logoImpact EST nr. 875 - 16.06.2021

„Am spus-o şi o repet, dictatorul Ţuchel trebuie arestat. După ce că în şase  luni de zile a convocat abia a doua şedinţă de consiliu ordinară, bagă pumnul în gura presei, un fascist.” Asta e , ce mai, s-a declanșat jihadul PPDD-ist, de suspendare a Primarului Daniel Ţuchel. Presa de comandă și execuţii sumare s-a mobilizat exemplar, se trage din toate poziţiile cu focuri încrucișate. Păzea! Presa de execuţie lovește! „Tecucenii strâng semnături pentru demiterea primarului Daniel Ţuchel!”

 

Carevasăzică, Primarului de Tecuci i se pregătește debarcarea din funcţie

Daniel Ţuchel este acuzat de – nu se spune cine – de „abuzuri, încălcarea legii, dar şi că practică tehnica „pumnului în gură” împotriva jurnaliştilor, a funcţionarilor publici şi a consilierilor municipali”. Hopa, treaba e groasă, acum, la început de nou an, cică s-au pus de-a curmezișul și alegătorii. Cum că nu a pus în practică nici măcar o promisiune din campania electorală, deşi au trecut şapte luni de la alegerile locale. Ha, ha, ha!, păi la Galaţi au trecut trei mandate, și Moș Nicolae n-a făcut mai nimic din ce-a promis, și nu l-a suspendat nici dracu, deși dracul era prin 2005 și negru și drăcos. Trecem la obiect, adică la suspendare. Ampla operaţiune a început crunt, cu o petiţie online, iniţiată de un tecucean. Curajos tecucean, bre, dacă nici numele nu și-l dă. Căutăm pe Goagăl și dăm de el. E alt Daniel, Buchir, care a declanșat jihadul împotriva Primarului Daniel Ţuchel și a dictaturii USL. Buchir a ieșit deci la drumul mare al petiţiilor online și a atacat nimicitor.„Sunteţi de acord cu iniţierea unui referendum pentru demiterea d-lui Primar al Municipiului Tecuci, respectiv Gerhardt Daniel Ţuchel ?
Daca DA, vă rugăm să semnaţi această petiţie!” Şi urmează motivele: că a făcut promisiuni în campanile (toată lumea promite în campanii), că se comportă ca pe propria moșie în Primărie și la CL (egal fascist?), că a făcut campanie pentru USL pe geamurile Primăriei (foarte tare!).  Şi se face apel către poporul din Tecuci (altul decât poporul DDD): „ Fraţilor, este cazul să ne luăm soarta în propriile mâini, să reacţionăm! Pentru început, vă rugăm să daţi click pe link-ul de mai jos și să semnaţi această petiţie-online. Va urma o strângere de semnături, fizic, în comunitate, în stradă etc., la, la, la. Păi, te joci? Noi lucrăm pe principiul  “ești capabil – rămâi, dacă nu – pleci!”.  Uite și pomelnicul dezastrelor Ţuchel de şase luni: zero refacere infrastructură, zero locuri de muncă, zero transport local gratuit, zero izolaţii gratuite la toate blocurile din Tecuci, zero centru social, zero reduceri de câini vagabonzi, zero modernizare de stadion. Nenorocire și platitudine. Ba nu, e și ceva diferit, da pe minus: Parcul Central cică e pe minus, a fost lăsat în paragină. Mda, catastrofic, și abia a trecut jumate de an. În ritmul ăsta, peste un an abia se fac noi alegeri, în doi ani se face un nou buget, în trei ani abia se face proiectul de reformă și revoluţie, etc. Jos dictatorul, este cazul să ne luăm soarta în propriile mâini, să reacţionăm”, se arată în petiţia online. Vom ieşi şi în stradă pentru semnături” cheamă la luptă republicanul Buchir. Nici nu a început bine chemarea la opoziţie faţă de dictatorul Ţuchel (ales democratic cu peste 60% voturi) că petiţionarea online ca formă de luptă a fost anulată.

Buchir Daniel 11-01-2013, 14 Ian, comunicat:

„Vreau ca semnatarii petiţiei să fie reali și să nu iși mai decline numele unor angajaţi din domeniul public, care nu au avut de a face nimic cu asta. Îmi cer scuze în faţa acestora. De asemenea, întrucât se pare ca MIZA este foarte importantă, fiind mobilizate resurse pentru discreditare, vom continua pe alte căi securizate sau în stradă! Militez pentru respectarea Legii și nu vreau eu să fiu cel care nu o respectă. Acţiunea va continua, însă în alte forme. Rog cetăţenii care au semnat această Petiţie Online, persoane reale, să inţeleagă aceasta situaţie și le promit că lucrurile nu vor rămâne așa.”

Cine este revoluţionarul Buchir?

Eu sunt înscris în Noua Republică, însă, acţiunea nu are niciun fel de conotaţii politice. Vrem să tragem un semnal de alarmă, pentru că primarul refuză permanent dialogul cu cetăţenii (…) Oamenii sunt extrem de nemulţumiţi, pentru că în campania electorală edilul-şef a promis întâlniri săptămânale cu cetăţenii, dar şi alte lucruri. Nu s-a întâmplat nimic, deşi au trecut şapte luni de zile. Ideea mi-a venit ca urmare a discuţiilor cu oamenii”, zice Daniel Buchir.

Jihadul lui Buchir vine după huligăneala lui Samir

Atacul la baionetă online al lui Buchir vine pe fondul atacului la boașe, pus în scenă de supervigilentul agent al partidului poporului DD, excitat și incitat. Era în ultima zi de lucru a lui 2012, și era ședinţă de CL la Tecuci. Şedinţă ordinară, 15 consilieri, 9 proiecte de HCL plus altele la diverse – constatarea încetării  mandatului de consilier a dl. Eduard Finkelştain, a dl. Cristinel Basalic etc. Când s-a ajuns la demolarea construcţiilor de la fostul Parc Zoo, despre veniturile şi cheltuielile pe anul 2012, transformarea compartimentului Piaţă-Cimitir în serviciu şi  stabilirea tarifelor Pieţei pentru 2013, consilierul excitat Oancă a început să se abţină. S-a tot abţinut până a explodat. Transmitem în direct din sala de consiliu: „Se vota stabilirea impozitelor şi taxelor locale, și consilierul PPDD Samir Oancă s-a ridicat şi a spus că nu este de acord cu nicio majorare. Cităm din relatări de la faţa locului: „Primarul i-a reamintit că chiar dumnealui este cel care are restanţe la taxe-impozite şi din acest motiv nu-şi poate scoate retribuţia de consilier de pe card, fiind datornic. Samir Oancă a replicat că acele datorii neachitate sunt de fapt amenzi  neachitate. Primarul Daniel Ţuchel a informat presa din sală că nu are acreditări pentru a filma şedinţa şi corect ar fi să se facă demersurile necesare, conform hotărîrii 64 din 29 aprilie 2010 a Consiliului local, practic să se respecte această hotărîre, şi să se închidă camerele de filmat. Samir Oancă a sărit ca ars, cerînd unui jurnalist reportofonul  pentru a înregistra dînsul, motivînd că din poziţia de consilier poate înregistra evenimentul şi  apoi să o dea la presă. A început o discuţie tăioasă, folosind cuvinte cam dure la adresa primarului, fapt pentru care a fost dat afară din sală, cu 9 voturi pentru excluderea din şedinţă. Poliţistul local de serviciu, o doamnă, a fost solicitat pentru a-l conduce afară. Dînsa s-a prezentat, l-a rugat să o însoţească. Ajuns spre ieşire, vociferînd vehement, poliţista îl prinde de umăr văzînd că nu se lasă plecat…Samir îi spune tăios să nu mai pună mîna pe el, că ar fi bine să bage mîna doar în pantalonii lui…” Hm! Destul de urât. Ceac, pac, poliţie, jandarmerie, tărăboi, isterii, alienare.

Daniel Ţuchel nu se simte dictator, da oleacă hotărât, da

Deloc mirat ca problemele cu suspendarea să vină de la un psiho din Partidul poporului cu mulţi psihici, Primarul Daniel Ţuchel crede că revoluţionarului  Samir Oancă o să-i bage mâna în pantaloni Comisia de disciplină a CL Tecuci. Cât privește Primăria și ce e în Primărie, e jale, personalul are o medie de vârstă de speriat, e nerestructurat de 20 de ani, nu are mijloace de calcul compatibile și moderne, 76 din 80 de calculatoare trebuie aruncate, 30 de posturi lipsesc, nu se pot face angajări. Nu e disperat și nu e fascist, e doar hotărât să ridice Tecuciul măcar la nivelul Ţepului, mai ales că la Tecuci sunt bani.

Silviu VASILACHE 18 - ianuarie - 2013

12 Responses so far.

 1. […] Carevasăzică, Primarului de Tecuci i se pregătește debarcarea din funcţie Daniel Ţuchel este acuzat de – nu se spune cine – de „abuzuri, încălcarea legii, dar şi că practică tehnica „pumnului în gură” împotriva jurnaliştilor, a funcţionarilor publici şi a consilierilor municipali”. Hopa, treaba e groasă, acum, la început de nou an, cică s-au pus de-a curmezișul și alegătorii. Cum că nu a pus în practică nici măcar o promisiune din campania electorală, deşi au trecut şapte luni de la alegerile locale. Ha, ha, ha!, păi la Galaţi au trecut trei mandate, și Moș Nicolae n-a făcut mai nimic din ce-a promis, și nu l-a suspendat nici dracu, deși dracul era prin 2005 și negru și drăcos. Trecem la obiect, adică la suspendare. Ampla operaţiune a început crunt, cu o petiţie online, iniţiată de un tecucean. Curajos tecucean, bre, dacă nici numele nu și-l dă. Căutăm pe Goagăl și dăm de el. E alt Daniel, Buchir, care a declanșat jihadul împotriva Primarului Daniel Ţuchel și a dictaturii USL. Buchir a ieșit deci la drumul mare al petiţiilor online și a atacat nimicitor.„Sunteţi de acord cu iniţierea unui referendum pentru demiterea d-lui Primar al Municipiului Tecuci, respectiv Gerhardt Daniel Ţuchel ? Daca DA, vă rugăm să semnaţi această petiţie!” Şi urmează motivele:    >>>citeste intreg articolul […]

 2. Buchir Daniel spune:

  Nu a fost acuzat ca ar fi fascist, cel putin de catre mine personal. Acuzele pe care i le-am adus sunt cele de bun simt, constatate de catre orice cetatean al municipiului Tecuci si anume acelea ca a fii Primar inseamna sa aduci rezultate, sa se vada ceva in urma ta. Va rog nu creati cu buna stiinta o stare de confuzie in randul cititorilor, aceasta fiind sinonima cu manipularea.
  Va multumesc si sa auzim numai de bine!

 3. […] la care fac referire se afla  la urmatoarea adresa  – impact-est.ro 45.842194 27.428742 Rate this:DistribuitiTwitterFacebookLinkedInGoogle […]

 4. lovin spune:

  buna!
  as dorii foartemult ca aceasta petitie sa nu fie doar online si ca cel ce a scris-o sa se angajeze sa vb. cu oamennii si sa o faca cunoscuta celor care nu au citi aceste articolesi celor care nu au vazut petitia ce a circulat doar in lumea virtuala, spun asta ptr, ca eu ca cetatean al orasului TECUCI as semna asa ceva ….. asta ptr, ca acest edil sef al MUNICIPIULUI TECUCI nu a respectat nimic din ce a promis in campania electorala , ba mai mult a „dat” baieramuri in cistea zilei de nastere intr=un local de renume in TECUCI .SI isi petrece sarbatorile si vacantele ca un om ce nu are in carca responsabilitati. v-a multumesc

 5. Buchir Daniel spune:

  O sa incerc sa „inghit” explicatiile dumneavoastra, desi sunt greu de digerat. Oricum, nu ma regasesc in ele, facandu-se referire la o asa-zisa ostilitate fata de societate, factori de civilizatie, de progres. Respect parerea dumneavoastra, desi trebuia sa fiti doar un observator. Se pare ca nu avem viziuni comune despre societate, despre viitor, ceea ce este bine, caci nu trebuie sa ajungem sa gandim toti la fel. Incerc sa imi aduc aminte unde am mai auzit ternenul: „elemente ostile”. Intradevar, ei aveau o alta viziune despre societate, stat, progres. Dar aveam o alta Constitutie, un regim totalitar. Reactiile mele sunt contrare unei constructii totalitare, intradevar.

  Nu pot sa nu remarc faptul ca sunteti intr-o oarecare confuzie, eu personal nefacand parte din PPDD, nefiind nici macar simpatizant. Nu stiu de unde ati scos termenul „fascist” pe care il tot utilizati, asociindu-l in discutiile purtate cu mine, sau despre mine. Aceasta era cea de-a doua critica adusa si la care nu mi-ati raspuns inca, fiind cea mai grava de fapt. Inca astept!

  Cat despre o asa-zisa stare de enervare, sunteti comic. Nu trebuie sa fii nervos pentru a cere dreptul la replica.

  Pe de alta parte, se observa clar intentia de inducere in eroare a cititorilor dumneavoastra, etichetand, desi pe logoul dumneavoastra spuneti ca sunteti echidistant.

  Va sfatuiesc ca pe viitor, sa respectati principiile pe care le afisati, altfel in timp, cititorii se vor lamuri si nu cred ca va doriti asta.
  Este trista aceasta tendinta a publicatiilor de a se transforma in tabloide si presa de scandal!

  Va multumesc.

 6. ionut spune:

  seara buna!

  poate totusi o sa faceti vreun articol interesant si despre cum arata drumurile din GALATI TECUCI in ultimul timp! de mult nu le-am mai vazut atat de distruse! am plecat saptamana aceasta din Galati, drumul Galati Tecuci e distrus complet, din Tecuci era cat pe ce sa nu mai ies ( orasul este praf si arata ca dupa bombardament), iar despre Galati ce sa zic….era sa imi rup masina la marele sens giratoriu de la billa 2!

 7. Dorel spune:

  Intre timp dl. Buchir a trecut de partea primarului si zilnic îi dedica ode.

 8. Am deschis Cutia Pandorei.Si dupa ce am deschis-o am uitat s-o inchid.De ceva vreme eu nu mai sunt eu ,de ceva vreme nu imi mai apartin.Si am incercat sa-mi fac curaj sa redevin eu.Pentru ca asa am inteles sa fac jurnalism fie el si sub forma de blog.
  Pentru ca da, ma adresam cititorilor inteligenti.Si ei cititorii au inteles totul.Totul pana cand eu am devenit el.
  Au fost de toate asa cum au inteles cititorii.Comentarii false ,bani … mi s-a strans pielea pe mine cand am vazut cat costa un concert si cum prospera o fundatie ,cat costa un metru de pavele facute cu un restaurant si toate semnalate de tecuceni.Lor in primul rand le cer scuze.Lor si tuturor celor pe care i-am jignit.Nonei,lui Ovidiu,lui Virgil…tuturor le cer scuze.
  Stiu ca se va vorbi.Stiu ca vor fi reactii pro si contra.Ca sa nu fie ,sa fie clar : totul e scris de mine .Termenii in care va vorbi lumea vor fi gen s-a spart sau s-a detonat ca Turcescu.E un gest de curaj al meu pentru ca simt ca pentru Tecuci eu chiar sunt Turcescu.
  Se va spune de ce aici.Am scris la inceput ca eu nu mai sunt eu.
  Si tocmai de aceea pentru ca respect Tecuciul si pe tecuceni m-am hotarat sa scriu.Sper sa ma iertati pentru tot si mai ales pentru injuriile aduse care n-au fost ale mele.Multumesc.Si sper sa apara Spiderman sa scapam impreuna.

 9. Este o manevră ieftină de manipulare. Cel de la sindromul are buzele înfipte în dosul şefului care-l plăteşte regeşte. Şeful are şi un nume Ţuchel Gerhardt. Cine mai pune botul la aşa ceva?

Lasa un raspuns


http://impact-est.ro/wp-content/uploads/Main_Logotype_Galati.jpg

Important

Din motive judiciare, suspendăm apariţia tipărită a Impact-est, începând de ...

Fotbalul – „Oţe

Tot am stat şi ne-am gândit, să scriem, să nu ...

Fostul BJATM, actual

După aproape doi ani de judecare cu firmele administrate de ...