logoImpact EST nr. 890 - 25.10.2021

Se pare, zic unii, că cel considerat ani la rând ca fosta mâna dreaptă a răposatului Cătălin Chelu urmează în ultima perioadă un traiect ce ar trebui să-i de de gândit. Este singurul din vechea grupare care a fost trimis în judecată, pentru diverse fapte de natură penală, în mai multe dosare. Dacă a reuşit să fenteze, ca şi „colegii lui de breaslă”, DIICOT-Structura Centrală, în dosarul istoric din 2007, nu aşa s-a întâmplat când a ajuns pe mâna procurorilor argeşeni. Luna aprilie 2021 l-a împovărat cu un nou dosar penal, tot în judeţul Argeş, unde mai are pe rol două la Tribunalul Argeş. Dosarul, aflat pe rolul Judecătoriei Argeş, este în stadiul de cameră preliminară, având un prim termen pe 25 mai 2021 şi are ca obiect infracţiunea de delapidare. Respectivul dosar i se trage de la răfuiala cu Ştefan Constantin, preşedintele C.A. Electroargeş SA, firma fiind partea vătămată. Constantinescu a reuşit să fenteze sistemul până la această dată, scăpând de trei ori doar cu condamnări cu suspendare. Se pare că de astă dată, cineva, acolo sus, nu-l mai iubeşte. Modul în care îşi rânduieşte viaţa în ultima perioadă, ne face să credem că simte pericolul de a nu mai scăpa de o condamnare cu executare, cu consecinţele de rigoare. La români este o vorbă: până în trei ori. Mulţi din anturaj consideră că plăteşte păcatele trădării răposatului Chelu. Iată dosarele în care a fost condamnat şi dosarele existente pe rol la această dată.

Observator 23 - aprilie - 2021

7 Responses so far.

 1. Mario spune:

  In sfarsit ati terminat cu prostia imperiul Chelu. Chelu a incercat sa construiasca un imperiu, dar cei din jurul lui au creat un imperiul al lor. Acest Constantinescu Gabriel impreuna cu fratii lui au creat o adevarata panza de paianjen, SRL-uri in care ei erau asociati, societati in care rudele lui, veri, fini, cumetrii, vecini, ascultau de fapt de seful din umbra. Catalin era de fatada, fapt care s-a dovedit dupa moartea lui. A fost tradat de cei pe care i-a facut oameni. Se pare ca fiecare raspunde mai devreme sau mai tarziu pentru marsaviile facute in viata. Nu de la Stefan Constantin i se trage beleaua ci de la Vasai, smecheriile de la Alprom Pitesti, asta cu Electroarges este un foc de paie, o mica atentionare.

 2. Vali spune:

  Care pana in 3 ori, daca deja a fost condamnat in 3 dosare deja? Ca a scapat cu suspenadare este alta treaba, cam a sarit calul tipul. Sa nu aiba soarta lui Chelu, el va fi gasit tap ispasitor pentru toate relele. Unde o fi paralele lui de fapt?

 3. Belu spune:

  Asta nu este tipul despre care ati scris ca are vreo 2 milioane lei amenzi? Cu bani datorati statului si pentru care statul nu face nimic sa-i recupereze individul acumuleaza averi uriase prin investirea lor. Nimeni nu reactionează?

 4. S.S spune:

  Omul se da mare acum, a intrat la grupa mare, face blaturi cu Andrici.

 5. L.C. spune:

  Individul se pare ca isi protejează sumele mari de bani prin implicarea nevestei,
  in afaceri, Golovatii Mihaela care poarta numele de domnisoara, sa nu se prinda lumea cine este. Asta este complicitate la spalare bani. Hotia de genul asta nu are picioare lungi.

  • Andy spune:

   Tipul nu s-a căsătorit cu acte cu Mihaela chiar daca a facut nunta, are 2 copii cu ea. Tipa se sparge tare in figuri pe facebook de ani de zile, concedii prin tari exotice, masini fitoase, lux exorbitant. O fi tacsu vreu harapoi plin de rovele?

 6. Nicu spune:

  Vorbarie, cancanuri, mai bine vedeti ce jafuri fabuloase a pus acest Constantinescu cu alt mafiot, Andrici de la Craiova, mare si tare pe bursa.

Lasa un raspuns


http://impact-est.ro/wp-content/uploads/Main_Logotype_Galati.jpg

Flux de vaccinare la

În urmă cu puțin timp s-a decis suplimentarea cu încă ...

Declaraţie Diplomat

București, 22 octombrie 2021   Violența împotriva femeilor și fetelor există în ...

Informare - centru d

Primăria municipiului Galați informează că, începând de luni, 25 octombrie ...

Amintiri din Naviga

În frumoşii ani luminoşi din epoca de aur, conducerea superioară ...