logoImpact EST nr. 871 - 15.05.2021

Nimic nu mai miră când este de demonstrat cât de supusă ordinelor mafiote de stat este Justiţia în România. Demonstraţia model o avem în cazul Roşeţ contra Pazvante din afacerea permiselor auto false. E un caz de impact naţional, deoarece regăsim aici toată liota de procurori şi judecători de comandă care dau tonul „Epocii Băsescu”. Cap de trib corupt este vedeta Lucian Papici, de la DNA Băsescu, care a decis că denunţătorul corupţiei este neserios şi că nu a adus mai multe probe în demonstrarea corupţiei de la Oficiul de permise auto de la Tecuci. Noroc că atât de grosieră fiind, dispoziţia lui Papici a fost demascată de Curtea de Apel Galaţi. Ce este d-le cu atâtea NUP-uri date intr-o cauză cu poliţisti şi ofiţeri din SIPI-DGIPI Galaţi? Judecătorul a admis plângerea lui Roşeţ, arătând lipsa de profesionalism a anchetatorilor. Dar, incomensurabil, impardonabil şi irefutabil, dosarul a fost luat prin surprindere de la Galaţi, de pe masa de lucru a procuroarei Paula Tănase de la PT Galaţi, de procurorul Marius Iacob şi trimis la PT Tulcea, unde zace în nelucrare. Curat murdar de Justiţia jegoasă de Românica, nu?

Protecţia martorilor se face cu pistolul lui Pazvante!?

Continuăm să extragem din memoriul adresat de Ionel Giani Roşeţ oricui are ochi de văzut şi urechi de auzit detalii de mare semnificaţie pentru ţară şi popor. Este poporul chinuit de mafiile cu suport politic şi instituţional. Aceste mafia de stat şi de partid sunt dovada că nu am evoluat mai deloc din anii 90 şi că Europa nu ne primeşte în Schengen pe bună dreptate – avem apucături jenante, de triburi balcanice, aflate în găoacea unei societăţi rudimentare, care nu rezonează deloc cu scorţoşenia coanei Europa.

„În data de 06.06.2012 am făcut plângere penală împotriva interlopilor Danăilă Vasile zis Pazvante şi Chiriţă Constantin zis Puiu întrucât m-au bătut şi m-au ameninţat cu pistolul. Într-un final s-a format dosarul  nr. 1979/P/2012 la Parchetul de pe lângă Judecătoria Tecuci, dosarul soluţionat de procuror PETRINA DORUŞ prin rechizitoriu din 29.08.2012 de trimitere în judecată doar a lui Chiriţă. Împotriva acestei soluţii am făcut plângere întrucât pe Pazvante îl scosese nevinovat, însă aceasta a fost respinsă de către PT Galati prin prim procuror Emilia Negraia. Astfel dosarul a fost trimis Judecătoriei Tecuci, luând nr 4032/324/2012, la judecător GHEORGHE ANA MARIA, iar procuror de sedinţă a fost tot procuroarea DORUŞ PETRINA. Judecata a fost foarte grea întrucât atât judecătoarea cât şi procuroarea vroiau să îl scoată cât mai nevinovat şi pe Chiriţă. L-am chemat ca martor pe Pazvante, întrucât nu mi s-a aprobat să-l chem ca făptuitor, şi am arătat cu acesta împreună cu martorii lui Boncan Daniela, Tomiţă Alina, Broască Dănuţ şi-au schimbat declaraţiile, minţind cu neruşinare. Cu toate acestea doamnei judecator nu i s-a părut nimic suspect cu privire la persoana numitului Pazvante şi nu a pus la îndoială nevinovăţia lui, deşi a recunoscut şi dânsa că nu este sincer. Deasemeni, nu a binevoit să fie traşi la răspundere pentru mărturie mincinoasă, chiar dacă am cerut insistent acest lucru. În final a hotărât să fiu despăgubit cu daune morale de 1000 lei, în bătaie de joc. Am insistat pe faptul că toate mi se trag de la dosarul 846/121/2012 al Tribunalului Galaţi, însă nu s-a ţinut cont de cele susţinute de mine şi de faptul că mă aflam în continuare în pericol, atât eu cât şi familia mea.

Justiţia de Galaţi are un aleatoriu extrem de previzibil

Am făcut recurs împotriva acestei hotărâri şi ca printr-o minune am dat la Tribunalul Galaţi peste aceeaşi judecătoare, care în acel moment era preşedinta completului, judecătoare care judecase dosarul 846/121/2012, pe nume CHIRIȚĂ LILIANA, şi aceeaşi procuroare LEAU DORINA. Am făcut cerere de recuzare, însă nu mi-a fost acceptată decât în parte, procuroarea s-a abţinut, venind în locul ei CORINA IFTODE, însă judecătoarea a rămas in complet ca şi judecător. În final, deşi am arătat nemulţumirile pe care le aveam legate de hotărârea Judecătoriei Tecuci, mi s-a respins recursul ca nefondat.

În datele de 19.09.2012 şi 21.09.2012 am organizat un miting de protest autorizat în Tecuci împotriva Parchetului şi Poliţiei Tecuci, în care ne-am strigat nemulţumirile. În a doua zi de miting am fost atacaţi de doi interlopi din Tecuci, Badiu Petrică şi Cimpoca Dumitru, împotriva cărora în aceeaşi zi am făcut plângere la Poliţia Tecuci. Astfel s-a întocmit dosarul penal nr. 3401/P/2012 la Parchetul de pe lângă Judecătoria Tecuci, acesta fiind instrumentat, surpriză!, tot de procuroarea DORUŞ PETRINA. Aceasta în data de 04.10.2012 s-a pronunţat prin ordonanţă de scoatere de sub urmărire penală şi aplicare a unei sancţiuni cu caracter administrativ, considerând ca nu sunt atât de periculoşi aceşti infractori chiar dacă au avut curajul să ne atace în cadrul unui miting autorizat şi să ameninţe şi singurul jandarm care era lângă noi că o să-l dezbrace de hainele militare dacă nu-l lasă în pace… Am făcut plângere împotriva acestei ordonanţe, însă aşa cum ne aşteptam, în data de 07.11.2012, PT Galaţi, prin prim procuror EMILIA NEGRAIA, ne-a respins plângerea ca fiind nefondată. De aceasta dată am continuat făcând plângere împotriva acestei ordonanţe de respingere a plângerii, dosarul fiind trimis la Judecătoria Tecuci, unde a luat nr. 5243/324/2012. Aici plângerea noastră a fost acceptată de judecător Fotache Nina, prin încheierea de şedinţă din 08.01.2013, dosarul rămânând în continuare la Judecătoria Tecuci pentru a se judeca cauza. Însă, din nou surpriză, judecătorul care a judecat cauza a fost din nou GHEORGHE ANA MARIA, iar procurorul de şedinţă din nou PETRINA DORUŞ, adică cea a cărei ordonanţă am contestat-o. Acestea din nou au urmărit să îi scoată cât mai nevinovaţi pe cei doi infractori”. Semnează denunţătorul Giani Ionel Roşeţ (va continua).

Silviu VASILACHE 6 - ianuarie - 2014

Lasa un raspuns


http://impact-est.ro/wp-content/uploads/Main_Logotype_Galati.jpg

În dosarul penal di

Gălăţenii au sfidat din nou instanţa Săptămâna trecută a avut loc ...

Şeful Casei de Pens

Încercăm să plafonăm cuantumul mare şi să creştem pensiile mici, ...

Funcţionar de prim

Funcţionarul public al unei primării, condamnat în trei dosare penale. ...