logoImpact EST nr. 821 - 30.05.2020

Alături de el se vor afirma şi comisarii poporului Jirlăianu şi Apetrei. Comisia senatorială reprezentată de către toate partidele politice va cerceta toate abuzurile procurorilor DNA care au făcut exces de zel, putere şi funcţie atunci când au anchetat mii de persoane bănuite că au votat de mai multe ori sau au fost mituite la Referendumul în care nu le-a ieşit cu suspendarea lui Băsescu.

Ei bine, există filmări, declaraţii şi alte probe că procurorul şef al DNA-ST Galaţi, dimpreună cu subordonaţii comisari ai poporului, Jirlăianu şi Apetrei s-au  comportat ilegal şi abuziv faţă de oameni. A se vedea situaţia din Suraia, când Ivan a scos oamenii din Biserică şi i-a pus să jure cu mâna pe Biblie, înainte de a le lua declaraţiile, încălcând Codul de procedură în mod grosolan.

Aspect sesizat până şi de către acel ţăran demn şi mândru, un nonagenar dârz care a ştiut  ce replică să-i dea lui Ivan şi comisarilor săi, faţă de acţiunea abuzivă, în forţă şi disproporţionată, demnă de cauze de corupţie care au adus atingere siguranţei naţionale şi au pauperizat 90% din populaţia acestei ţări.

Gelu CIORICI 12 - octombrie - 2012

One Response so far.

  1. Si-a făcut datoria spune:

    Trebuie sa recunoastem ca a făcut destula treaba,fata de predecesorii săi….

Lasa un raspuns


Ecosal râneşte dup

Educaţia se mai poate doar cu ciomagul amenzilor În afară de ...

Din categoria „Ori

Şi ca să nu rămână mai fraieri decât cei care ...

Mingea cu mâner

Linguşitorii se detestă între ei. Se acuză reciproc de servilism. ...

Pâinea noastră, ce

De la Dragoş Frumosu, preşedintele Sindicatelor din Industria Alimentară, ascultare!   Situaţia ...

Anunţ imobiliar

Vând Casă comuna Rediu, sat Plevna, judeţul Galaţi, cu teren ...