logoImpact EST nr. 853 - 17.01.2021

CNATDCU a decis, până la urmă, că şefa DNA România, procuror Laura-Codruţa Kovesi, a plagiat în teza de doctorat, conform unei practici mizerabile devenite aproape firească în tot mediul academic românesc. Tot felul de de-alde Ponta au copiat ştiinţific, tot felul de generali de izemene şi de miliţie, tot felul de Ivani s-au trezit cu doctorate, care le dau avantaje materiale şi acces la managerierea de proiecte pe mulţi bani publici, precum şi acces nemeritat în cariere universitare numai bune să fabrice absolvenţii gata defectaţi.

Ei bine, într-o astfel de lucrare cu pretenţii de cercetare ştiinţifică, până şi citatele sunt un prin pas spre recunoaşterea plagiatului, darămite furtul de-a dreptul porcesc, prin creierul xeroxului. Dar, despre plagiatul lui Kovesi ce să discutăm, atâta timp căt însuşi rectorul Unviersităţii de Vest Timişoara, unde ea şi-a luat doctoratul, este acuzat de acelaşi oribil plagiat.

Nu mai contează că Kovesi a plagiat doar 20 de pagini şi nu o sută, ci, iată, am ales să cităm ce a spus preşedintele Johannis despre această faptă: „Dacă cineva care îşi scrie lucrarea de doctorat copiază, mi se pare o problemă proporţional mai mare şi se numeşte plagiat… Cineva care este prins că a copiat numai trei rânduri şi a plagiat este obligat să se retragă”. Se aude, doamna Kovesi, ori e groasă slana de Ardeal?

(Lector) 16 - decembrie - 2016

Lasa un raspuns


http://impact-est.ro/wp-content/uploads/Main_Logotype_Galati.jpg

Ce troc! Dai mită 1

Da, dar eu şi sămtămânalul pamfletistic Impact-est nu avem voie ...

Fără portbagaj şi

Poliţiştilor locali, mai ales celor de la rutieră, care câştigă ...

Ciorici a picat la p

În sfârşit a venit vremea ca tizul meu întru nume ...