logoImpact EST nr. 855 - 23.01.2021

Judecătorul Horaţius Dumbravă, membru al CSM, o face pe Codruţa Kovesi praf pentru furtul intelectual de care este acuzată. Cităm câte ceva din ce a postat acesta pe propria pagină de Facebook. „Kovesi se află acum într-o situaţie inedită şi delicată fiind acuzată de nesinceritate, furt intelectual ca să fiu mai direct: a plagiat, un lucru de neacceptat într-o lume civilizată. Mă aşteptam ca doamna Kovesi să fi cerut o expertiză din partea organismului abilitat şi nu doar să dea un comunicat defensiv, lung, ceţos, fără culoare. Un procuror adevărat, care ştie că nu a greşit, aşa cum spune domnia sa, aşa ar fi procedat… Această goană a doamnei Kovesi pentru apreciere publică, poate aduce prejudicii enorme muncii acelor judecători şi procurori care lucrează efectiv pe cauzele cu care sunt investiţi. România se află într-un sistem de răscruce. Dacă acceptăm, sigur, că România se defineşte azi şi prin performanţele sistemului judiciar”.

Şi se defineşte, la naiba, adăugăm noi, altfel de ce partenerii noştri strategici SUA şi UE ne tot monitorizează şi ne tot atenţionează în legătură cu derapajele noastre din sistem, dar mai ales pentru pasivitatea post-corupţie…adică pentru nerecuperarea prejudiciilor de sute de milioane de euro de la cei dovediţi de instanţele de judecată ca fiind vinovaţi.

Dar, cu asemenea hal de culpabilizare extinsă şi cu atâta delaţiune pe centimetrul pătrat, mă mir că cineva din spaţiul public se mai poate desprinde în … imaculat.

Lector 7 - octombrie - 2016

Lasa un raspuns


http://impact-est.ro/wp-content/uploads/Main_Logotype_Galati.jpg

Casa Agronomului a f

Aflată în administrarea Direcţiei Pentru Agricultură Judeţeană Galaţi, Casa Agronomului, ...

Buget de 4,7 milioan

Dă, Doamne, cu Aghiasmă Mare să auzim cum sfârâie cu ...

Final de an dezastru

Finalul anului 2020 a fost nefericit pentru fostul deputat Mihai ...