logoImpact EST nr. 875 - 16.06.2021

Opinia publică de pe raza Curţii de Apel Galaţi alertează CSM, Procurorul General şi structurile centrale ale DNA şi DIICOT

Îi rugăm insistent pe toţi cititorii noştri şi mai ales pe reprezentanţii entităţilor abilitate să înţeleagă de ce limbajul folosit, în articolele pe care le-am scris, şi al căror conţinut a fost şi este probat, a fost unul mai puţin elevat şi elitist, dar asta nu înseamnă că nu au reflectat realitatea activităţii ca procuror şef al DNA-ST, a numitului Gheorghe Ivan, cel reeşapat şi reevaluat profesional. Nu puteam folosi

un astfel de limbaj întrucât ne-am dorit ca acesta să fie înţeles şi de către domnul Ivan Gheorghe, astfel de limbaj accesibil nouă fiind de neaccesat şi neinteligibil pentru ’mnealui.

Pentru că dânsul nu înţelege decât limbajul bâtei şi perversiunilor profesionale, concretizat în răzbunări şi răfuieli personale (aşa cum am demonstrat în numeroase articole de presă), ne-am simţit obligaţi să-i răspundem cu aceeaşi monedă. Fără a face mari discuţii şi fără a le dezvolta decât dacă se va impune, justificăm afirmaţiile de mai sus prin tentativa aceluiaşi Gh. Ivan care şi-a dorit să-i facă un dosar penal redactorului şef al Impact-est, pentru închipuita infracţiune de şantaj, la plângerea delatorului de serviciu, Mihail Boldea, cel care de când a fost arestat a făcut peste 20 de astfel de autodenunţuri.

Iar când vom avea acordul celor trei persoane (D.R., S.Ţ. şi G.C.) cărora procuroarea-jucărie sexuală a lui Boldea – Mihaela Agheniţei, le-a luat declaraţii pe baza delatorului de serviciu, le vom face şi publice.

 

Ivan este un provocator de infracţiuni

Dincolo de expunerea de mai sus, vom demonstra că procurorul şef al DNA-ST Galaţi este regizor şi scenarist, într-un cuvânt AUTOR care crează INFRACŢIUNI în ideia de a arăta că ştie tot şi că face orice îşi doreşte ca să domine fundamental LUMEA JUSTIŢIEI, respectiv pe judecători, pe procurori, notari publici, avocaţi, poliţişti, inclusiv pe exponenţii din serviciile speciale.

Ne întrebăm de ce ofiţerii din serviciile speciale, care cunosc activitatea lui Gh. Ivan, nu întreprind nici un fel de acţiuni în legătură cu faptele profesionale şi particulare ale acestuia şi a unora dintre membrii familiei lui.

Pentru a susţine afirmaţiile de mai sus, vom reda interceptarea unei convorbiri telefonice dintre arestatul Mihail Boldea şi ofiţerul de poliţie judiciară, comisarul poporului Vasile Dorinel. Iată transcrierea unui dialog telefonic purtat de către aceştia:

Boldea Mihail: Să trăiţi domn comisar. Vasile Dorinel Marian: Să trăiţi, să trăiţi.
Boldea Mihail: Doamna procuror Agheniţei i-a spus lui Cărare tot din dosar.
Vasile Dorinel Marian: Nu ştiu ce i-a spus…
Boldea Mihail: Ei, nu mai contează. Mă duc la D.I.I.C.O.T. Azi s-au făcut percheziţii şi i-a strâns. Toată lumea care a fost martor la dumneavoastră e la D.I.I.C.O.T. luată.
Vasile Dorinel Marian: Mda.
Boldea Mihail: Şi mă duc şi eu că am fost chemat, ca să ştiţi.
Vasile Dorinel Marian: Bine.
Boldea Mihail: Ok. Să trăiţi. “

Aşadar, Gh. Ivan ştia că Boldea are la dispoziţie un telefon mobil interzis prin lege oricărui arestat preventiv? Era folosit Boldea, aşa cum am demonstrat că este mai periculos în puşcărie decât în libertate, pentru a provoca infracţiuni în raporturi cu personae aflate în situaţii excepţionale, cunoscut fiind faptul că un om anchetat penal ar face orice ca să-şi amelioreze situaţia şi condamnarea penală? Ştie procurorul şef al DNA-ST Galaţi că preconstituirea de probe, precum şi provocarea săvârşirii unor infracţiuni precum darea de mită şi traficul de influenţă sunt interzise de Codul penal?

Iată că toate acestea îi sunt premise lui Gh. Ivan fără ca superiorii săi din instituţiile abilitate ale statului de drept să îl sancţioneze cu rejectarea din sistem.

În curând, o sinteză a tuturor actelor şi faptelor lui Ivan va face obiectul unei analize a presei centrale, ele fiind cunoscute, deocamdată, doar pe raza Curţii de Apel Galaţi, adică în judeţele Brăila, Galaţi şi Vrancea.

Vom comunica, în continuare, cu consecvenţă, CSM, PÎCCJ, Ministerului Justiţiei, DIICOT şi DNA – Structurile Centrale, prezentele texte pentru a fi verificate şi pentru a afla şi procurorul şef al DNA-ST Galaţi dacă articolele publicate în Impact-est au suportul material doveditor.

Gelu CIORICI 19 - aprilie - 2013

Lasa un raspuns


http://impact-est.ro/wp-content/uploads/Main_Logotype_Galati.jpg

Important

Din motive judiciare, suspendăm apariţia tipărită a Impact-est, începând de ...

Fotbalul – „Oţe

Tot am stat şi ne-am gândit, să scriem, să nu ...

Fostul BJATM, actual

După aproape doi ani de judecare cu firmele administrate de ...