logoImpact EST nr. 899 - 22.01.2022

Cunoscuta firmă de la intrarea pe platforma Combinatului siderurgic, respectiv pe Calea Smârdan nr. 2, are ca activitate principală producţia de benzi de oţel laminate la rece. Odată privatizată, firma a făcut obiectul unei dispute între foştii grei ai Galaţiului din perioada anilor 1998-1999, SIDERMAN SA, METAL SA, cărora li s-a alăturat binecunoscutul afacerist gălăţean Chelu Cătălin. Un lucru este cert: Chelu Cătălin şi grupul său şi-a zdrobit adversarii în stilul caracteristic şi a devenit acţionar majoritar al acestei firme la care şi-a impus oamenii la conducere din anul 2011.

Galfinband SA, dezastru, mister şi dezmăţ… financiar

Cam aşa s-ar putea descrie cele constatate de un acţionar curios al acestei societăţi cu ocazia participării la Adunarea generală ordinară de luni, 23 aprilie 2018. Ceilalţi acţionari prezenţi, vreo 8 la număr, nu au aflat nimic nou din Raportul întocmit de administratorul Brânză Mihai, personaj binecunoscut şi bine situat în cadrul grupului amintit, deoarece participanţii la şedinţă cunoşteau foarte bine cam ce se întâmpla prin firmă în ultimii 7 ani, fiind de fapt membri ai grupării Chelu. Pentru edificare enumerăm câţiva acţionari ai societăţii: Mecanica Rotes Târgovişte, Ala Procopenco, Altur SA Slatina, Mobila Rădăuţi, Edithon Proiect SA Vrancea, Simion Robert etc. Au mai apărut ceva nume noi, dar de fapt sunt aceeaşi Mărie cu altă pălărie. Raportul amintit însuma fix 10 pagini, din care vreo 6-7 pagini par trase la xerox după cele din anii din urmă, vreo 2 tabelaşe cu cifre dintr-un bilanţ ce nu a fost comunicat pe site-ul societăţii, dar care avea doar câteva din formularele ce trebuiesc completate, prezentate, aprobate şi depuse la Finanţe. Remarcăm faptul că s-a corectat cifra 2016 cu cifra 2017 în cuprinsul raportului. Pentru acţionarii curioşi recomandăm lecturarea Rapoartelor CA-ului din ultimii ani şi vor constata că par trase la indigo. Oricum, economia de timp la redactarea rapoartelor a fost evidentă la această societate în ultimii ani. Prea multe din Raportul ce urma a fi aprobat nu am aflat, dar un lucru a fost cert: activitatea de producţie în anul 2017 a fost cu mult mai mică decât se anticipase, respectiv o cifră de afaceri de 12.127.174 lei, mai mică cu 20,14% faţă de anul 2016, iar rezultatul financiar a fost o pierdere de 823.182 lei, faţă de profit 424.369 lei din anul precedent Cei ce au păstorit această societate în ultimii ani, inclusiv în anul 2017, sunt Ţîru Luminiţa, Bunu Antonel şi Brânză Mihai, toţi fiind persoane de încredere ai lui Chelu Cătălin.

Majorare de capital misterioasă

Societatea Galfinband poate fi considerată ca una cu totul deosebită şi asta pentru că a avut un capital social vărsat neschimbat de la data privatizării şi până în 2017, şi anume de 90.378 lei, asta în condiţiile în care societatea are un activ de peste 28 milioane lei. În 2017 societatea a procedat la majorarea capitalului social la propunerea unor acţionari, fapt realizat într-o discreţie deosebită. Nimeni din cei ce vor să afle cine sunt cei care au subscris, cum au subscris, nu cunosc şi nu pot afla asta din actele publicate pe site-ul societăţii. Oricum, s-a făcut majorarea de la 90.378 lei la 153.028 lei. Cine a participat din acţionari, ce sumă au subscris, nu se ştie şi nu s-a prezentat un înscris în acest sens. Un lucru este cert: acţionarii cuponari, persoane care nu ştiu cam cum stau treburile prin firme de acest gen, se văd cu cota de participare dramatic diminuată. Noroc că nu mai sunt aşa mulţi, doar vreo 1.050 de acţionari persoane fizice. Dacă în ce priveşte activitatea de producţie, rezultatul înregistrat ne-a demonstrat capacitatea managerială a CA-ului, aceştia se pot lauda însă la capitolul activitate de cercetare-dezvoltare în anul 2017.

Obrazul subţire cu jeep Tiguan se ţine

Societatea înregistrează un recul mare în ce priveşte producţia realizată, înregistrează o pierdere de 823.182 lei, dar conducerea de la sine putere se dotează cu jeep bengos de vreo 27.000 euro pe care îl consideră o investiţie în activitatea de cercetare dezvoltare. Redăm un mic citat din Raportul administratorului referitor la activitatea de cercetare-dezvoltare: ,,În condiţiile restrângerii cererii şi creşterii concurenţei, firma va continua să pună un accent deosebit pe activitatea de cercetare dezvoltare în vederea realizării unor produse de înalt nivel tehnic. Valoarea investiţiilor în anul 2012 a fost de 908 mii lei, iar în 2015 şi 2016 nu s-au facut investiţii, în 2017 s-a achiziţionat în leasing un auto VOLKSWAGEN TIGUAN, prin contract 218168/02.2017 în valoare de 122.315 lei la un curs de 4.5157 lei însemnand 27.086,66 Euro. Gradul de realizare a investiţiilor planificate a fost condiţionată de posibilitatea atragerii de surse de finanţare şi oportunitatea investiţiilor în contextul cererii de piaţă”. Aşteptăm cu vădit interes ce beneficii uriaşe va aduce această investiţie ce nu se ştie când a fost aprobată şi mai ales ce legătură o fi având cu cercetarea şi dezvoltarea. Suntem curioşi cine merge cu acest jeep VOLKSWAGEN. Şi ar mai fi o problemă: ce culoare are şi cine a ales-o?

Mister total la datorii, creanţe şi litigii

Deşi societatea înregistrează datorii de aproape 10.000.000 lei, creanţe de peste 3.500.000 lei nu se dă vreo relaţii despre cine este vorba, secretomania fiind se pare la ordinea zilei.
Mai grav este faptul că la capitolul litigii se vorbeşte despre 3 cazuri, ceva mai vechi şi nesemnificative, dar se pare că nu se vorbeşte despre faptul că societatea face obiectul unei executări silite de o sumă deosebit de mare . În 23 mai 2017 s-a încuviinţat de Judecătoria Galaţi începerea executării silite a SC Galfinband SA pentru recuperarea sumei datorate către creditoarea SC New Company Recycling SRL din Drobeta Turnu Severin, respectiv 1.574.818 lei, la care se adaugă şi cheltuielile ocazionate cu executarea silită. Toată această tărăşenie a venit de la o decizie a Tribunalului Mehedinţi din 2014. În spatele acestei sume de plată se află o coţcărie made marca Chelu, vizând societatea Rostramo SA din Tg. Jiu, firmă căpuşată şi falimentată de gruparea Chelu. Momentan s-a suspendat provizoriu executarea silită până la soluţionarea de la Î.C.C.J. Această notă de plată de 1.574.818 lei, deci cam de vreo 380.000 euro, transmisă Galfinbandului de firma din Mehedinţi pute de la distanţă, merită de aflat ce se ascunde în spatele ei.

Schimbarea CA-ului în ritm de vals

Unul din punctele de la ordinea de zi a fost aceea a alegerii unui nou CA şi a unui nou auditor, aceştia fiind la final de mandat. Cei trei membrii CA au fost descărcaţi de gestiune şi au fost aleşi altii în locul lor. Cei aleşi sunt: Erculescu Florica, Cătană Alin şi Mitu Ionel. Aleşii sunt la rândul lor tot din gruparea Chelu, persoane binecunoscute pentru smerenia de care dădeau dovadă faţă de bossul Cătălin. Despre auditor vă putem spune că a rămas acelaşi, la propriu şi la figurat, Panaite Sorin, omul de casă al grupării Chelu. Dar despre ce jocuri s-au făcut în structura acţionariatului, ce miză uriaşă este în joc, ce repercusiuni sunt asupra altor societăţi şi cine sunt persoanele nou alese în CA vom face dezvăluiri într-un număr viitor.

Leo IANCULESCU 25 - aprilie - 2018

19 Responses so far.

 1. Istudor spune:

  Galfinbandul a fost sărăcit de aceşti mafioţi din gasca lui Chelu. După plecarea lui Stadoleanu cam prin 2010 şi venirea noului director Brînză pus de mafiotul Chelu au început şforăriile şi toate belele. Au făcut ce au vrut au cumpărat acţiuni, le-au tot vîndut da bine n-a fost pentru acţionari. Un control făcut de cine trebuie nu e rău. Cenzorii au fost mereu pusi de ei asa că treaba este clară. Am înţeles că asa au făcut peste tot unde sau băgat în societăţi.Inginerul sef Tîru Neculai, asta fiind bărbatul uneia din Consiliul de administraţie are numai fiţe si are şi el jep da BMW. Ea la fel, tot masină barosană şi numai fiţe. Cînd şi-au făcut vila s-a cărat la greu materiale, oameni la treabă moca. Tot să trăesti dacă esti sef mare.

 2. A.L. spune:

  Dacă vreţi să faceţi o informare corectă cam cu este treaba la Galfinband studiaţi evoluţia acţionarilor de prin 2000 şi pînă acum. O să vedeţi cum s-au trecut acţiunile de la societăţi si persoane din anturajul lui Chelu de la unul la altul să prostească lumea. Din structura actuală pentru curiozitate să ştiţi că totul a încăput pe mîna lui Constantinescu Gabriel omul lui Chelu de bază.

 3. ioana spune:

  Ca sa va satisfac curiozitatea domnule care ati scris articolul, va pot spune ca jeepul la care faceti referire are culoarea bej si l-am vazut pe stimatul director general Brinza la volan.

 4. Simion spune:

  De ani de zile se tot vorbeste de acesti mafioti a lui Chelu, ca sint cercetati de politie de parchet etc. , ca au zeci de dosare pentru fraude economice. Bine, bine da de ce nu sunt la puscarie si cu banii recuperati, confiscati. Ei isi vad in continuare de furtisaguri, merg numai cu jepuri care de care mai bengoase, stau in vile de lux. Ce tara este asta. Ce face DIICOT ala care spune ca cercetează grupurile infractionale. Acest Constantinescu care a fost arestat cu Chelu cum s-a vazut la televizor acum cîtiva ani este bine mersi. De ce nu sunt arestati acesti mafioti si nu li se confisca toata averea provenita din furaciunile uriase. Acest Constantinescu este întradevar un mare mafiot ce trebuia sa fie de mult in puscarie. Din ce am auzit el a cam pus mina pe cei mai multi bani de la Chelu da este liber ca pasarea cerului. Am devenit cumva un stat mafiot.Daca vreti sa scrieti ceva vedeti ce prapad a facut la Vinia IASI, unde au luat moaca cam toate fermele.

 5. OPREA spune:

  Referitor la majorarea de capital de la această societate pe care o consideraţi misterioasă aveţi perfectă dreptate. Având în vedere valoarea ridicol de mică a capitalului social fată de activul bilanţier al societăţii şi momentul în care s-a făcut majorarea de capital miroase a ceva putred bine. Este evident că acţionarii cuponari au fost păcăliţi bine de tot. Probabil că de aceea nu s-au dat relaţii despre participaţia la majorarea de capital în numerar.Este în mod cert un grup de interese care nu prea respectă legea. Totuşi am o întrebare ? Unde au ajuns acţiunile lui Chelu Cătălin de la această societate.

 6. Acatrinei - Curtea de Arges spune:

  Domnilor vă urmăresc cu mare interes articolele despre fostul dumneavoastră concitadin Chelu Catalin, care din păcate s-a aciuat cu gasca lui de infractori si pe meleagurile noastre. Ceea ce a făcut acest individ nu a făcut de capul lui se vede că a avut ,,un spate”, că a avut consilieri de bine în spate si că treabă cu organele abilitate în ale infractionalităţii economice nu prea a avut treabă. Sistemul suveică pe care l-a folosit peste 20 de ani denotă că a avut spate dacă nu a ajuns după gratii ca si confratele Sorin Ovidiu Vintu. În ziarul local s-a scris acum vreo 2-3 ani cum au procecat aceşti indivizi care cu un efort minim financiar au penetrat un numar uriaş de societăţi din ţara care în majoritate aveau acţionari cuponari.Fără complicitatea conducerilor societătilor aceasta grupare de indivizi nu ar fi intrat in societăti. Am înţeles schema diabolică folosită şi cum au folosit rînd pe rînd societaţile pentru penetrarea altor societăţi, le-au devalizat sistematic, transferind active si sume uriase catre societatile infiintate pe numele său. Mi-au plăcut articolele scrise despre Electroarges, societate la care au actiuni multe din rudele mele, din nefericire eu nu am depus cuponul la această societate. Interesant au fost articolele în care prezentaţi bătălia moştenitorilor şi a celorlalţi ortaci ai săi pentru uriaşa avere, de fapt o uriaşă furaciune. Văd că nu aţi mai scris anul acesta nimic despre cum mai se desfăşoară lupta pentru avere. Văd că la conducerea Electroargeşului si-au făcut apariţia niste tineri care se pare că sunt bine intenţionaţi şi se vede o schimbare radicală, salariaţii sunt mulţumiţi, s-a instalat o altă atmosferă în fabrică şi mă bucur foarte mult pentru acesti oameni minunaţi ce muncesc de foarte multi anişori buni în fabrică. Sunt surprins de faptul că se vorbeşte de peste 20 ani de activitatea infracţională a acestei găşti dar nu am auzit ca vreunul să fie condamnat şi inchis, bani recuperaţi etc. Degeaba sunt plătiţi poliţiştii, procurorii cu salariii foarte mari dacă asemenea indivizi fură de rup şi nu păţesc nimic. Aştept să mai scrieţi ceva despre cum decurge lupta familiei cu fosta gaşca a lui care doresc să subtilizeze averea acestuia. Despre tinerii veniţi la conducere la Electro ce comentaţi avînd în vedere că sunt gălăţeni. E de bine?

  • Bogdan spune:

   Tinerii care vin fac cel mai mare dezastru economic unei firme care se poate face plus de la electroarges coborand in lanț spre amplo braiconf etc
   Iesiti si faceti greva pana nu isi da aia demisiile sa nu va lasati o sa intrati in șomaj in cel mai scurt timp posibil..luto si cereti situatiile financiare defalcat la ora asta care sunt sustinuti de un jurist economist
   O sa vedeti

 7. George, fost angajat şi acţionar spune:

  Dacă vreţi să aprofundaţi vă recomand să vedeţi cum s-a infiltrat acest individ în societate încă de prin 1999 cînd a luat vreo 5% el şi vreo 5% una Macovei rudă cu el.Prin 2008, 2009 s-a infiltrat în acţionariatul Galfinbandului prin societăţi în care era actionar, Pneuservice, Vulturul, Fricom, Altur, apoi a intrat şi ultima lui nevastă Ala Procopenco. Din gaşca lui au mai intrat ulteerior Dumitrescu Dan, Constantinescu Gabriel, Farcaş Ion. În 2011 a schimbat macazul si a băgat alte firme şi persoane, mameluci de ai lui, Prosanio, Zorder Bigul lui, un puştiulică şmecheraş Andrăşescu Teofil şi Mînzu Fănel. Problema ar fi după moartea lui cînd au început să se bată ca chiorii pe acţiunile de la noi. Cum necum, Chelu a reuşit să-l pună director pe Brînză Mihai şi de aici s-a terminat totul pentru ceilalţi acţionari. Dracul gol acest Chelu a reuşit să-I facă pe greucenii de la Siderman să-şi ia tălpăşiţa şi să facă el toate cărţile.
  Beleaua si-au găsito cu directorul Stadoleanu pe care l-a dat afară Chelu, ce contract avea ăsta nu ştiu dar ştiu că i-a ars tare de multe miliarde. Brînză asta sub masca lui de om de treabă ascunde un mare mafiot, pus bine în multe societăţi barosane de a lui Chelu, asta din din căte am auzit. După 2014 cînd a murit Chelu nu mai ştiu care sunt treburile cu acţionarii, cu conducerea că au început manevre multe şi eu am şi vîndut acţiunile, doar vreo doi nepoţi mai au. Sunt curios să aflu cine sunt ăştia noi, crerd că sunt mie în sută tot din gaşca lui.

 8. Angela S. spune:

  Domnul George am văzut că face referire la sumele datorate de societate către fostul director Stadoleanu, un om deosebit din cîte l-am cunoscut, dar care a fost îndepărtat abuziv din funcţie şi numit în loc Brînză Mihai, om de bază a lui Chelu Cătălin acest supermafiot. Înţeleg că societatea a fost pusă să plătească nişte sume foarte mari pentru îndepărtarea abuzivă din funcţie a d-lui Stadoleanu dar nu am văzut în niciun act prezentat către acţionari despre ce sumă este vorba şi cine este răspunzător să plătească. Corect este ca persoaneler care l-au îndepărtat abuziv pe Stadoleanu să plătească aceste sume. Urgent!
  Mirarea mea este de ce nu a trecut DIICOT-ul şi pe la această societate. Referitor la cei dinaintea lui Chelu nu imi este ruşine nici cu aceea. Ştiu ei bine ce golănii au făcut şi de ce au plecat. Din păcate au căzut din lac în puţ.

 9. CS spune:

  Pare interesant articolul. Din el reiese că Alturul, Mecanica Rotes, Mobila Radauti sunt acţionare ale Galfinbandului. Citind şi raportul administratorilor constat că Galfinbandul este acţionar la Altur şi la Mobila Rădăuţi, la Morărit Panificaţie Roman şi încă cu o participaţie mare. Mergînd pe fir am constatat că doamna Erculescu preşedinta CA de la Mecanica Rotes a fost numită şi în CA-urile de la Altur şi Mobila Rădăuţi. Ceva miroase a necurat. Brusc constat si o schimbare a acţionariatului după decesul lui Chelu Cătălin, apărînd nume noi, ca Smadu Adrian, Smadu Valeriu, Edhiton Proiect SA Vrancea, Iulicris Resycling srl Braniştea –Galaţi. Unde sunt foştii acţionari, cum au dispărut subit şi cum apar nişte nume noi care ,,întîmplător apar şi în alte societăţii ale lui Chelu” , gen Mitu Ionel, Smadu Valeriu, Smadu Adrian, Iulicris Resycling srl Braniştea –Galaţi. Sunt aspecte interesante care pare a masca adevăraţii posesori ai acţiunilor societăţii. De remarcat prezenţa acestor domni Mitu şi Smadu ca şi acţionari semnificativi la Morarit Roman şi totodată apar şi în conducerea respectivei societăţii. Ceva se ascunde în spatele acestor tranzacţii făcute peste noapte şi fiind ceva parale la mijloc. Asta ar fi interesant de aflat. Sunt curios dacă veţi da de cap acestor manevre şi cine ar fi dirijorul şi posesorul real al acestor acţiuni. Am uitat ceva: cu majorarea misterioasă de care vorbiţi, o să puteţi să aflaţi ceva? Eu sunt curios şi sper să reveniţi că am băgat şi eu ceva parale şi mai ales speranţe în această societate.

 10. S.E. spune:

  Fraţi comentatori, care stiţi multe si mărunte,nu mai bateţi cîmpii. Ştiţi ori nu ştiţi care-i treaba în gaşca lui Chelu. Cătălin cît a trăit şi-a dorit să aibă bani, fabrici şi uzine, femei, copii, de toate.Da bietul de el nu a avut parte de nimic pînă la urmă. De fapt a strîns pe lîngă el nişte persoane lipsite de caracter,smecherasi de smecherasi, toţi dispuşi să facă orice pentru bani, aceştia trăgîndu-şi sume uriaşe în contul lor. Păcăleala mare i-a traso omul pe care la crescut la sînul lui, care de fapt s-a dovedit a fi un şarpe veninos, vorbesc de Gabi Constantinescu. Asta a reuşit să-i bage pe gît o groază de personaje ca acţionari la societăţile infiinţate pentru muls în toate judeţele în care avea interes. După ce la ars bine la şi făcut cu Fătuloiu de la băgat în belea. Oare de ce i-a acest individ mereu cu suspendare? Şi-a făcut treaba cînd trebuia şi acum dirijează toate maşinaţiile din averea uriaşă. Am văzut că pînă acum au găsit vinovaţii DICOT-UL pe bătrînelul Cezar şi pe Doina, mama lui Cătălin. Am văzut că au fost condamnaţi cu suspendare şi li se impută o groază de parale. Totul este aiurea. Habar n-au ăştia ce s-a făcut în ultimii 10-15 ani. Cezar e vai de mama lui cu sănătatea n-a ştiut nimc, a semnat ca mamelucul totul felul de hîrtii, a luat şi el acolo ceva parale de una de alta. Stătea vai de capul lui pe la una din vilele mafioţilor de la vînători. Constantinescu ăsta i-a dirijat şi îi dirijează şi acum pe toţi, el cam ştie toate manevrele şi îi are la mînă pe toţi. Cum nu l-a ascultat Ala orbeşte, gata a făcut alte alianţe, nici cu Ştefan ăsta nu e treaba cum pare. Constantinescu a căzut la înţelegere s-o facă pe Doina la parale că ea a a primit jumate din avere, cel puţin pe hîrtie, ce o primi s-o vedea mai la urmă.El îi cind cu unii cind cu alţii, e cu toată lumea , da vrajă, el e numai pentru el şi familia lui. Nu uitaţi care nu ştiţi că ăsta a fost deştept i-a intrat pe sub pielea lui Chelu,i-a botezat cam toţi copiii lui Cătălin, mai mult le-a combinat pe vădane cu fraţii lui, pe Natalia cu Marius şi pe Veronica cu George, l-a băgat în schemă şi pe frasul lui Natalia pe Sergiu şi multe alte ghiduşii. Are ăsta la acţiuni, cît nu mai are nimeni, da nu sînt pe numele lui. Toţi papiţoii puşi de el pe ici şi colo ascultă de el ca de un zeu.
  N u se poate face nimic pînă nu pică acest Constantinescu. Pică el, se duc toţi la vale dacă isi dă drumul la gură. Pot să vă zic o groază despre el, da geaba, cine săi facă,dacă sunt bine mersi de peste 20 de cind fură, fură şi iar fură şi nu păţesc nimic.Asta a fost şi este marele mafiot al oamenilor lui Chelu. L-a lucrat tipul pe Chelu la mare meserie.Luaţi şi analizaţi Geochisul lui şi o să vedeţi multe, ce treburi la mare meserie a făcut. Smecher mare acest Constantinescu, n-a trecut nimic pe numele lui, am auzit că are bani de dat la fisc la greu, vreo 50 miliarde şi de aia o scaldă prin fraierii din jur.
  El e smecher mare, curvit pînă la dumnezeu, da fratii lui sunt de belea, n-au treabă, sînt fazani amîndoi.Hai sănătate să nu mă intind ca alţii aiurea.

 11. Săndiţa spune:

  Poate să ne spună cineva despre lucrările făcute la fabrica de Plase Pescăresti de muncitori de la Galfinband şi cu materiale de unde? Dar la vila lui Tîru Neculai, a cărei nevastă era în consiliul de administraţie? Nea Tîru este om de treabă în felul lui, nevastăsa am văzuto de vreo două ori, numai fiţe şi greaţă. Am auzit că tot cu oameni de la noi sar fi făcut lucrări la vilele lui Chelu de la Vînători, vreo 20 la număr în care stau o mare parte din acesti smecheri. Poate cineva să cerceteze aceste lucruri?

 12. Alexandru P spune:

  Consider că principalul vinovat de ecscrocheriile de la această societate se face vinovat directorul general Brînză Mihai. Acesta a fost creierul malefic din spatele lui Cătălin Chelu, impreună cu o femeie din Galati, fostă finanţistă, auditor la zeci şi zeci de firme în care s-a implicat Chelu. Ea a fost cea care a asigurat se pare protecţia fată de instituţiile financiare, motiv pentru care firmele lui Chelu au făcut ceea ce au făcut fără să păţească ceva. Această femeie este Munteanu Ioana, care a asigurat auditarea unui număr mare de firme ale lui Chelu,firma fiind Micont Expert, iar apoi la introdus în schemă şi pe soţul ei, Munteanu Petrache cu firma acestuia de audit Munticont. Cînd ai auditori care te consiliază în a face evaziune, fraude fiscale şi care spun că totul este bine, e de înţeles că aceşti indivizi au putut să facă un jaf inimaginabil. Trebuie angajată răspunderea persoanelor responsabile de îndepărtarea din funcţie a directorului Stadoleanu şi pentru care instanţa a stabilit o plată de cîteva miliarde în sarcina societăţii. Am auzit că s-au făcut cercetări de parchet în ce îl priveşte pe Brînză Mihai dar nu cunosc motivul si rezultatul anchetei.

 13. Postolache spune:

  Cunosc bine activitatea acestui Brînză Mihai. Sub masca unui om cumsecade se ascunde un om fără scrupule cînd e vorba de bani. Este mintea luminată a grupării Chelu, ceilalţi sunt cu cîteva excepţii, panarame cu diplomă cumparate la kilogram pe la instituţii private. La Galfinband se poate spune că n-a făcut nimic în comparaţie cu cele realizate la Vulturul Comarnic, Mecanica Rotes, ALPROM Pitesti, te ingrozeşti dacă citesti presa despre acest individ. Uitaţi-vă pe unde a lucrat la firme ale lui Chelu şi o să realizaţi cam cine este acest personaj.

 14. Smeu V. spune:

  Oare doar aceşti indivizi sînt vinovaţi? Nu cumva instituţiile statului sînt vinovate că au lăsat ca acesti indiviză să facă un asemenea jaf şi să nu păţească nimic? Pentru ce plătim cu salarii foarte mari, poliţiţti, procurori,inspectori financiari dacă asemenea indivizi sînt în libertate nu plătesc pentru uriaţele pagube şi pariez că sînt datornici vînduţi la fisc. E grav în ţara asta, tot ce se întîmplă, legea nu functionează pentru cei cu bani multi.

 15. colericul spune:

  Dar de jaful facut de Costy cel vestit si iubita lui Ala Procopenco care au jefuit toata averea ramasa copilasilor sarmani a lui Chelu nu mai spuneti nimic? Sau fac parte si ei din o retea mafiota de care va este frica? Electroarges, Amplo, Metalica Oradea sunt nume care chiar nu va zic nimic? Bunaoara aceste societati rasunau de profit iar acum gafaie sub povara nelegiuirilor celor 2. De bunicuta(recidivista) Doinita nu spuneti nimic? De Simion Cati Constanda care saraca a cumparat din banii ei munciti actiuni doar de vreo 4 milioane de euro si nu ajuta copii sarmani cu nimic. Despre asta ce parere aveti? Saracii traiesc in vilele muncite de altii iar ceilalti copii nu au ce manca.

 16. Dorina spune:

  Ce nu vă este clar? Gabi Constantinescu şi-a tras şi Galfinbandul după ce a luat Morărit Roman, Mobila Rădăuţi, Mecanica Rotes, Altur. Oare ce mai urmează?
  L-a lucrat pe Cătălin de ani buni împreună cu Brînză şi Antonel şi pînă la urmă l-a băgat şi în cătuşe cu şforile trase cu Fătuloiu. Vedeţi ce tunuri a tras de cînd trăia Cătălin la Vulturul, la Rotes şi la Altur. Gabi a creat un sistem diabolic de societăţi de manevră cu persoane care îl ascultă şi nu crîcnesc în faţa lui, societăţi cu care îşi face jocurile acum. Gabi s-a curvit, este mult peste Cătălin, a devenit diabolic dacă se poate spune. A trecut el multe acţiuni pe nevastă-sa şi alte persoane crezând că suntem proşti. El face jocuri cu toţi, crede că-i prosteşte, da orice început are şi un sfârşit. Vine vremea să plătească şi el pentru toate.

 17. S.E. spune:

  Vedeţi că a apărut ceva nou: Galfinband-ul este băgat în insolvenţă, anunţ făcut chiar astăzi de Mitu, omul lui Constantinescu, dosarul având şi termen la Tribunalul Galaţi pe 14 mai 2018. Alte manevre?

Lasa un raspuns


http://impact-est.ro/wp-content/uploads/Main_Logotype_Galati.jpg

Dan Dobrea şi-a cun

Frumoasa şi distinsa co-fondatoare a restaurantului THE LIVINGROOM din Galaţi, ...

A venit vremea ţapi

O spun cu părere de rău, dar a venit vremea ...

Un interviu CUTREMUR

Ioan Sabău Pop, Prof. Universitatea „Petru Maior” din Târgu Mureş, ...

Scrisoare deschisă

Confederaţiile patronale şi confederaţiile sindicale representative semnatare îşi exprimă îngrijorarea ...

Eficienţă şi efic

Municipiul Galați, în parteneriat cu Direcția Generală Anticorupție/Unitatea de implementare ...