Cristea, sau unul ca Florin Uzumtoma, şi el eternalizat în funcţie ca şi Papastratos, care s-a pensionat odată cu (andro)pauza dată de Alina Bulina.
În locul lor, liderul Stângă a adus alţi boi, dar aşa motivează toate partidele astfel de numiri improvizate: boi, boi dar îs boii noştri!

Directorul general al RA AFDJ scărchina avioanele pe burtă!

Numirea în funcţia de director general al acestei importante regii autonome, cum este AFDJ, şi care aparţine de Ministerul Transporturilor, l-a surprins pe Sorin Creţu pitit într-un ungher al AFDJ ca referent (funcţionar) la Serviciul comercial.
Acum el dă cu biciul prin AFDJ şi se va mulţumi cu amante uzate susţinute de martore mincinoase, care îşi fac veacul prin protocoalele pontoanelor de lux ale regiei statului. Pentru asta, el va încasa un salariu de… doar 29. 975 de lei noi. Cel recomandă pe Sorin Creţu să administreze toată Dunărea de Jos până la Bara Sulina, haideţi să vedem. Cică el a absolvit în 1993, ca subofiţer sau maistru militar, Şcoala de Aviaţie Militară „Traian Vuia” din Galaţi. (vezi facsimil – captură după CV-ul public al piţifelnicului).

Zău, mă, zici tu că la Galaţi există o astfel de şcoală de aviaţie militară? Adică nu doar zici, ci şi scrii cu dreapta ta politică şi lansezi gogomănii în spaţiul public. Şi cică şcoala asta de la Galaţi, care de fapt se află în localitatea BOBOC, comuna Cochirleanca din judeţul Buzău, penelistul Sorinache s-a specializat în aviaţia radio şi radiolocaţie de bord. Aşa dezorientat şi derutat, Creţu a lucrat între 1993 şi 2004 în Aviaţia Militară de la Baza „Mihail Kogălniceanu” din judeţul Constanţa. Declară directorul nostru de administraţia fluviului Dunărea de acum, că atunci răspundea de siguranţa şi pregătirea pentru zbor a avioanelor şi elicopterelor de luptă. Adică le scărchina pe burtă să zboare de râs, nu alta! Sătul de atâta zgomot la sol, ca şi fluviul Dunărea pe care îl directoreşte acum prin regia de stat, îi arde o şcoală profesională de drept numită facultate. Apoi, între 2006 şi 2012 a asudat din greu tot la stat, la Apaterm, unde a încercat să descopere, fără succes însă, apa caldă. Între 2012 şi 2014este numit reprezentant al AGA a falitei Consproiect SA Galaţi, dar şi salariat la R.A. AFDJ.

Leafa unui membru în CA al AFDJ: 8.864 de lei noi!

Mda, peneleul este un pesede puţin mai mic şi care îşi schimbă lenjeria intimă mai des şi atât. Iată, fostul director general al regiei, numit de pesede, Dorian Dumitru a fost dat jos din funcţia supremă de către penele în data de 25.01.2020, doar pentru că acelaşi penele Stângă să-l numească, în 26.01.2020, director general adjunct al aceleiaşi R.A. AFDJ Galaţi. Doar că leafa pe care o încasează acum fostul lui umil subaltern, Sorin Creţu, i-a scăzut de la 29.975 de lei, la 16.100 de lei! Pe funcţii rămân directorul economic Felicia Tănase, cu o leafă de 19.900 de lei, numită încă din 14.12.2012, şi directorul comercial Cristian Şendrea, cu un salariu de 14.100 de lei, numit în funcţie tot din vremuri imemoriale (14.12.2012).
Preşedinte al Consiliului de Administraţie a fost numită, în 10.01.2020, Angela-Stela Ivan, care este (a fost) şi consilier municipal în Galaţi, şi fost director general al Administraţiei Zona Liberă Galaţi. Ei bine, dacă un membru în CA are o indemnizaţie de 8.864 de lei, este de presupus ca doamna Ivan saltă mai mult decât salariul de cadru didactic la universitatea de stat.
Iată şi numele celorlalţi membri ai CA al RA AFDJ Galaţi: Ion Laurenţiu Voicu – numit în 09.10.2017, Fabian Ţârcă – numit în 21.06.2019, Profir Ioniţa – numit în 09.10.2017, Bogdan Vasilescu – numit în 08.01.2020, ca reprezentant al Ministerului Finanţelor Publice şi Iulian-Dorin Zamfir – numit în 02.02.2018.
Succes la numărat lefurile, tovarăşi liberali roşii, vopsiţi!
Iar tu, Sorinele, ai grijă cum pregăteşti pentru zbor Fluviul Dunărea de Jos!

Gelu CIORICI 13 - martie - 2020

3 Responses so far.

  1. Coco spune:

    Profir e paralizat de vreo 2 ani si ia indemnizatie CA fiind in concediu medical. PNLul a dat mana cu PSDul si ii tine in functie pe directorii rosii si pe consilierul infractor de peste drum de AFDJ. Hai noroc si la multi ani nea Stanga si unchesilor Dobre si Toader!

  2. Gina Constantinescu spune:

    Semnal de alarmă. E panica printre șefii regiei AFDJ Galați. 1) Senatorul Stângă s-a întors(joi) de la ședința/petrecerea la care a participat și senatorul Vergil Chiţac, depistat pozitiv privind infestarea cu coronavirus, 2) Nevasta senatorului Stângă, care lucrează în contabilitatea regiei a fost prezentă vineri la muncă!!!

  3. Un Om spune:

    Despre noul director al AFDJ nu se stia prea multe…cu toate ca lucreaza de cativa ani in AFDJ nu isi cunoaste colegii si multi colegi nu stiu in ce birou isi desfasura activitatea (asta daca avea vreuna). Ii salutam prezenta si speram sa aiba coloana vertebrala si ceva creier. Fostul director Dumitru Dorian tot in picioare a picat pe un post la fel de bun, benefic pentru continuarea intereselor proprii si coordonare din umbra a AFDJ-ului. Si-a numit fata (Virlanuta Corina) in sef de birou ca mai apoi, in luna martie 2019 sa ii infiinteze „serviciu”, adica acum este sef serviciu….plus in cateva proiecte avand un spor destul de consisten. Ne inclinam in fata celor cu IQ ridicat, ceea ce nu e cazul ei. Dar fata lu’ tata trebuie sa aiba si salariu mare si functie. Vedem ca Julien Zamfir tot in CA-ul AFDJ a ramas lipitoare. Ne intrebam cu interes ce dorinte de Paste si Craciun va mai avea anul acesta. Anul trecut a dorit pentru cei 2 copii un laptop si o tableta de ultima generatie Apple, total factura 15 mii lei. Uite asa se sifoneaza bugetul institutie. E cazul sa spunem lucrurilor pe nume, ne-am saturat de lepre si lipitori in functii publice. Coruptia si interesele proprii primeaza in AFDJ.

Lasa un raspuns


http://impact-est.ro/wp-content/uploads/Main_Logotype_Galati.jpg

Gelu Ţăranu, adic

Gelu Radu a pus un picior ca un stabilopod în ...

Deficit de 18 judec

O fi ea extrem de grea, sau aproape imposibilă admiterea ...

Jupân Pucheanu taxe

De când e primar,don Pucheanu a dublat taxa de habitat ...