logoImpact EST nr. 891 - 28.10.2021

Vineri, 4 decembrie A.D. 2015, ora 16,00, va avea loc inaugurarea unei investiţii unicat în această parte de Românie, în care un gălăţean neliniştit în ale invenţiei şi inovaţiei a alocat peste 350.000 de euro. Eheiii, este vorba despre o Clinică de chirurgie estetică şi de modelare corporală în care vioara numărul UNU este tânărul şi valorosul chirurg profesor doctor Valeriu Ardeleanu. Izgonit din Spitalul de Urgenţe „Sf. Apostol Andrei” de către marii politruci ce-şi zic medici, chirurgi, ba şi universitari, dar MICI în această nobilă profesie, tânărul chirurg a vrut să plece chiar şi din Galaţi. Dar a acceptat să opereze FĂRĂ DE ARGINŢI, doar pe salariul de doctor-bugetar, în secţia Spitalului CFR, tot ce condiţionează ca act medical inşii care au ajuns „renumiţi” în profesie pe filieră politică şi nu pe ştiinţă de carte, talent şi dedicare.

Aşadar, Clinica – unicat este amplasată la parterul blocului BR care este „lipit” de Cofetăria „Laura” de pe strada Brăilei, unde a fost o filială a Bancpost. Aparatura, instrumentarul şi tot ce înseamnă investigaţii şi tratare a unor afecţiuni locomotorii sunt din vârful de gamă în materie, investiţia de 350.000 de euro – bani locali – nefiind o glumă.

Vom reveni cu detalii tehnice şi date oficiale după ce vom avea un minim dialog cu profesorul chirurg Valeriu Ardeleanu şi cu investitorul, datele de acum obţinându-le pe surse din interior.

Gelu CIORICI 3 - decembrie - 2015

2 Responses so far.

 1. gigel marian spune:

  Tare prost sa fii sa te dai pe mana astuia!!! Nici macar examenul de rezidentiat nu l-a promovat!!

 2. gheorghe spune:

  „chirurgie estetică şi de modelare corporală”
  Pentru cei desfigurati, mutilati in accidente… este o treaba buna – nu cred ca sisstemul medical de stat va lasa ne-refacut un astfel de – sa-i spunem – ranit.
  Pentru insa nesimtitii care se umfla din neinfranarea limbii si babele care se vor adolescente si pozeaza ca si sum ar iesi „la produs”….
  A spune ca e „buna-vestire” este o infamie inainte de a fi o blasfemie.
  Pentru cazurile din a doua categorie este o sursa de venituri mult exagerat de profitabil.
  Sa vedeti injectii cu botox si cu hormoni extrasi din urina si fecale umane … ca sa se intinda frumos uscaturile facial-senile, ca sa arate a popou de nou-nascut…
  Sa platesti ca sa te impregneze cu dejectii… asta este „stiinta” occidentala, care se straduieste sa bage pe gat fraierilor influenta hinduismului, foarte „prietenos” cu trans-humanismul, omul bionic si…. nemuritor.

Lasa un raspuns


http://impact-est.ro/wp-content/uploads/Main_Logotype_Galati.jpg

Zece la sută din Ar

Cu indemnizaţiile lor speciale, halesc bugetul Armatei cu polonicul. De ...

CONSILIUL LOCAL GALA

                În conformitate cu prevederile art. 133, alin. (1), art. ...

Nou centru medical d

Primăria municipiului Galați informează că va amenaja un nou centru ...

Viorica Sandu: PSD e

Deputatul PSD Viorica Sandu susține că Partidul Social Democrat are ...

Cadrele didactice au

Fundația Vodafone România și Fundația Didactica lansează platforma www.scoalaprofesorilor.ro, o ...