logoImpact EST nr. 858 - 26.02.2021

Mihaela NeaguJustiţia de cumetrie de la Galaţi nu este o ficţiune, este realitatea care ţine pe loc anticorupţia, care face un nonsens din sensul unei democraţii sănătoase, explică de ce Galaţiul se prăbuşeşte în primitivismul unor relaţii feudale, arată cât de rudimentară este aşazisa reformare a instituţiilor statului, întreprinsă de insul nefericit fost preşedinte de ţară Băsescu. Şi dintre toate aceste nereformări, iat-o pe cea mai nereformată-Justiţia, acest pârţ de dimineaţă al doamnei grase şi strepezite numită Democraţia. Sau Demo-cumetria?

Procurorul Sorin Cărare,

(despre care se spune că este capo di tuti capi în frăţia de omertă de la Galaţi împreună că Lefter, şeful Poliţiei judeţene), are soţia, Simona Cărare, avocat şi îi asigură, evident, clientelă. Procedură simplă-toţi poliţiştii cu care lucrează Cărare la un anumit dosar, sunt dirijaţi către soţia lui domn procuror, ce dracu! Când anchetează populime de penitenciar, domn Procuror e nemilos-ameninţă, ordonă cum să fie declaraţiile, înjură etc, adică tot arsenalul din dotarea unui procuror al noii ciocoimi de justiţie independentă, de principiile dreptului şi dreptăţii.

Judecătorul Ana Pungoci

Are loc de muncă la Tribunal şi mai are şi un nepot, Laurenţiu Bugeac, care, la naiba, nu trebuie să ducă mai departe instinctele justiţiare ale familiei? Deci, ce mai contează nişte sfaturi, nişte soluţii, nişte clienţi, aşa, ca de la mătuşă la nepot etc.

Avocatul Didel Bujeniţă

Fost poliţist, este, normal, cununat de şeful de la Crimă Organizată, Gabriel Bârligea. Inevitabil, mai nişte schimburi de fapte şi întâmplări, ceva clienţi, mai o petrecere ca între băieţi, ha, ha, ha şi la, la, la. Acum, la drept vorbind, ce-aţi vrea, cineva care angajează un avocat să ia pe unul care n-are nici o relaţie? Ia pe ăla care e orientat, băi nene, care are un naş, un fin, un prieten judecător, procuror sau poliţist, ce pana mea!

Judecătorul Neagu Mihaela,

de la Curtea de Apel, şi preşedinte cu ambiţii şi orgolii ale acestei Curţi, şi-a tras soţul grefier direct la Tribunal, să mănânce şi gura lui un salariu mai nesimţit, ce dracu, că e de unde. S-a călcat peste norme şi lege, şi n-a fost mai întâi grefier la Judecătorie? Hai sictir, de-aici!, da nu sunt eu legea?! Cum adică, îndrăzneşte cineva să zică că soţul nu are facultate de drept? Ce dacă e inginer? În fond, justiţia nu este şi ea inginerie? Bagi aleatoriu la calculău nume de judecători şi numere de procese şi iese exact cum am anticipat noi la camera de consiliere pe şestache? Hai, ciocu mic!

Judecătoarea Angela Filip,

etete! S-a cununat şi s-a năşit cu avocatul Romică Artene Dănuţ de i-au sărit cumetriile până pe zidurile sălii paşilor pierduţi, în foiala nevrozată a avocaţilor de pe lângă ziduri (nu mai sunt bănci pentru toată lumea, s-au terminat). Atenţiune, dacă ai nimerit la completul lui madam Filip (cică cam slab pregătită pe chestii judecătoreşti), cu avocat adversar pe Romică Dănuţ, ai feştelit-o! Nu câştigi nimic, poţi pierde totul.

Niţică pensionăreală de cumetrie cu clanul Popa? Vineeee!,

căci se apropie ziua pensionarului, şi trebuie s-o omagiem. Ce simbol mai potrivit poate avea justiţia de cumetrie decât clanul Popa. Şeful de clan este pensionarul Ion Popa, decan de barou, băi nene! Decăneala şi cu baroneala se susţin firesc, deci pare foarte naturală şi încumetrirea/ încuscrirea jupânului de barou Popa cu jupânul de judeţ Nicolae Bacalbaşa, a cărui fiică este căsătorită cu unul dintre fii Popa, Sebastian. Şi pentru că Românica le pute, s-au dus cei doi tinerei să amuşineze niţel America Statelor Unite, să mai şi studieze, căci la PSD se poartă studiile sociale cu bani de la tăticu (vezi şi modelul Dan Nica). Fratele decanului Popa este George Popa, şi e şi el călare pe responsabilităţi şi remuneraţiile onorabile, după buget, ca cele de la Curtea de Apel Galaţi. Soţia lui George Popa este Vali Popa, şi fiindcă s-a plictisit să fie juristă la Direcţia Muncii, se distrează şi ea cu chestii socoteli de avocatură de barou judeţean.

Cumetricania continuă!

25 - septembrie - 2015

Lasa un raspuns


http://impact-est.ro/wp-content/uploads/Main_Logotype_Galati.jpg