logoImpact EST nr. 840 - 26.09.2020

Spun unii prin târg, că e groasă rău de tot de când dr. Nechita nu mai poate să se ocupe de Facultatea de Medicină, ce aparţine ierarhic de „iluminatul” Bârsan. Uite, de aceea, noi ne rugăm pentru sănătatea acestui om între oameni, pentru cel mai bun cardiolog de copiii din ţinutul acesta, cel care a făurit catedra ştiinţei medicale gălăţene, un om cu dragoste de oameni şi care merită un imens respect din partea tuturor. Drept mulţumire şi recompensă colegială, se pare că unii „profesoraşi” aciuaţi din pură întâmplare în învăţământul de specialitate, au început să danseze din buric şi să-şi facă de cap de când Nechita este în suferinţă.

Spre exemplu, unii părinţi ce au copiii aceştia minunaţi, care au învăţat de s-au spart ca să ajungă la medicină, clevetesc prin târg de mama focului, dând cu căciula de pământ a năduf, blestemând. Cică ăştia, doctoraşii ajunşi cadre didactice, se dedulcesc la borcanul cu miere al corupţiei şi şpăgilor, încărcând gros nota de plată a cheltuielilor amărâţilor de studenţi, viitori DOCTORI de OAMENI.

Şi, uite aşa, prin târg circulă bârfe, zvonuri şi apoi ecouri, că se adună pentru o examinare, de exemplu la o anumită materie, câte trei milioane de lei/per student sau că la „alta”s-au cerut câte 500 de euroi per/student, ce strânşi laolaltă mai apoi trebuiau transformaţi în aur de cea mai „bună calitate, cu karate multe”. Noi nu putem ancheta într-o instituţie de învâţământ dacă sunt adevărate sau nu vorbele „libere” ale părinţilor. Poate ne informează în scris unele cadre didactice pe care noi le propunem la întâmplare, precum d-na Praisler sau d-nul Ardeleanu.

25 - februarie - 2016

Lasa un raspuns


http://impact-est.ro/wp-content/uploads/Main_Logotype_Galati.jpg

Fruntaşi în între

Dragi colegi, am vrut să dăm un semnal tuturor oamenilor ...

Buruiană Dorin se v

Unul din candidaţii la postul de primar al comunei Rediu ...

Familia liberală Ci

Audiată ca martor de DNA, Ciocan Elena se vrea primar, ...